Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzon olimpiyat sehri degil ki zaten. Güzel bir stad yapalim ve tüm dünyaya nasil bir futbol sehri oldugumuzu gösterelim. Yoksa bir olimpiyat icin koca stadi ziyan mi edelim?Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
istanbuldaki olimpiyat stadi icin harcanan parayla trabzona veya baska bir sehire, standartlara uygun bir futbol stadi yapilarbilirdi.
bence istanbula harcanan para cöpe gitti.
stad cürümeye mahkum edildi
umarim trabzona bu hatayi yapmazlarYorum
-
olimpik moli,mpik yapılsında nasıl yapılırsa yapılsın.ist.olimpiyat stdı ders oldu ona göre hareket edileceğinden eminim onun için stadı pek sıkıntı yapmıyorum.benim sıkıntım yapılacakmı yapılmayacakmı.anladığım kadarıyla 2011 oyunlarına yetişecek.Biz KANUNİ'nin Torunlarıyız !Yorum
-
bu stad isi pek pahali olmasi gerekmiyor.
almanya da misal verebilirim.

maliyeti 64mio!
kapasite: 40bin
En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 17:43.Yorum
-

Derby Country'nin Stadi bu. Arkadasin dedigi gibi 34 bin kisilik.

Bu Leicester City'nin maclarini oynadigi Walkers Stadium. 32.400 kisilik.

Tottenham Hotspur'un White Hart Lane'i. 36 bin kisilik.

Riverside, Middlesbrough'un stadi; 35 bin kisilik
Bu tarzda bir stad bence isimizi görür.
liecesterin sahası çok hoş.Yorum
-
Trabzonsporun Yenİ Yapilacak Olan Stadinda Kesİnlİkle KoŞu Pİstİ Olmamali
Bugun Ataturk Olİmpİyat Stadinda Yada KoŞu Pİstİ Olan Her Hangİ Bİr Statda
Seyİrcİnİn Futbola Etkİsİnİn Az OlduĞunu GÖrebİlmekteyİz.
İngİltere Olsun Ülkemİzde FenerbahÇe Stadi Olsun
KoŞu Pİstİ Olmayan Stadlarda Seyİrcİnİn Futbola Etkİsİnİn
YÜksek Ve KarŞi Takimida Ayni Zamanda Olumsuz EtkİledİĞİnİ
GÖrmekteyİz.
Yenİ Yapilacak Olan Statda KoŞu Pİstİnİn Olmamasi Önemlİ Bİr Konudur.
Bu Hususun GÜndeme Alinmasinin Faydali OlacaĞini DeĞerlendİrİyorum.XXXYorum
-
Hazir Atatürk Olimpiyat konusu acilmisken bir iki eklemede bulunayim;
Stadimiz denize yapilacak. Yani büyük ihtimalle her mevsimde rüzgar sorunu yasayabiliriz. Olimpiyat Stadindaki rüzgari herkes en gec gecen haftaki Kasimpasa macinda görmüstür. Kaldi ki bizim stadimiz 70 - 80 bin kisilik bir stad olmayacak. Yani tribünler daha alcak olacak ve tribünle saha arasindaki fark büyük olacak. Böyle bir stadda inanilmaz rüzgar sorunu yasanabilir. Eger denize stad yapilacaksa, ya stadin üstü kapali olmali (ihtimal bile vermiyorum böyle bir seye) yada tribünler sahaya olabildigince yakin, üstü kapali (tribünlerin) ve yüksek olmali ki sahayi etkileyecek rüzgar minimum olsun. Hatta Stadin denize bakan tarafinda üstteki Riverside ve Walkers Stadlari gibi tribün diger taraflardan daha yüksek olmali.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
en önemli konu tabiki taratan pistinin olması durumu
olimpiyatlar içinde yapılacaksa bu stad hiç boşuna sahaya yakın tribünler beklemeye gerek yok zaten cevap bellidir ozamanYorum
-
AVNİ AKERİ MÜZE YAPABİLSEK(mehmet atalay)
Yeni tesisler için harekete geçtiklerini de belirten Atalay . Bosketbol salonu, yeni bir yüzme havuzu, büyük bir medya merkezi, çeşitli ilçelerde salonlar, stadı atletizm stadına çevireceğiz. Açılış-kapanış seromonisinin yapılması için yeni bir stat planlıyoruz. Avni Aker güzel ama eski bir stadyum. Mümkün olsa da orayı müze yapsak. Ama Trabzon Konya gibi değil. Ya denizi doldurmak ya da dağları yıkmak gerekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Minyatürk gibi Trabzonspor'un da Avni Aker'i sergi yeri olabilir. Emeği geçenler, başarılı olanlar burada fotoğrafları ve eserleriyle sergilenebilir. Ama sıfır kilometre stat lazım. Avni Aker artık Trabzon'u taşımıyor. Gecekondu gibi duruyor. Parça parça yapabiliriz. yıkıp yakabiliriz. Ama bu rasyonel değil. “dedi
50 BİN KİŞİLİK BİR STAT YAPMALIYIZ(MEHMET ATALAY)
Biz Trabzon'a Ali Sami Yen Projesi gibi, Antalya ve Kayseri gibi yeni bir stat istiyoruz. Çevresinde bağlantılı sosyal ve ticari tesisler de olmalı. Kulübe, belediyeye ve kurumlara yük olmadan bunu yapmak istiyoruz. Akyazı Projesi'ni destekliyorum. Komplekse kapılmadan gündeme getirenlere minnet duymak lazımdır. Yeni otel, ticari alanlar, eğlence ve ulaşım merkezleri, ağırlama yerleri olacak. Karadeniz'in pek çok yerinin sırf eğlenme ve birkaç gün geçirmek için gelmelerini sağlayabilicek bir stat olsun istiyoruz. Yine Barcelona'lar, Liverpool'lar gelecek. Akyazı'nın hayal olmadığına inanıyorum. Yeni yönetim ve ekibi bizi ziyarete geldiklerinde onlara da söyledik, ilgili bakanlıklar buna hazır. Biz de hazırız. Çünkü sayın başbakanımızın talimatı var. Bu stat yapılacak. En az 33 bin kişilik, ama belki Avrupa Futbol Şampiyonası'nı alabileceğimizi de hesaba katarak 50 bin kişilik kapalı bir stada kavuşmak istiyoruz. Bizim bakanımız Sayın Murat Başesgioğlu, Bayındırlık Bakanımız Sayın Faruk Özak, Çevre Bakanımız Veysel Eroğlu ve Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ı ilgilendiren bir toplantıda bu hazırlığı sonlandıracağız. Türk Milli Takımı'nın ağırlandığı bir yer planlıyoruz. Avni Aker Stadı'nı yıkıp oraya stat yapsak en az 60 trilyon gider. Hepsini biz karşılamak zorundayız. Olmazsa, Söğütlü'deki Sebat Tesisleri'nin yanını alarak yapabiliriz. Trabzon çok geri kaldı. Dağları yıkmanız lazım, bu da bir seçenek. Ama Trabzonspor burada top oynasın diyorsanız denizi doldurmak da bir seçenek. Akyazı'daki tesis ve kurumlar pahalı gelirse ya da yetişmezse sadece stat yaparız. Bir stat için 2 yıllık süre var. 2011'in Temmuz ayında Gençlik Olimpiyatları'nı organize edeceğiz. Oradan da 6 ayımız var...
mehmet atalay
haber61.netEn son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 22:17....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
sevilla gibi bir takımı bile sahada baskı altına alabiliyorsanız düşünün stadyum atmosferinin ne kadar önemli olduğunu.
fenerbahçe o gazla bu takıma 3 tane gol attı, sevillada yediği baskıdan dolayı bazen saçmalamaya bile başladı.
sevilla başkanı kendi ağzıyla söyledi ben böyle bir stad ve seyirci hayatımda görmedim diye.
fenerin taraftarı çok mu iyi sanki? yoo.. işte stad akustiğinin koşu pistinin olmamasının nimetleri....
ayrıca ''koşu pistli veya değil yeterki yeni bi stadımız olsun'' diyenleri de anlamıyorum açıkcası.
bu dev yapıları yapmak bu zahmetleri çekmek kolaymıki ne olursa olsun diyorsunuz.
zaten 60..70 yıllık hayatımızda kaç tane yeni güzel bi stad görücezki! olucaksa adam gibi olsun.
eğer koşu pistli olucaksa ne gereği var avniakerden vazgeçip yeni maceralara girmenin
açıkcası olimpik stad yapılacaksa ben yapılmasın derim avnikerin gözünü seveyim.En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 22:20.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.RYorum
-
bencede avnı aker yıkılsın ve Anfield Road gıbı rakıbı bogan bı atmosferı olan bı stadyum yapılsa en ıyısıYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum