Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam oturup çekirdek yiyeceksen bence gitme daha iyi stadın boş olamasının sebepleri farklı he diyorsunki oturup çekirdek çitliim desteklemeyeyim ama küfür oldumu kralını edeyim bence yanlış hocam

Ben olimpiyatta ses tellerim işlevini yitirenekadar bağırırken oturunlen maç izleyemiyoruz diyen bir andavalla tekme tokat kavga ettim neymiş paşamız oturduğu yerden maçını izleyemiyormuş kendi oturduğu yetmiyor birde takımı destekleyene salça olup bir kamyon dayak attırıyor kendine

kısaca 110 km yol gelip çekirdek çitliyorsanız bizim taraftarımızın çok ciddi sorunları var demektir
    yaptığınızın doğru birşey olduğunu savunuyorsanız zaten sorunun kaynağısınız.İsteyen oturur isteyen bağırır, bu çekirdekçilere neden bu kadar kızılıyor anlamıyorum. Futboldan insanlar nasıl keyif alıyorsa öyle izlesinler, tabiki oraya gidip çekirdek çitleyen adam hiç gitmeyenden daha makbul bir taraftardır,takımını destekleyene laf eden kadar çekirdek çitleyene laf eden de hatalıdır. Bırakın insanlar istedikleri gibi, nasıl rahat hissediyorlarsa öyle izlesinler.
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya şu stadin boş kalmasini maçlardaki %45 topla oynamaya bağliyolar ya gülüyorum.
      Skor taraftarligi dört bir yanini sarmiş trabzonun!
      Trabzon halki bu kadar ince ayrinticiysa acaba şike sürecinde en son ne zaman bi toplanipta yürüyüş yapmişlar veya tayyip geldiğinde acaba akillarindan geçmiş mi hesap sormak?
      Haciosmanoglu secildigimde transfer yapicam demedi ki! Onu diyen ustaydi.
      Kendi çoğunluğumuz seçti bu yönetimi!
      Biliyodun bu takimin böyle oynayacağini!
      Sen takimini her kulvarda yalniz birakirsan o neden böyle, bu neden şöyle demiceksin sonra!
      Birincisi Maçlara giden birsi olarak konuşuyorum.
      İkincisi skor taraftarlığı olsa stadyumun dolması gerekmez mi?????? kırılamayan rekorlar filan..

Bu takım ben doğduğumdan beri (1985) şampiyonluk görmediği halde hala çocuğuma forma alıyorum. Bu yalnız bırakmak değildir herhalde.

Kimse şike sürecinde biz ezildik savından vazgeçmeyecek dimi. 3. sezondur elimizden alınan şampiyonluğu konuşuyoruz. Bu süreç içerisinde 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'yi bir maçta yense idik şimdi neleri konuşmuş olacağımızı biliyoruz.

Trabzonspor'un kendi evinde geriye çekilerek oynaması, bu "elinden alınmışlığın" bir sonucumdur! şimdi diyorsun. Biz elinden şekeri alınan çocukmuyuz ki küsüp oynamayacağız. Şaka mı bu.
      Tüm taraftarlar için söylüyorum. Trabzonspor 'u niye tutuyorsunuz. Bizi ve tüm İstanbul hegomanyası altında ezik kalmış takımları temsil ettiği için. Bu temsiliyetin cesaretli oynaması lazım ki taraftar bulsun. 1996-2000 arası Ş.Urfa'da yaşadığım süreçte, bu cesaretli ve dik oynamanın verdiği etki ile Bordo-Mavi formaları caddelerde çokça gözlemlerdik. Ne oldu da bu etki Anadolu'yu sarmış iken kendi mahallende bile kayboldu. Sen değilmisin "adam gibi oynasın yenilse de canı sağ olsun" diyen taraftar.
      Bu sebep ile oyun oynama yüzdesi ile alakası vardır arkadaşım.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam oturup çekirdek yiyeceksen bence gitme daha iyi stadın boş olamasının sebepleri farklı he diyorsunki oturup çekirdek çitliim desteklemeyeyim ama küfür oldumu kralını edeyim bence yanlış hocam

Ben olimpiyatta ses tellerim işlevini yitirenekadar bağırırken oturunlen maç izleyemiyoruz diyen bir andavalla tekme tokat kavga ettim neymiş paşamız oturduğu yerden maçını izleyemiyormuş kendi oturduğu yetmiyor birde takımı destekleyene salça olup bir kamyon dayak attırıyor kendine

kısaca 110 km yol gelip çekirdek çitliyorsanız bizim taraftarımızın çok ciddi sorunları var demektir
        Maçta oturduğumu ve devamlı çekirdek yediğimi mi anlattım başka bir şeyden mi bahsettim. Tekrar okuyunuz lütfen.

2. bir husus taraftar grupları için şunu söyleyebiliriz. Manzara Limassol maçı için şu.
        Olcan gol atmış. TG "ne mutlu türküm diyene" diyor. Vira "Dağ başını duman almış" ı söylüyor. Maraton "Olcan" diye bağırıyor. Sanırım temel problem burada.
        Ama herkes de biliyor ki Taraftar grupları ( yani iki kale arkası ) ortak bir yolda birleşince tüm stadyum nasıl da eşlik ediyor. (Bilet fiyatları da fena değil hani o da ayrı bir mesele - 50 TL az değil)

Yorum

• Cati Teflon membran olacakmis akustik acidan neler katar stada iyi mi kotu mu bilen var mi?
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• trabzonda yaşayan renktaşlardan çalısmaların fotograflarını yada videolarını bekliyoruz arkadaşlar.malum trabzonda olmayan ve bu takıma gönül vermiş insanların başında geliyoruz.
            Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birincisi Maçlara giden birsi olarak konuşuyorum.
              İkincisi skor taraftarlığı olsa stadyumun dolması gerekmez mi?????? kırılamayan rekorlar filan..

Bu takım ben doğduğumdan beri (1985) şampiyonluk görmediği halde hala çocuğuma forma alıyorum. Bu yalnız bırakmak değildir herhalde.

Kimse şike sürecinde biz ezildik savından vazgeçmeyecek dimi. 3. sezondur elimizden alınan şampiyonluğu konuşuyoruz. Bu süreç içerisinde 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'yi bir maçta yense idik şimdi neleri konuşmuş olacağımızı biliyoruz.

Trabzonspor'un kendi evinde geriye çekilerek oynaması, bu "elinden alınmışlığın" bir sonucumdur! şimdi diyorsun. Biz elinden şekeri alınan çocukmuyuz ki küsüp oynamayacağız. Şaka mı bu.
              Tüm taraftarlar için söylüyorum. Trabzonspor 'u niye tutuyorsunuz. Bizi ve tüm İstanbul hegomanyası altında ezik kalmış takımları temsil ettiği için. Bu temsiliyetin cesaretli oynaması lazım ki taraftar bulsun. 1996-2000 arası Ş.Urfa'da yaşadığım süreçte, bu cesaretli ve dik oynamanın verdiği etki ile Bordo-Mavi formaları caddelerde çokça gözlemlerdik. Ne oldu da bu etki Anadolu'yu sarmış iken kendi mahallende bile kayboldu. Sen değilmisin "adam gibi oynasın yenilse de canı sağ olsun" diyen taraftar.
              Bu sebep ile oyun oynama yüzdesi ile alakası vardır arkadaşım.
              Hocam bende 85'liyim. Bende gormedim dogdugumdan beri sampiyonluk.
              Fakat skor taraftarligimdan kastim taraftar cogunlugunun artik sadece iyi gun dostu olmuş olmasi.
              Takim kotu oynayabilir
              Kotu de yonetilebilir.
              Ama bunlar stadi bos birakmanin mazereti olamaz.
              Acaba şehrin yüzde kaçi şikenin mücadelesinde?
              Tamam herkes ekmeğinin peşinde. Sabah akşam şikeyi konuşsunlar demiyorum fakat 'arada bir'de meydanlara çikarak hatirlatmak lazim ülkeye şikeyi
              şikeyi kollayan 3-5 adamdan biri olan başbakan gelince de önüne dikilip hesap sormak lazim.
              Başbakanin yaverliğini yapan başkana görevlerini hatirlatmak lazim.
              O stat bos olmamali.
              O stadi doldurarak prostesto etmeliyiz.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• gönül isterdi ki stat kentin içinde kentle bütünleşik kalsın ...
                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

Hocam bende 85'liyim. Bende gormedim dogdugumdan beri sampiyonluk.
                  Fakat skor taraftarligimdan kastim taraftar cogunlugunun artik sadece iyi gun dostu olmuş olmasi.
                  Takim kotu oynayabilir
                  Kotu de yonetilebilir.
                  Ama bunlar stadi bos birakmanin mazereti olamaz.
                  Acaba şehrin yüzde kaçi şikenin mücadelesinde?
                  Tamam herkes ekmeğinin peşinde. Sabah akşam şikeyi konuşsunlar demiyorum fakat 'arada bir'de meydanlara çikarak hatirlatmak lazim ülkeye şikeyi
                  şikeyi kollayan 3-5 adamdan biri olan başbakan gelince de önüne dikilip hesap sormak lazim.
                  Başbakanin yaverliğini yapan başkana görevlerini hatirlatmak lazim.
                  O stat bos olmamali.
                  O stadi doldurarak prostesto etmeliyiz.
                  Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat bireysel olarak organize olmak zor olacağından söylediğiniz meydanlara inme vb etkinliklerin bir öncüsü olması gerekiyor. Sivil toplum kuruluşları veya taraftar grupları bu işin öncüsü olduğu müddetçe arkasından gidenler olur. Bu zamana kadar bunun örneklerini çok defa gördük.

Tribünlerin dolması için bedava bilet olayına bir son vermeleri gerekiyor. Ben ve bir kaç arkadaşım sırf bu yüzden o stada gitmiyoruz. Diyebilirsiniz "sanane sen git maçını izle" diye. Ama bana dokunuyor. Bilete para vermeyen üstüne benim para ile aldığım biletten rant elde eden adamların bana küfür etmesi bana dokunuyor.
                  Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gönül isterdi ki stat kentin içinde kentle bütünleşik kalsın ...
                    Deme öyle. Konya Satdı da Konya Ovası'na yapılıyormuş
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Ya şu stadin boş kalmasini maçlardaki %45 topla oynamaya bağliyolar ya gülüyorum.
                      Skor taraftarligi dört bir yanini sarmiş trabzonun!
                      Trabzon halki bu kadar ince ayrinticiysa acaba şike sürecinde en son ne zaman bi toplanipta yürüyüş yapmişlar veya tayyip geldiğinde acaba akillarindan geçmiş mi hesap sormak?
                      Haciosmanoglu secildigimde transfer yapicam demedi ki! Onu diyen ustaydi.
                      Kendi çoğunluğumuz seçti bu yönetimi!
                      Biliyodun bu takimin böyle oynayacağini!
                      Sen takimini her kulvarda yalniz birakirsan o neden böyle, bu neden şöyle demiceksin sonra!
                      Eğer skor taraftarlığı olsaydı liderlik için oynadığımız Avrupa maçlarında stadın tamamen dolması gerekirdi.. Taraftar maçlara oyundan dolayı gelmek istemiyor. Ekran başında bile zor sabrettiği bu oyunu canlı izlemek istemiyor..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer skor taraftarlığı olsaydı liderlik için oynadığımız Avrupa maçlarında stadın tamamen dolması gerekirdi.. Taraftar maçlara oyundan dolayı gelmek istemiyor. Ekran başında bile zor sabrettiği bu oyunu canlı izlemek istemiyor..
                        Skor taraftarligindan ziyade eleştirim taraftarin iyi gün dostu profilinde hareket etmesi
                        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 02.12.2013, 18:43.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Siyasi ayaklara bedava kombine dağıtırsan boş kalır öyle biletler bitti denir bir çok maçta boş stadyumla karşılaşırsın sonra fazla bilet basalım dersin aynı koltuğa basarsın milleti ugraştırırsın yine de olmaz beceriksiz bir stad yonetimi.Bunlar Trabzonspor'a hafif kaldılar bakkal dükkanı yönetir gibiler.Şu avrupa başarısı sadri yönetiminde olsaydı stadyum full olurdu kim ne derse desin hatalar ayrı ama eski yönetimin bu konuda daha başarılı olduğu kesin.
                          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak fatih_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzonda yaşayan renktaşlardan çalısmaların fotograflarını yada videolarını bekliyoruz arkadaşlar.malum trabzonda olmayan ve bu takıma gönül vermiş insanların başında geliyoruz.
                            Trabzondakiler sıcak koltuklarından kalkıp avniaker'e gitmiyor..onların yüzünden takım her hafta sefilleri oynuyor, diyorsun ki kalkın Akyazı'ya gidin.ba ba ba hiç olacak iş mi? ....güldürme insanı allah aşkına...dua et ki yinede aralarından 3-5 kişi çıkıyor da foto paylaşıyor.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzondakiler sıcak koltuklarından kalkıp avniaker'e gitmiyor..onların yüzünden takım her hafta sefilleri oynuyor, diyorsun ki kalkın Akyazı'ya gidin.ba ba ba hiç olacak iş mi? ....güldürme insanı allah aşkına...dua et ki yinede aralarından 3-5 kişi çıkıyor da foto paylaşıyor.
                              Maça gitmeyenler yüzünden mi takım haftalardır sefilleri oynuyor ?
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maça gitmeyenler yüzünden mi takım haftalardır sefilleri oynuyor ?
                                Yinede haklarını yemeyelim boş tribünlere bu kadar başarı bile çok fazla..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim