Hayri Gür salonu varken ikincisini yaparlar mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
2. si zaten vardi. 19 mayis salonu. O yikilacagi icin yerinde bir olayİlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayri Gür salonu varken ikincisini yaparlar mı?horyanli
Yorum
-
nerde amblem göremedim.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmblemi sikistirdiklari yerede bak. Allah almasin sizi ne komik adamlarsiniz...

heh orda köşedeymiş
Yorum
-
Adamlar nazar boncuğu niyetine düşünmüşlerİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmblemi sikistirdiklari yerede bak. Allah almasin sizi ne komik adamlarsiniz...

And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Çatı gri mi olacak? Yavuz Selim sahası yerine saha yok mu?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
loca sistemi böyle olacaksa güzelİlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad buna benzeyecek diyorlar

Yorum
-
[QUOTE=DEEP BLUE;1918955608]tribünlerin dikliği yeterli değil. sadece loca sistemi bu şekilde çok güzel kale arkalarına loca değil tek katlı tribün yapılmalı. Zatn herkez bu şekilde istiyorİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleloca sistemi böyle olacaksa güzel[/QUOT
.
Yorum
-
DEEP BLUE
[QUOTE=Oğuzhan Fidan;1918955611]Aynı şeyi düşünüyorum. Alıntı yaparken hata yaptım, anlam değişti. Tek kat ve dik kale arkaları istiyorum. Her gün önünden geçtiğim Bursa stadını görünce kahroluyorum.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribünlerin dikliği yeterli değil. sadece loca sistemi bu şekilde çok güzel kale arkalarına loca değil tek katlı tribün yapılmalı. Zatn herkez bu şekilde istiyor
Yorum
-
[QUOTE=DEEP BLUE;1918955613]önemli değil amacım tartışmak değildi zatenİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aynı şeyi düşünüyorum. Alıntı yaparken hata yaptım, anlam değişti. Tek kat ve dik kale arkaları istiyorum. Her gün önünden geçtiğim Bursa stadını görünce kahroluyorum.
Yorum
-
o stadın diğer tarafı şöyle o yüzden bizimkisine benziyorİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleloca sistemi böyle olacaksa güzel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum