Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu staddan ne farkı olacak ki aynı özellikleri taşıyor kale arkası 10 metre çatısı berbat akustik kötü tribünler yatay bundan daha kötü bir stad ne olabilir ki
    Bu tür mesajları görünce seviyorum stadı.. Siz yine yakın demişsiniz stad dolgu alanına tribünler dağın tepesine yapılacak..

Yorum

• Tribünler çok uzak diyenler gidip bi Rize Stadı'nda maç izlesinler sonra görüşelim. Sahaya çok yakın tribünler. Tam istediğiniz gibi. Ancak;

-Kale arkasında oturan adam herkes ayağa kalkınca korner noktası göremiyor.
      -Maratonda oturan adam önünde ki taç çizgisini göremiyor.

10 metre uzak bir mesafe değil. 1 metre olsa ne olacak ? Sizin bahsettiğiniz kadar etki edeceğini düşünmüyorum ambiyansa.
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tribünler çok uzak diyenler gidip bi Rize Stadı'nda maç izlesinler sonra görüşelim. Sahaya çok yakın tribünler. Tam istediğiniz gibi. Ancak;

-Kale arkasında oturan adam herkes ayağa kalkınca korner noktası göremiyor.
        -Maratonda oturan adam önünde ki taç çizgisini göremiyor.

10 metre uzak bir mesafe değil. 1 metre olsa ne olacak ? Sizin bahsettiğiniz kadar etki edeceğini düşünmüyorum ambiyansa.
        Bunun çözümü tribün dikliği değil mi ?

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunun çözümü tribün dikliği değil mi ?
          Elbette çözüm olabilir bu. Ama bahsi geçen stadyum 10 bin kişilik değil. 2 kat yapılacak. Ne kadar dik olabilir ki? Açıkcası İBB kupa maçını izlediğim bir Rize stadı gibi bir stadyum yerine Benfica maçını izlediğim Olimpiyat Stadyumu'nu tercih ederim.

Avni Aker'de şu an kale arkaları bence baya dik (eğimini bilmiyorum). Ama orada bile kaleyi göremiyoruz, köşe noktasını göremiyoruz. Bazı arkadaşlar 10 metreyi çok uzak zannediyor. Normal adım ile 12 adım eder hemen hemen Bence son derece ideal. Basın mensupları, reklam panoları vs vs..
          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Çalışmalar gece de devam ediyordu arkadaşlar.
            Hamiş

Yorum

• Allah aşkına foto foto foto foto
              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• sty inşaatı aradım da, daha önce görüştüğüm yetkili trabzona şantiyeye gitmiş. yani ankara bürosunda değilmiş.. hafta içi tekrar arayacağım. hem o şahıs şantiyenin son durumunu öğrenir daha taze bilgiler elde ederiz...

Yorum

• şu projenin kesin ve net hali varmı

Yorum

• Kalearkası için 10 metre fazla değil mesela Şükrü Saraçoğlu stadında bu mesafe 12 metre,ben en idealinin cinconun stadındaki gibi 8 metre olduğunu düşünüyorum sahaya yakınlık ambiyans açısından önemli bu yüzden 1 metrenin bile önemi var.En idealini istemek de bizim hakkımız ama herşey için çok geç.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak ibrahimx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu projenin kesin ve net hali varmı
                      malesef yok artık stad bitince yaparlar !!!
                      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• dolmuşla geçtim iki defa bugün akyazıdan beni stad inşaatı kadar akyazıdan geçecek yol çalışmalarıda heyecanlandırdı. hem akyazı girişinde hem de yıldızlı tarafından makineler çalışıyor yolda kontrollü geçiş uygulanıyor. bi yandan da akyazı da baya çalışan gördüm. şu kazık işi bitse stad da çabuk bitecektir gibime geliyor.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kalearkası için 10 metre fazla değil mesela Şükrü Saraçoğlu stadında bu mesafe 12 metre,ben en idealinin cinconun stadındaki gibi 8 metre olduğunu düşünüyorum sahaya yakınlık ambiyans açısından önemli bu yüzden 1 metrenin bile önemi var.En idealini istemek de bizim hakkımız ama herşey için çok geç.
                          sunlar bu isi bi bitirsin ondan sonra gerek duyulursa sahanin cizgileri 1-2 metre geri alinir istedigimiz ideal uzakliga ulasmis oluruz

mesafe konusu en bos konu
                          herzaman degistirebilecegimiz bir gercegi burda durmadan tartismak bosuna

onemli konular bence artik localar ve catinin tipi

cati bence düz yapilsin bukadar hosumuza gitmiyorsa
                          hem maddi yönden stadin ucuzlamasini saglar hem statik yönden etki etmez

membranlar mavi olsun girislerin orada bordo cizgilerlen hos görüntü olusturur bence

bence en büyük sorun loca sayisi
                          tek kat yapilip tüm stada dagiltilacagina protokol tarafinda oldugu gibi maratonada localar dösensin
                          loca demek nakit demek
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadyumun insaasina baslanmadan sesimisi duyurup yeni bir proye hazirlatmaliyiz. Cok mu utopik bir dusunce bu? Real Madrid de yeni bir stadyum icin dort proyeden birini sececek..

Yorum

• Acaba Kazıklar ne zaman biter tahmini bişey bilen var mı arkadaşlar ?
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• kazik isi ancak kasimda bitecek cunku temel atmaya basbakan gelecek
                                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim