başbakan dün akşam yine dünyakadar spor tesissin açılışını yaptı akyazı için ne düşünlüyor acaba? bu arada akşamki açılışta spor bakanı suat kılıç samsun kapalı spor salonunun açılışı yapılırken trabzondakinde (hayrigür) daha güzel oldu sayın başbakanım dedi bu beni çok üzdü ne yani herşeyin kötüsü bizemi yapılıyor yeni stadyumla ilgli sıkıntılar malum yarında başkabir stadın açılışında bakın buda akyazı stadında daha güzel oldumu dicekler acaba bu stadyumun projesi hiç içimize sinmedi buna rağmen bizi ciddiye alan yok çok yazık nediyim hayırlısı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumda istediğimiz değişiklikleri sıralayarak(görsel sunumları da ekleyerek) bir imza kampanyası başlatsak..
İlgili kurumlara ve yetkililere etki edebilir miyiz diye düşünüyorum.
BMN bu kampanyayı başlatabilir diye düşünüyorum.
İstanbul,Trabzon ve gerekli görülen diğer şehirlerde bu imza kampanyaları yapılıp birleştirilirse belki sesimizi duyurabiliriz.
Yorum
-
Stadyum ile ilgili sorularımızı cevaplayan arkadaş günlerdir aynı şeyi vurguluyor.
Diyor ''Taraftar olarak ortak bir görüş bildirirseniz belki bir şeyler olabilir.''
Bu sözü biraz oturup düşünün arkadaşlar...
Trabzon şehrini en iyi bu söz özetliyor.
Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor, birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor.
Kısacası ortak bir akıl etrafında kimse birleşemiyor.
Sonuç?
Bu işi yapan adamlar da diyor ki; bu Trabzonlular ortak bir şeye oturup karar veremiyorlar. Madem öyle biz bildiğimizi yapalım...
Meselenin özü budur.
Hala 10000 kişiden imza toplanıp ilgili değişiklik talepleri iletilmemişse diyecek bir şey yok...
Geçtim 10000 kişiyi 2000-3000 kişilik imza bile toplanamaz bu şehirde...
Maalesef bu kadar acıklı bir durum var ortada...
Taşın altına elini sokup iş yapan kimse yok ki...
Yorum
-
@Cevap kardeşim sizden ricamız stad inşaatının oraya 7/24 canlı yapan bir kamera koymanız. Böylelikle bizlerde inşaat ne durumda ne hızla lilerliyor izleyebilelim. Yani çok maliyet tutan bir şey değil.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
kamera
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Cevap kardeşim sizden ricamız stad inşaatının oraya 7/24 canlı yapan bir kamera koymanız. Böylelikle bizlerde inşaat ne durumda ne hızla lilerliyor izleyebilelim. Yani çok maliyet tutan bir şey değil.
Daha önce bana ulaşan değerli arkadaşların isteğiydi bu konu, önce en uygun yeri belirledik ki stadı üstten görelim ve bitince belgeseli yapalım hızlı çekimde nasıl yükseldiği vs görülsün diye 3 kamera kuruldu 3 ü de çalındı
Yorum
-
İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce bana ulaşan değerli arkadaşların isteğiydi bu konu, önce en uygun yeri belirledik ki stadı üstten görelim ve bitince belgeseli yapalım hızlı çekimde nasıl yükseldiği vs görülsün diye 3 kamera kuruldu 3 ü de çalındıHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce bana ulaşan değerli arkadaşların isteğiydi bu konu, önce en uygun yeri belirledik ki stadı üstten görelim ve bitince belgeseli yapalım hızlı çekimde nasıl yükseldiği vs görülsün diye 3 kamera kuruldu 3 ü de çalındıForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce bana ulaşan değerli arkadaşların isteğiydi bu konu, önce en uygun yeri belirledik ki stadı üstten görelim ve bitince belgeseli yapalım hızlı çekimde nasıl yükseldiği vs görülsün diye 3 kamera kuruldu 3 ü de çalındı
Hem hırsızlık olayı belgeseli dahada ilginç kılabilirdi.
Yorum
-
yol
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProjedeki ek yollar iptal mi oldu mevcut yol bu yükü kaldırmaz.
Yorum
-
@cevap
Yazdıklarınızı günlerdir sessiz sessiz okuyorum. Verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum. Özellikle raylı sistemle ilgili söyledikleriniz beni çok mutlu etti. Spor salonu da yapılırsa çok iyi olur. Benim çok takıldığım bir nokta var. Belki sizi ilgilendirmiyor ama birşeyler duymuşsunuzdur illaki. Dolgunun diğer yarısına ne yapılacak? Avm, otel vs.?
Yorum
-
kamera
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkçası bunu bahane olarak kabul etmiyorum kendi adıma. O tarz kameraları sabitlemek ve korumak için akıl almaz sayıda yöntem var.
Yorum
-
İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke bunu söylemeseydiniz sizce ben bu konuda bahaneye ihtiyaç duymayacak kadar şeffaf değil miyim.. olan bu, isterseniz siz kamera koyun sabitleyin tüm ücretini ben karşılayayım bu konuda en ufak bir çekincem ya da bahanem olmaz, bana özel mailimden bu konuyla ilgili ulaşabilirsiniz..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum