Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
tayyip erdoganin aciklamalarindan anladigim kadariyla stadi bir mütesebbis,yani bir girisimci firma yapmasi gerekir dedi.avni aker,yavuz selim ve kapali spor salonuna karsilik akyaziya stad yapilmasinin planlandigini söyledi.bence devlet de gereken destegi veriyorsa er veya gec bu stadin yapilmasi gerekir.yatirimci firma yabanci veya türk olur onu bilemem.kim yaparsa yapsinda su stada bir an evvel kavussak..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
AKYAZI'da 30.000-35.000 arası bir stad istiyorum.Tartan pist olmamalıııı.Eğer tartan pist yapacaklarsa yeni stadın yanında olmalı.Veya başka bir yerde yapılmalı.Bu stad ve çevresindeki değişik etkinlik alanları TS için müthiş gelirler sağlar.Bu projeyi gerçekleştiren TS nin tarihine adını altın harflerle yazdırır.Bu proje için TS İÇİN KALBİ ÇARPAN HERKES DESTEK OLMALI(MADDİ VE MANEVİ OLARAK).Gerekirse projenin gerçekleşmesi için destek olcağını söyleyen Albayrak'tan da destek alınmalı.Böylece Albayrak da test edilmiş olur.İnşallah Sadri ŞENER bunu yapacak.Umutluyum.Son günlerde devletin zirvesiyle yapılan görüşmeler,bakanın desteği ve yönetimin profesyonelce davranışları umudumu perçinleştiriyor.Bu rüzgarı arkalarına alıp güzel işler başaracaklarına inanıyorum.
Ama şu çok önemli: Akyazı'ya tartan pistsiz olursa sonuna kadar destek...Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.Yorum
-
Sayın Atalay Trabzon gerçekleriyle pek alakadar değil zannedersem.... bir olimpiyat için 4-5 senede alınabilecek bir avrupa maçı için 50 bin kişilik stadyum yapılmaz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Bir Şey dikkatimi çekti.... Sayın Başbakan Avni Aker , Yavuz Selim ve 91 Mayıs kaplı spor salonlarının üst kullanım hakları karşılığında sahilde bir stadyum yaptırılacağını söyledi.
Peki alan firma Yavuz selimi yıktırıra daha 1 sene önce harcanan 5 trilyondan fazla paraya yazık olmayacakmı. Madem böyle bir proje yapacaktınız neden modernize ettiniz....
bir de eğer olimpiyat stadyumu yapılırsa bundan sonra hiç bir maça gitmem çünkü rakibi baskı altına alamadıktan sonra takımımızı destekleyemedikten sonra orada olmamın hiç bir anlamı yok.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
keşke kompleksimizin ismii Futbol Yaylası Olsa stadımızın ismide Hüseyin Avni Aker Olarak KalsaTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Avni Aker yerinde kaldığında trafik büyük sorun olur deniyor.....
Artık teknoloji çok gelişti. Yerin altına 4-5 katılı bir yeraltı otoparkı kurulabilir...... çıkışın birisi stadın önüne birisi yeni mahalle tarafına biriside kapalı tribününün olduğu yere verilir.... 3 çıkış yeter.....
Ha bide şu var sanki sahilde olursa trafik sorunu olmayacak. şehir içinde maça gelenlerin yarısı araba ile gelmiyor. onlarda arabayla gelecekler ve sahil yoluna bindirecekler.... bu kadar yükü kaldırabilirmi sahil yolu o da bir muammaNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
Öyle yada böyle,olimpik yada değil sonuçta 2011 e yetişecek şekilde bir stat yapılacak.
2011 Gençlik oyunlarında Türkiye'nin dünyaya rezil olmasını kimse istemez dimi,özellikle devlet yönetimi rahat olun arkadaşlar bu stat yapılacak.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPORYorum
-
Stad Olympk olmaz cünkü Sadri Sener buna izin vermez bu kesin eger olacaksa sydney stadyumunda gibi olimpiyatlar bitikden sonra kosu pisti kaldirildi öyle yapilir....ama 50 bin olacagi kesinlesmedi ve 35 bin olursa zaten olimpik olmaz cünkü öyle bi imkan yok....ben rahatim bu sta konusunda kosu pisti olmaz olursa ilerlemis teknoligi de sadece 2011 olimpiyatlari icin olur......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Arkadaşlar bu proje gerçekleşirse ki baya umutlanmaya başladım,kompleksten yıllık 25-30 milyon ytl gelir hedefleniyor TSmuz için.Mevcut gelirlerle birlikte sonsuza kadar kafaya oynayabilecek bir bütçe demek bu.Ama çoğunluk takmış tartan piste.
15 yöneticinin yarısı mütahit,pisti tribüne çevirirler herhal.Bence bundan sonra yaptırım gücümüzü projenin hızlandırılması için harcayalım. Nedersiniz..?ÇOK GEÇ, ARTIK!..
Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!Yorum
-
Evet Sadri Sener'in bu konudaki aciklamalarini düsünürsek bu konuda bir endisem yok. Tek endisem stadin 35 bin üstü olmasi. Cünkü o stad hayatta dolmaz sampiyon olmadan.Stad Olympk olmaz cünkü Sadri Sener buna izin vermez bu kesin eger olacaksa sydney stadyumunda gibi olimpiyatlar bitikden sonra kosu pisti kaldirildi öyle yapilir....ama 50 bin olacagi kesinlesmedi ve 35 bin olursa zaten olimpik olmaz cünkü öyle bi imkan yok....ben rahatim bu sta konusunda kosu pisti olmaz olursa ilerlemis teknoligi de sadece 2011 olimpiyatlari icin olur...Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum