Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha önce bana ulaşan değerli arkadaşların isteğiydi bu konu, önce en uygun yeri belirledik ki stadı üstten görelim ve bitince belgeseli yapalım hızlı çekimde nasıl yükseldiği vs görülsün diye 3 kamera kuruldu 3 ü de çalındı
    Yuhhh !
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @cevap

Yazdıklarınızı günlerdir sessiz sessiz okuyorum. Verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum. Özellikle raylı sistemle ilgili söyledikleriniz beni çok mutlu etti. Spor salonu da yapılırsa çok iyi olur. Benim çok takıldığım bir nokta var. Belki sizi ilgilendirmiyor ama birşeyler duymuşsunuzdur illaki. Dolgunun diğer yarısına ne yapılacak? Avm, otel vs.?
      Bu bölümle ilgili detaylı bilgiyi araştırıp size iletmeye çalışacağım, çünkü net bir şey yok otogar da deniliyor, avm de trabzonspora da verilebilir diye konuşuluyordu ama sonucu bilmiyorum...

Yorum

Bu bölümle ilgili detaylı bilgiyi araştırıp size iletmeye çalışacağım, çünkü net bir şey yok otogar da deniliyor, avm de trabzonspora da verilebilir diye konuşuluyordu ama sonucu bilmiyorum...
        Teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oraya kamerayı ben koyacak olsam sizin para vermenize gerek kalmaz
          iyi de kamera stat içinde değil ki dışında Yiğit Bey stadın içinde böyle bir hırsızlık zaten söz konusu bile olamaz

Yorum

iyi de kamera stat içinde değil ki dışında Yiğit Bey stadın içinde böyle bir hırsızlık zaten söz konusu bile olamaz
            Farkındayım. Zaten kamera konusu çok büyük dert değil benim açımdan. En fazla merakımı giderirdim. Kamera konusu "bence" firmanız açısından daha önemli bir konu. Ben sadece dile getirildiği için fikrimi belirttim. Yoksa "Onu oraya bir mıhlarım ki kralı gelse sökemez" gibi bir iddiam olmadı

Derdim Trabzon şehri için çok yetersiz ömürlük bir projenin hayata geçirilmek üzere oluşu. Daha da beteri, şehir bunu sadece izliyor. Biz de burada ne kurtarsak kâr diye uğraşıyoruz.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Farkındayım. Zaten kamera konusu çok büyük dert değil benim açımdan. En fazla merakımı giderirdim. Kamera konusu "bence" firmanız açısından daha önemli bir konu. Ben sadece dile getirildiği için fikrimi belirttim. Yoksa "Onu oraya bir mıhlarım ki kralı gelse sökemez" gibi bir iddiam olmadı

Derdim Trabzon şehri için çok yetersiz ömürlük bir projenin hayata geçirilmek üzere oluşu. Daha da beteri, şehir bunu sadece izliyor. Biz de burada ne kurtarsak kâr diye uğraşıyoruz.
              bu çok üzücü her gece dua ediyorum rüzgar testinde çatı çuvallasın da ne değişiyorsa değişsin diye bir de bu kale arkası konusunu da bastırıyorum taraftarın ve tribün liderinin birbirinden kopmaması o ambiansın sağlanması için bütün olması çok önemli diye düşünüyorum bu konuda farklı fikirler varsa bana iletirseniz sevinirim..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

Abi hala bir çoğumuzun merak ettiği bir şey var. Oda şu Membran konusu. Dünyanın bütün stadyumlarında bu örtü gibi olan şey sadece stadyumların çatıları için yaptılır. Bis ise komple dış cepheyi bu örtü ile kapatmayı düşünüyoruz. Çoğumuzun korkuğu şey bu Membranın stadumumuzu çadıra benzeteceğidir. Bunun böyle olmayacağı garantisini verebilirmisiniz?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Localar beğenilmedi taraftar şikayetçi.

Özellikle kale arkası olmak üzere tribünler beğenilmedi taraftar şikayetçi.

Çatı sistemi ve dış kaplama beğenilmedi taraftar şikayetçi.

Stadın seyircinin hizmetine sunacağı kafe,restoran tarzı mekanlar yok taraftar şikayetçi.

Taraftarın bu kadar şikayetçi olduğu bir stad kime niçin yapılır? Stad takımın değil,yönetimin değil,TARAFTAR'ındır !!!
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Merhaba renkttaslarim,

ben bizim isteklerimizi karsilamak ve stadyum projesinde bazi degisimler gerceklestirmek icin, online imza kampanyasi baslatmak istiyorum!!
                    Bu Kampanyi fazla vakit gecmeden baslatmamiz lazim. Bu Kampanya sayesinde dünyadaki bütün taraftarlarimiz online olarak imza atacak ve ilgili kurumlara ve medya organlarina mail, facebook vs.. sayesinde dikkatlerini cekecegiz. Ama bunu yapmak icin sizin yardiminiza ihtiyacim var. Ben dogma büyüme almanyada yasadigim icin ortak taleplerimizi resmi bir dil ile yazamadim veya amatörce olmasini istemedim! Sizden istegim güzel sekilde isteklerimizi yazin ve bende kampanyayi en kisa zamanda baslatiyim
                    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Akyazı'da çalışmalar an itibari ile devam etmekte...
                      Yoğun bir hareketlilik yok fakat tünel çalışmaları hızla devam ediyor...
                      Hamiş

Yorum

• * Kamera çalındı bana baya bir yalan gibi geldi. Dünyada o kadar inşaat kamerası var bazı stadlara tesadüf bakıyordum ordan biliyorum sen gel Trabzonda'ki Kameralar çalınsın !
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yalan söylemeye ihtiyaçları mı var insanların?

Önce bunu düşünmek gerekmez mi?

Biraz düşündükten sonra zaten yalan ihtimali aklın ucuna dahil gelmez ya, ayrı mesele!

Yorum

• * Bilmem belkide bazı şeylerin izlenmesi istenmiyordur, biraz düşününce buda geliyor akla, işine geldiği gibi düşününce gelmiyor haliyle !
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bazı şeyler nedir yahu?

Hafriyat, kamyonet, dolgu. Bunlar mı bazı şeyler?

Bazı şeylerin (!) izlenmesi istenmese zaten hiç izin verilmez idare tarafından. Sen de bu cümleyi kuracak fırsatı bulamazsın zaten.

Yorum

• * Kamera çalınırsa gidersin daha güvenli bir yere kurarsın kardeşim YIL 2013 millet telefonla uzaya çıkıcak nerdeyse Kameralar çalındı ne demek ya !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X