Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mayls
    • 27.02.2005
    • 8752
    • Serbest Meslek
    • Almanya

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi
    Stadda jakuzi olmalı oyuncular maçtan çıktıktan sonra keyif yapmalı

Hamam da olmali Töbe töbe

Neyse. Bu aciklamalar beni fazla sıktı. Sürekli ayni seyler söylenip duruyor. Projenin nasil olacagini ve Trabzonspor'a neler katacagini biraksinlar artik. Ille aciklama yapacaklarsa stadi hangi sirketlere yaptiracaklar, Doldurma islemi ve stad insaati ne zaman baslayacak, adalarin tamami ne zaman bitmis olacak, bunlari aciklasinlar.
    En son Mayls tarafından düzenlendi; 13.05.2008, 12:53.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Lokman
      • 29.12.2005
      • 437
      • İstanbul

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
      Hamam da olmali Töbe töbe

Neyse. Bu aciklamalar beni fazla sikti. Sürekli ayni seyler söylenip duruyor. Projenin nasil olacagini ve Trabzonspor'a neler katacagini biraksinlar artik. Ille aciklama yapacaklarsa stadi hangi sirketlere yaptiracaklar, Doldurma islemi ve stad insaati ne zaman baslayacak, adalarin tamami ne zaman bitmis olacak, bunlari aciklasinlar.
      aman dostum yazarken klavye dili kullanmıssın biraz daha dikkat cok kotu pot kırmıssın
      .

Yorum

• Mayls
        • 27.02.2005
        • 8752
        • Serbest Meslek
        • Almanya

İlk olarak Lokman tarafından gönderildi
        aman dostum yazarken klavye dili kullanmıssın biraz daha dikkat cok kotu pot kırmıssın
        Türkce klavyem yok malesef Fazla sapik düsünmedikten sonra sorun olmayacagini düsündüm ama degistireyim en iyisi
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Lokman
          • 29.12.2005
          • 437
          • İstanbul

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
          Türkce klavyem yok malesef Fazla sapik düsünmedikten sonra sorun olmayacagini düsündüm ama degistireyim en iyisi
          konuya yorum yapmayı unutmusum Benim kannımca, buda lafta kalacktır 3 ay var yapacağız denir taraftarın ağzına birparmak bal calınır sonra kapanır konu.
          Yapılacak olan tesislere gelince yıllardır bu ülkenin futbol sanayisi bu bölge bırakın kulüp kasasını devlet yapsın dedik sonuctua olacak olan buydu ve fakat benim korkum sudurki tıpkı oto yol projesinde olduğu gibi karadeniz bölgesini ve özellikle güzel Trabzon umuzu hazmedemeyen (siyaset karıstırmak istemediğim icin isim vermiyorum ama yası 30+ olan hemen herkes bilir) kisi ve partiler tarafından engellenme cabasına girileceği endisesini had safhada yasamaktayım. Umarım benimki hüsnü kuruntudan öteye gecmez ve bu taraftar sampiyonlukla uzun yılladır hasret kaldığı yeni heyecanı yeni stat ve tesisleri ile yasar.
          .

Yorum

• Samet Berber
            • 08.05.2007
            • 9607
            • Akademisyen
            • Balıkesir

İnşallah güzel bit stadımız olacak bu konuda Sadri Başkan ve ekibine güveniyorum.

Ayrıca Avni Akerin yenilenmesi haberinede çok sevindim ,tebrik ederim yönetimimizi.

Yorum

• Kalkinmali
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 05.04.2006
              • 1441
              • Ogrenci

İlk olarak samets61 tarafından gönderildi
              İnşallah güzel bit stadımız olacak bu konuda Sadri Başkan ve ekibine güveniyorum.

Ayrıca Avni Akerin yenilenmesi haberinede çok sevindim ,tebrik ederim yönetimimizi.
              insallah...
              GUTIERREZ - COLMAN - ALANZINHO

Yorum

• Koray
                • 05.03.2007
                • 16972
                • İstanbul

arkadaşlar Avni Aker'in kale arkalarının üstü kapatılıyomuş ve büyütülüyomuş...
                sahaya yakın olacakmış kale arkaları...

tabi bu yeni stad olmayacak anlamına gelmiyor yanlış anlamayalım...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• 28TS61
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 03.08.2006
                  • 18701
                  • Almanya

İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi
                  arkadaşlar Avni Aker'in kale arkalarının üstü kapatılıyomuş ve büyütülüyomuş...
                  sahaya yakın olacakmış kale arkaları...
                  kaynak?????

Yorum

• Samet Yildirim
                    • 07.09.2006
                    • 24137
                    • ogrenci
                    • Almanya

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
                    kaynak?????
                    kendi web sitemiz !!!
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Can
                      • 23.02.2007
                      • 5122
                      • Eğlence Merkezi
                      • Trabzon

Akyazı sydney gibi
                      13 Mayıs 2008 / 18:47
                      Gençlikspor Genel Müdürlüğü Akyazı stadını oyunlar için 50 bin seyirci kapasiteli olarak planladı

Akyazı'da yapımı düşünülen stat projesi için geri sayım başlarken Gençlik ve Spor genel müdürlüğü Akyazı da ki stadı Sdney Olimpiyat stadı gibi acılır kapanır bir şekilde yapmayı planlıyor.

Akyazı'da ki Olimpik stadyum 2011 Avrupa Olimpik Gençlik yaz festivali için 50 bin seyirci kapasiteli olarak yapılacak. Oyunların ardından stadyumun 15 bin seyirci kapasiteli bölümü kapatılarak stadyumun kapasitesi 35 bin kapasiteye düşürülecek.

İstenildiği taktirde Akyazı stadı kapatılan tribünleri yeniden açılarak seyirci kapasitesi 35 binden 50 bine çıkarılabilecek. 2016 Avrupa şampiyonasını Türkiye'de yapılması halinde yarı final maçı da Trabzon'da oynanacak. Trabzonspor üç büyüklerle oynadığı maçlarda da isterse kapatılan tribünleri açarak stat kapasitesini 50 bine çıkarabilecek
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Eren Uğur Ayar
                        • 02.09.2005
                        • 1245
                        • Kocaeli

Şu stadda hayırlısıyla bi başlasa.Artık icraat bekliyoruz.
                        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Can
                          • 23.02.2007
                          • 5122
                          • Eğlence Merkezi
                          • Trabzon

ya bn bişe anlamadım bu sidney stadı olimpikmi
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Remzi
                            • 17.09.2005
                            • 7796
                            • Bursa

olimpikmi
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Koray
                              • 05.03.2007
                              • 16972
                              • İstanbul

Avni Aker'e MAKYAJ
                              13 Mayıs 2008 / 18:40
                              Avni Aker Stadı inşaatı ön izni alındı. Kale arkası tribünleri büyütülerek kapasite 3 bin artırılacak.

Trabzonspor yönetimi Avni Aker Stadı kale arkası tribünlerinin seyirci kapasitesini artırıyor. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'den ön izni alan bordo- mavili yönetim projeyi hazırlatıyor. Kale arkası tribünlerinin 2 bin seyirci olan kapasitesi yapılacak. Yeni tribün inşaatının ardından 3 bin daha arttırılarak 5 bin seyirci kapasiteli olacak. İnşaatın bitiminin ardından 20 bin seyirci kapasiteli Avni Aker Stadı, 23 bin seyirci kapasiteli olacak.

PORTATİF OLACAK
                              Avni Aker Stadı'nın iki kale arkası tribünü yıkılmadan yerine prefabrik tribün yapılacak. Bordo-mavili yönetim tarafından hazırlanan projede sahaya 35 metre uzaklıktaki kale arkası tribünleri daha da yakınlaştırılacak. Yeni yapılacak kale arkası portatif tribünün sahaya 6 metre uzaklıkta ve 80 metre uzunluğunda, 20 basamaklı olacağı belirtildi. Mevcut kale arkası tribününün her biri ise 7 basamaklı ve 1000 seyirci kapasiteliydi.

2 AYDA BİTECEK
                              Bordo-mavili yönetim kale arkası tribün inşaatını lig başlayan kadar bitirmeyi planlıyor. Prefabrik tribünler 2 ay içersinde hazırlanarak Avni Aker'e getirilecek ve bir hafta içersinde yerlerine monte edilecek. Yeni tribünler mevcut kale arkası tribünler yıkılmadan onların önüne yapılacak. Akyazı stadı yapılana kadar 3 yıl daha Avni Aker'i kullanmayı planlayan yönetim üç yılın sonunda istendiği taktirde Avni Aker prefabrik tribünü yerinden sökerek başka bir yere taşıyabilecek.

BASIN TRİBÜNÜ ÜSTE TAŞINIYOR
                              Trabzonspor yönetimi Avni Aker'de yapmayı düşündüğü yenilikleri kale arkası tribünlerinin seyirci kapasitesini artırmakla bitirmiyor. Yönetim protokol ve basın tribünlerini de yerini değiştiriyor. Basın tribününün yanı sıra protokol tribünü de bulunduğu yerin bir üst katında ki tribüne taşınacak. Basın ve protokol tribününe asansörle inilip çıkılacak.

STAT TÜMÜYLE BOYANIYOR
                              Basın ve protokol tribünlerinin yeni bir üst kata taşımayı planlayan yönetim ayrıca bu tribünlerin bulunduğu yere kafeteryalar yapacak. Stat içindeki ki tüm koltukları yenilemeyi planlayan bordo mavili yönetim ayrıca stada tamamen dış cephesi de dahil olmak üzere tümüyle boyanacak.

Kaynak:
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kazım Uzunboy
                                • 12.12.2006
                                • 23137
                                • Ankara

bizim stad şu an 20000 kişilik mi yoksa 27500 kişilik mi ?
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...