bence çok karamsarsınız arkadaşlar stad 2011 yılında hizmette olacak olmak zorunda...ve yanılan sizler olacaksınız maalesef
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •Yorum
-
Avni Aker ne olacak?
Akyazı projesi atağı
Başkan Sadri Şener ve ekibi Akyazı ile ilgili Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüştü. Trabzon'da AKP'nin kadın kolları kongresine katılan Başbakan'a bordo-mavili yönetim birçok sorunu iletti. Yönetim, özellikle Akyazı projesi ile ilgili Erdoğan'dan yardım talep etti.
İstimlak edilip satılacak, o parayla ve üstüne iktidar partilerine rica minnet edilerek, iktidar partisinin liderinin iki dudağı arasına bakarak, stad yapılacak. Durum vahim ki ne vahim...
Avni Akeri modernleştirmek varken, neden uçuk işlerle, uğraşılıyor? Bunları sorgulayacak kimse yok mu? Trabzonspor divan kurulu üyeleri, klübün tecrübelileri, görmüş geçirmişleri ne diyorlar acaba?
Şu Akyazı işi içine sinmeyen hiçbir Allahın kulu yok mu, yoksa sadece ben mi geri kafalı kalmışım !!!üye no: 16870Yorum
-
Tabiki alternatiflerden birisi Avni Akeri düzenlemek olabilir...Avni Aker ne olacak?
İstimlak edilip satılacak, o parayla ve üstüne iktidar partilerine rica minnet edilerek, iktidar partisinin liderinin iki dudağı arasına bakarak, stad yapılacak. Durum vahim ki ne vahim...
Avni Akeri modernleştirmek varken, neden uçuk işlerle, uğraşılıyor? Bunları sorgulayacak kimse yok mu? Trabzonspor divan kurulu üyeleri, klübün tecrübelileri, görmüş geçirmişleri ne diyorlar acaba?
Şu Akyazı işi içine sinmeyen hiçbir Allahın kulu yok mu, yoksa sadece ben mi geri kafalı kalmışım !!!
Ancak ele geçen hazır bir proje varken bu projenin yapılması olimpiyatlar nedeniyle artık kesinken, avni aker fikri bencede bir kenarda şimdilik durmalı...
Cünkü akyazı projesi çok ciddi bir imaj kazandıracak Trabzonspora ve şehrine...Eskiden Sungu61 idi ....Yorum
-
arkadaşım sen ve senin gibiler yüzünden bu stad inşallah 30000 kişilik yapılmaz kardeşim 1 . si stadın fiyatı 20 ytl olursa bu stad değil 30000 10000 kişilik olsa dolmaz trabzonda herkesin cebinde para kaynamıyo 2 .sisürümden kazanmak neymiş diyosun ya basit bir matematik mantığıyla 50000 de ucuz bilet satarak stadı doldurursan pahalı satıp stadı dolduramayacağın gibi azda para kazanırsın bilmem anlata bildimmi 3 sü eğer bu stad 50000 den aşağıda kapasitede olursa avrupa şampiyonasında en fazla belki oda çeyrek final maçları dünya kupasındada en fazla grup maçları oynanır canım kardeşim benim burda normal bir lig maçından bahsetmiyoruz tüm dünyanın milyarlarca insanın izliceği şeyden bahsediyoruz milyarlar televizyondan izlerken binlerden staddan izlemek isticektir 4 sü 50000 kişilik stadı şampiyonluğa oynada bak nasıl dolduğunu gör fener maçında dolmazmış ben iddia ediyorum 100000 kişilik stadımız olsun fenerle maçımız olsun yine dolar yine dolararkadaşım bu işler bu kadar basit değil sürümden kazanmak da ne demek çorap satmıyoruz burda stadın geliri olduğu kadar gideri de olacak yani staddan gelir kazanmak istiyorsak en az 20 ytl olmalı bilet ki olacaktır da 50 bin kişilik stad iddaa ediyorum fener maçında dolmaz biraz mantıklı düşünelim sadece derbiler mi yapıyoruz stadı her maç dolması mı güzel sadece derbilerde dolması mı güzel ayrıca dünya kupası yarı final falan bunlar kolay işler değil olsa bile 30 bin kişilik stadda neden oynanmasın kural mı var bir de şehrin büyümesinden bahsetmişin Trabzon devamlı göç veren bir şehir nüfus artışı normal seyrinde devam ediyo hızla büyüyen bir kent değil Trabzon diyeceğim 35 bin bilemedin 40 bin kişilik stad bize yeter
dicem odur ki biraz geniş düşünün küçük düşünmeyin geleceği düşünün trabzon şehri büyümeyecekse bile takımımız büyüsün her anlamda dünya standartlarında bir klüp olalım sonradan ah keşke şçyle yapsaydık böyle etseydik demeyelimYorum
-
Urfa Stadı'da bitti sayılır. Önümüzdeki sezona yetişiyor sanırım. Stad koşu pistli ve olimpiyat stadı görünümde fakat zaman geçtikçe ve düzenlemeler hızlandıkça yinede güzel bir stad olacağa benziyor.En son erol_izm tarafından düzenlendi; 08.04.2008, 12:01.Get up, stand up: dont give up the fight!Yorum
-
arkadaşım sen ve senin gibiler yüzünden bu stad inşallah 30000 kişilik yapılmaz kardeşim 1 . si stadın fiyatı 20 ytl olursa bu stad değil 30000 10000 kişilik olsa dolmaz trabzonda herkesin cebinde para kaynamıyo 2 .sisürümden kazanmak neymiş diyosun ya basit bir matematik mantığıyla 50000 de ucuz bilet satarak stadı doldurursan pahalı satıp stadı dolduramayacağın gibi azda para kazanırsın bilmem anlata bildimmi 3 sü eğer bu stad 50000 den aşağıda kapasitede olursa avrupa şampiyonasında en fazla belki oda çeyrek final maçları dünya kupasındada en fazla grup maçları oynanır canım kardeşim benim burda normal bir lig maçından bahsetmiyoruz tüm dünyanın milyarlarca insanın izliceği şeyden bahsediyoruz milyarlar televizyondan izlerken binlerden staddan izlemek isticektir 4 sü 50000 kişilik stadı şampiyonluğa oynada bak nasıl dolduğunu gör fener maçında dolmazmış ben iddia ediyorum 100000 kişilik stadımız olsun fenerle maçımız olsun yine dolar yine dolar
dicem odur ki biraz geniş düşünün küçük düşünmeyin geleceği düşünün trabzon şehri büyümeyecekse bile takımımız büyüsün her anlamda dünya standartlarında bir klüp olalım sonradan ah keşke şçyle yapsaydık böyle etseydik demeyelim
güzel kardeşim yapalım yapmasına 50.000-60.000 kişilik stad da bu senin eklediğin 20.000-30.000 koltuk kapasitesini bedavayamı yapıyorlar. bu işin maliyeti nedir biliyormusun. stadı devlet yapacaksa sana tamam kardeşim kaç kişilik istersen o kadar yapalım ayıpsınmı diyor. senin hesabınla 200.000 kişilik stad yapalım biletleride 25 kuruş olsun sürümden kazanalım. ya bir şeyi idda ederken tutarlı bir tarafı olsun.Yorum
-
vallah urfa stad yaptı biz hala yapamadık inşallah en kısa zamanda yaparızYorum
-
stad tam 50 bin kişilik olmalı trabzonspor gibi bir takımın 30 bin kişilik stad yaptırması düşünülemez hem yarın bir gün avrupa şampiyonası bize gelirse trabzonda maç oynanmamasını nasıl kabul edebiliriz ?? dolması sorun olarak görülüyor tamam ama juventusun stadına bir bakın aynı şekilde hiç bir takım her maç tam kapasite oynamıyorYorum
-
güzel kardeşim yapalım yapmasına 50.000-60.000 kişilik stad da bu senin eklediğin 20.000-30.000 koltuk kapasitesini bedavayamı yapıyorlar. bu işin maliyeti nedir biliyormusun. stadı devlet yapacaksa sana tamam kardeşim kaç kişilik istersen o kadar yapalım ayıpsınmı diyor. senin hesabınla 200.000 kişilik stad yapalım biletleride 25 kuruş olsun sürümden kazanalım. ya bir şeyi idda ederken tutarlı bir tarafı olsun.
kardeş stadı beş kuruş ödemeden yapıaz avniakerin yerini verip bedavaya stadımız yapılıcak yoksa bizde biliyoruz stad ne kadara yapılıyo nasıl yapılıyo heralde çocuk oyuncağı değil ama biz bile yaptırıcak olsak bu stadın kapasitesi 50000 olmalı minimum 45000 fener sponsor buldu tribün yaptırdı bizde buluruz bizde yaptırırız eğer stadı biz yaptırıcak olursak hem bu stad zaten 30000 kişilik te olsa 40000 de olsa bizim takımın bunu yaptırma gücüde yok kardeşimYorum
-
kardeş stadı beş kuruş ödemeden yapıaz avniakerin yerini verip bedavaya stadımız yapılıcak yoksa bizde biliyoruz stad ne kadara yapılıyo nasıl yapılıyo heralde çocuk oyuncağı değil ama biz bile yaptırıcak olsak bu stadın kapasitesi 50000 olmalı minimum 45000 fener sponsor buldu tribün yaptırdı bizde buluruz bizde yaptırırız eğer stadı biz yaptırıcak olursak hem bu stad zaten 30000 kişilik te olsa 40000 de olsa bizim takımın bunu yaptırma gücüde yok kardeşim
arkadaşım stadın yapılmasına bişey demiyorum da 50 bin kişilik stadın gideri 30 bin kişilik stadın gideriyle aynı değildir biz bu staddan her maçta zarar edeceksek niye yapıyoruz ??
ayrıca ben 30 bin kişilik demedim en fazla 40 bin kişilik olmalı ideali 35 binBordomavi.netYorum
-
zarar ettiricek bir neden öremiyorum ben senin düşündüğün kadar uçuk rakamlar çıkmicağını düşünüyorum ben sonuçta bu stad 24 saat yaşayan bir stad olucak sadece bilet satışlarıyla birşeyler getirmicekarkadaşım stadın yapılmasına bişey demiyorum da 50 bin kişilik stadın gideri 30 bin kişilik stadın gideriyle aynı değildir biz bu staddan her maçta zarar edeceksek niye yapıyoruz ??
ayrıca ben 30 bin kişilik demedim en fazla 40 bin kişilik olmalı ideali 35 binYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum