Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sabah hiç çalışma yoktu.
    Her yerde dolgu bitti diye asparagas haberler çıkmıştı.Onlarda haberlere uydu dolgunun bittiğine inandılar galiba

Yorum

• dolgu tam bitmedi sanırım..bugun ordan geçerken restaurant tarafında göletler vardı..
      o dolgunun üzerinden bir kere daha geçecekler sanırım..
      karşı tarafta dozerler set duvar örüyordu dalgalardan korumak için sanırım bilmiyorum tam..

Yorum

• gece 12 civarları istanbulda eve dönerken sahil yolundan geçtik dolgu alanının olduğu yerden kamyonlar dözerler çalışıyordu maşallah akyazıda da bittti sayılır bi durum amenna ama nasıl bitti biz biliyoruz konu istanbul olunca işte

Yorum

• Akşam çalışma vardı.
          Dolgu çalışması yok şu an. Kıyı duvarları yapılıyor.
          Dolgu alanı zaten yükseltilecek diye biliyorum. Tekrar bir dolgu işi var.
          Yani ben göremem bu stadı herhalde.
          Çocuklara, torunlara ya nasip...

Yorum

Akşam çalışma vardı.
            2. Bir dolgu olmayacak. Olsa bile stad inşaatına hiç bir şekilde engel olmayacaktır.

Yorum

• Bizimkiler stadin temeli icin yine kuyu kazip dolguyu tirlar ile akyazidan götürür
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• nerden gelir aklınıza bunlar bilmemki. ))
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2. Bir dolgu olmayacak. Olsa bile stad inşaatına hiç bir şekilde engel olmayacaktır.
                  üstünden geçmeden çivi dahi çakamazlar oraya..zemini güçlendirme çalışması yapılacak mecburen..

Yorum

• Mantıklı bakarsak yol seviyesinden aşağıda epey dolgu. Kuvvetli yağışlarda göl olur orası. Bana da yol seviyesine kadar çıkartacaklar gibi geliyor. Yani yeni sürpriz bu olabilir.

Yorum

Akşam çalışma vardı.
                      Ne çocuğu ne torunu,
                      öyle kolay değil bizden kız almak,kimselere vermeyiz seni haberin olsun
                      ayrıca,
                      2. bir dolgu olmayacak denildi,
                      2015/16 da maçları yeni stadımızda seyredeceğiz.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne çocuğu ne torunu,
                        öyle kolay değil bizden kız almak,kimselere vermeyiz seni haberin olsun
                        ayrıca,
                        2. bir dolgu olmayacak denildi,
                        2015/16 da maçları yeni stadımızda seyredeceğiz.
                        Cansın abim yaa. Durumun vehametini anlatmak için o cümleyi kurdum
                        Dolgu meselesine gelirsek, dolgu yükseltilecek diye biliyorum. Ki mantıklı olan da o.
                        O seviyede inşaat yapılmaz bence. Su altında kalır. Karayolu tarafında belli bir yükseklik var tam dolu.
                        Diğer yandan kamyonların işlediği yol var. O seviyeye çıkacak dediler.
                        Belki yanlış bilgilendirmedir tabi onu da bilmiyorum.
                        2015-16 neden olmasın ama, çok zor.
                        Yine de inşallah.
                        Dolgu konusunda kesin bilgi alırsam paylaşırım.

Yorum

• İlk olarak Evren Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakan Suat Kılıç stadyumu bayağa övdü inşallah dediği gibi güzel bir stadyuma kavuşuruz.

ula bana denk gelseydi varyaaa.... geriçi o zaman yayınlamazlardı
                          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• arkadaşalr o dolgunun üzerine yüzlerce kazık çakılacak....
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İhaleyi bir görelim hele.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizimkiler stadin temeli icin yine kuyu kazip dolguyu tirlar ile akyazidan götürür
                                Ahahahahah

Böyle birşey olursa hiç şaşırmam açıçası Burası Türkiye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim