Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stad filan isteniyorum bu kulübün üzerinde siyaset şu an ne kadar etkili ortadayken tesisimizi stadımızı vs yi yaptıktan sonra tamamen kukla oluruz alsınlar başlrına çaslınlar stadı
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Siyasilerin sırıtarak akyazıdan bahsetmesi yakındır özellikle rte nin mitingini iyi izleyin seçim zamanı.Faruk özak milletvekilleri ortaya çıkmaya başladı bile.Takımın durumu değil de şu siyasilerin Trabzonspor üzerinden siyaset yapması takımdan soğuttu.Ben kimseden yardım görmeyip kendi imkanlarıyla şampiyon olan Trabzonsporu geri istiyorum.

Yorum

• Ben orda Pentagon kadar büyük bir bina neden yapılır hala anlamıyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kendi aramizda yapalim su stadi hic beklenti beklemeden !

Gorum siyasilere , rantcilara, nedir yahhuuu ne bicim milletiz kendimiz bir arada kampanyalan bu stad olur hemde istedigimiz gibi.

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kendi aramizda yapalim su stadi hic beklenti beklemeden !

Gorum siyasilere , rantcilara, nedir yahhuuu ne bicim milletiz kendimiz bir arada kampanyalan bu stad olur hemde istedigimiz gibi.
            90 milyon 990 bin lirayı sen ver geri kalan 10 bin lirayı belki toplar trabzonspor taraftarı..

o iş öyle sizin dediğiniz gibi olmuyor.. gs de küme düşüyordu stada kavuşacağı sırada onların başkanlarıda siyasilerin kapısında yatıp kalkıyordu.. keza bursa da aynı öyle kayseride öyleydi..

devletin katkısı olmadan trabzonspor asla bişe yapmaz hele bu yönetim kılını bile kıpırdatmaz.. yabancı eğitim veren bir okul yapmak veya bi kolej açmak çok zor gelmişti başkana masraflı külfetli ne dersen de..

bu aşamaya gelen proje biz istesekte istemesekte, istediğimiz gibi olsa da olmasa da yapılacak ve trabzonspor paşa paşa gidip o stadında oynayacak ve bizlerde gidip izleyeceğiz..

Yorum

• Terminal Binası, Akyazı Projesi’nin yapım protokolünden çıkarıldı
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kendi aramizda yapalim su stadi hic beklenti beklemeden !

Kendi aramızda yapmaya kalkasak ne kadar para vereceksiniz merak ettim doğrusu.
                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Liman çıkarıldı.
                  Oteller çıkarıldı.
                  Otogar çıkarıldı(bunu bir nebze olsun anlarım)
                  Bir tek stat kaldı geriye merak ediyorum o kadar dolguya neler yapacaklar
                  Apartmanları dikerlerse hiç şaşırmam.
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• Müthiş bir rant olacak orada ..
                    Parası olan daha zengin olacak..
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendi aramızda yapmaya kalkasak ne kadar para vereceksiniz merak ettim doğrusu.

Belkide mütahittir arkadaş ..

Yorum

• akyazıya stad dışında ne yapılacak bilmiyorum ama basketbol için güzel bir kapalı spor salonu yapımalı (10bin kişilik) futbol basketbol hatta voleybol ve hentbol burada olmalı.
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Liman yok, Otel yok, otogar koyduydun oda yok...

niye doldurduk okadar denizi? toki sacma sapan binalarini dikip para kazansin diyemi???

Avni Akeri yikip yerinede yapardik stadi...

Yorum

• Garın olmayacağını tahmin ediyordum. Aksi taktirde orada gürültü yaratacak oradaki binaların değeri düşecekti
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

Stadi entrafina sadece trabzonspor akademisi kurulmasi lazim.. Altyapiya cok önem vermemiz lazim..

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• milletin stadı 1 2 yılda bitiriliyor bizim dolgu devam ediyor seçimde yine bizi uyutup alacaklar oyları seçimden sonra yüklenici firma ihale şartlarını yerine getirmeyip iptal edilecek 2018 seçiminde belki biter
                                ÇOK FİYAKALI BİR HASTALIĞA YAKALANDIM BABA(NUR İÇİNDE YAT KAZIM KOYUNCU)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim