Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursaspor bu statla beraber yukarıya doğru bir ivme yakalayacaktır.
    Zaten sürekli gelişen büyüyen bir şehir.
    İstanbula yakın. Cazip bir yer.
    Biz yerimizde saymaya devam edelim. hatta geri gitmeye...
    Bir başkan milyon dolarlık stat yapılırken nasıl bir şey yapılacağını bilmez mi. taraftarının fikrini almaz mı.
    sanki hayrat çeşme yapılıyor.
    hayrat çeşmede bile mahallenin fikri alınıyo.. bu yönetim artık zamanını çoktan doldurdu başka biyerlerinide doldurdu tabi

Yorum

• şu locaların üstündeki 9 sıra nedir allah aşkın çok çirkin duruyor. o 9 sırayı 2.kat yerine 1.katta kullansalardı daha hoş gözükebilirdi.
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Birine teşekkür edecek yada bir şey yazacaksanız Murat gibi yapın bence.
        Sayfada olan fotoların tamamını tekrar tekrar alıntılamanın manası nedir anlamıyorum. sayfanın şaftı kayıyor sonra.
        Arkadaş hem emekler için hem de önemli bir ayrıntı var Vasili'nin paylaştığı foto da ona parmak basıp teşekkür edecektim bu mesajdan sonra tırstım paylaşamadımkınıyorum seni Burçak
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 15.03.2013, 13:23.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şu locaların üstündeki 9 sıra nedir allah aşkın çok çirkin duruyor. o 9 sırayı 2.kat yerine 1.katta kullansalardı daha hoş gözükebilirdi.
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadri şener taraftarı sevmiyo taraftarda sadri şeneri.. bu tip konuları bırakın kaç sezondur bir tane doğru düzgün bize özgü forma yaptıramayan yönetimden stad konusunda fikrimizi dahi almamasını normal karşılamalıyız.. bursanın stadı gs arena stadının ambiansıyla aynı olacaktır benim görüşüm.bizim stadyumda memurların oturup daha konforlu ve rahat izleyebileceği bi stad olacak yani trabzon cehennemi diye bişi tamamen ortadan kaldırılmış olacak trabzon mis gibi bi deplasman olacak bizi gül kokulu stadımızda rahatca gelip yenip gidecekler işte daha ne olsun
            Ya zaten Trabzon şimdi öyle bir yer ki gelen takımların eli ayağına dolaşıyor titriyorlar

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @vasili sen de olmasan stadyum başlığını takip etmeyeceğim
              O da bir şey mi ben onun için skyscrapercity'i takip etmeye başladım

Yorum

Birine teşekkür edecek yada bir şey yazacaksanız Murat gibi yapın bence.
                Sayfada olan fotoların tamamını tekrar tekrar alıntılamanın manası nedir anlamıyorum. sayfanın şaftı kayıyor sonra.
                Haklısın, dikkatimden kaçmış.
                Bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim buradan vasili'ye.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• söğütlüde deniz kenarındaki tesisler bence şu anki trabzonspor için fazlasıyla yeterlidir.20 bin kişilik stad koyun sürüsü niteliğindeki taraftarla bile dolmazken 40 bin kişilik stad neyimize. Trabzonspor için artık bazı şeyler tamamen mazi olmuştur. atı alan üsküdarı geçti.

Yorum

• İhale ne zaman açıklanacak ?

Yorum

• Dünden... Bu güne...

Bu proje ile şu an yapılan mevcut proje arasındaki uçurumun farkındayız. Bu projenin şuanki aşamaya gelmesinin "1" numaralı sorumlusu Sayın Sadi Şener'dir. Ayrıca bu projede gösterilen tüm yapıt ve sosyal tesislerin Trabzonspor'a tahsis edildiği günlerde projeye hayal diyen yönetimin Trabzonspor'un arsasını devlete vererek kiracı konuma düştüğüde gerçektik. Albayrak yönetimin, 1 milyar dolarlık yatırım olarak gördüğü ve Trabzonspor'a tahsis ettiği alandan geriye Toki tarafından çizilen ve ne oldugu belirsiz bir proje kaldı. Tüm sorumlularına teşekkürler...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abartmakta Türk Milleti üzerine yok!! Bursaspor un stadyumu ile seninki arasında bir fark yok... ...
                        ...
                        Bir daha bak bence.

Tek ortak yanları ikisinin de 4 tarafı kapalı olması.

Yorum

• İlk olarak Hıdır ÇALIŞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu proje ile şu an yapılan mevcut proje arasındaki uçurumun farkındayız. Bu projenin şuanki aşamaya gelmesinin "1" numaralı sorumlusu Sayın Sadi Şener'dir. Ayrıca bu projede gösterilen tüm yapıt ve sosyal tesislerin Trabzonspor'a tahsis edildiği günlerde projeye hayal diyen yönetimin Trabzonspor'un arsasını devlete vererek kiracı konuma düştüğüde gerçektik. Albayrak yönetimin, 1 milyar dolarlık yatırım olarak gördüğü ve Trabzonspor'a tahsis ettiği alandan geriye Toki tarafından çizilen ve ne oldugu belirsiz bir proje kaldı. Tüm sorumlularına teşekkürler...
                          koşu pisti var o projede.
                          Özkan SÜMER

Yorum

Maça gittiğimizde gişenin önünden geçerken, örneğin 20 liralık biletin 15 liraya satıldığını görünce üzülüyorum kızıyorum...
                            Bazı aileler çocuklarının elinden tutmuş gişeden bilet almak için kuyrukta bekliyor.
                            Çocuklar tüm masumiyetleriyle Trabzonspor maçına girecek olmanın heyecanı içindeler.
                            Hemen yanında Trabzonspor sevgisiyle yanıp tutuşan abileri! 20 liralık biletleri 10 dan 15 den satıyor....
                            Sorduğunda Trabzonsporu çok seviyorlar..
                            bedavaya al parayla taraftarına sat. ne sevgi ama..
                            20 Liralık biletin karaborsada 50 liraya satılmasını anlarım, çoluk çocuk o sahneyi görse fazla sakıncası olmaz.

Ancak aynı 20 liralık biletin "takımını çok seven, ölen, bilmem ne olan" taraftarlar tarafından satıldığını gören çocuklar, baba veya annelerinin tüm temiz duygularıyla maça gitmelerine rağmen farkında olmadan "UYGULAMALI PUŞTLUK ve İHANET EĞİTİMİ" alıyor. Yazık...

Aklımın erdiği müddetçe baskının, zorlamanın, faşizan uygulamaların karşısında oldum ama bazı şeyler de sopasız düzelmiyor arkadaş.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Ön yeterlilik ihalesi ne zaman açıklanacak.

Yine bir şeyler karıştırıyorlar herhalde.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O da bir şey mi ben onun için skyscrapercity'i takip etmeye başladım
                                Hamdi Karamahmutoğlu
                                Haklısın, dikkatimden kaçmış.
                                Bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim buradan vasili'ye.
                                Tesekkurler dostlar. Heyecanimizi paylasiyoruz iste.
                                horyanli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X