balkon loca değil kat arası localar sıkıntı.kimse ordan loca almaz locanın işlevi yok orada çünkü.ben olsam o paraya temizinden vip platinum alırım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İyi olan şeyleri herkes biliyor zaten forumda bir şey paylaşmada ki amacım gördüğüm hataları, yanlışları söyleyerek daha iyi olması için çalışmak. Burda kendimizi överek pohpohlanmak bize bir şey kazandırmaz. Sorun varsa bu aile içinde söylenir ve çözülür dışarıya çıktığımda emin ol senden daha çok övüyor ve reklamını yapıyorum stadımızın. Beşiktaş stadına gelince çatısı kötü olmasına rağmen diklik ve loca düzeni sayesinde atmosfer son derece iyi oluyor gidip yerinde görmeni isterdim. Niyetim konusunda ise cevap vermeye gerek bile bulmuyorum.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStatla ilgili bir tane iyi niyetli yorumun yok, hep başkalarının bir şeylerini övmek ve bu stadı kötülümekle geçmiş forum hayatın,bjk stadı gibi uzayda çatısı olan bir statta nasıl baskı oluyormuş?Hangi önemli maçta maça etki yapabildiler?
Adamların kendileri bile eski İnönü olsa keşke diyor,beton ve alçak çatı ile stada hakimdik diyor sen burada masal anlatıyorsun.
Locaları biraz iyi kamufle eder,araç girişlerini ikiye indirirsek de dünyada sayılı stad olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
o localari IHO yaptirdi..İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaraton ve kale arkalarindaki localari betonlayip kapatalim tümden. Ah ulan ah oraya, o localari ekleyeni bi yakalasam...
icine etti stadin.
bir gun o localar ve arac giris cikislarinin yok olup, yerine tribun olacagini hayal ediyorum..
ve mumkunse su stadin girisine artik bir Trabzonspor logosu koyalim. Kimin hangi takimin stadi oldugu, bir tek icerden belli oluyor.
ayrica su sacma sapan membranlarida led ile aydinlatalim. ayrica altindaki konstruksiyonun gozukmemesi icin birseyler yapalim.
ne cok eksigi var stadin.. say say bitmez, ama yinede harika.. Cunku Trabzonumun stadiu will need justice at the end..
Yorum
-
Yüzde 90'ı boştu kale arkasındaki ve maratondaki locaların. Bunu yazmak hoşuma gitmiyor ama ordaki localar gerçekten boşuna yapıldı. Dünya kadar para vereceğim ama oturarak maç izleyemeyeceğim, böyle iş olur mu.İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo localari IHO yaptirdi..
icine etti stadin.
bir gun o localar ve arac giris cikislarinin yok olup, yerine tribun olacagini hayal ediyorum..
ve mumkunse su stadin girisine artik bir Trabzonspor logosu koyalim. Kimin hangi takimin stadi oldugu, bir tek icerden belli oluyor.
ayrica su sacma sapan membranlarida led ile aydinlatalim. ayrica altindaki konstruksiyonun gozukmemesi icin birseyler yapalim.
ne cok eksigi var stadin.. say say bitmez, ama yinede harika.. Cunku Trabzonumun stadi
Yorum
-
bende onu diyorum kardesim.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüzde 90'ı boştu kale arkasındaki ve maratondaki locaların. Bunu yazmak hoşuma gitmiyor ama ordaki localar gerçekten boşuna yapıldı. Dünya kadar para vereceğim ama oturarak maç izleyemeyeceğim, böyle iş olur mu.
kale arkasi localari tamamen sacmalik. 1 2 sene sonra bu stad yetmeyebilir.. gs macinda 40 bin insan gitmek istedi maca ve gitti diyelim ( belkide daha fazla bilet satin almak isteyip te, bilet bulamayanlarda olmustur, bunla ilgili bir bilgi var mi ? yok ) ya bejiktas macina 60 bin insan gitmek isterse ne olacak ? diyelimki talep cok fazla, 60 bin insan ben bjktas macini statta izlemek istiyorum diyor. 15 bin kombine var ve 20 binde bilet var. o 40 bin insana ne diyeceksiniz ?
yonetim kulubun gelecegini planlarken, stadyumdaki talebide goz onune almasi gerekiyor. bugun 40 bin olan bilet talebi, yarin 60 bin olabilir. Trabzon insani sevdimi, butun koyler ilceler, butun sehir disindakiler herkes maca gelmek isteyecek..
o zaman ne yapacaksiniz ? kale arkasi localarin ve arac giris cikislarinin tribunlere eklenerek extrda 5 bin kapasite artirilmasi gerekiyor. hatta ilerde tribunler sahaya biraz daha yaklastirilarak extra 2 binde ordan artis saglanabilir. Bunlarin hepsinin dusunulmesi lazim.u will need justice at the end..
Yorum
-
Apartman tarzi localara hadi yine tamam diyorum ama diger yerlere el insaf diyorum vicdansiz kepazeler. Kale arkasinda, maratona bu localari koyarken bonzai mi cekiyodunuz ya da birileri cebinizi mi doldurdu? Allah fitil fitil cikarsin sorumlularindan!!İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo localari IHO yaptirdi..
icine etti stadin.
ne cok eksigi var stadin.. say say bitmez, ama yinede harika.. Cunku Trabzonumun stadiBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Deniz tarafına değilde. Yol tarafına yapılabilir bence .. Hergün açık olacak şekilde bence güzel bir şey olur . Avrupada bildiğim kadarıyla örnekleri mevcut . Hem gidip yemek yenilebilir hemde stadın içi manzarası güzel olabilir. Bu düşünülebilir. Ama allah aşkına köfteci olmasınİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkalarına sahayı gören restoran yapılabilir mi loca yerine? oraya uygun olur mu bilmiyorum tabi.
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Daha cok degil, 1 2 ay once, saha sonuclari kotu iken, bu stad bu sehire cok fazla, 42 bin kislik stad cok gereksiz, kutu gibi 25 bin kisilik stad yeterli vs.vs. yorumlardan, 42 bin kislik stad cok yetersiz, bilet bulamayanlara yazik degil mi gibi yorumlarla bugunlere....Burada buna "luks problem" deniliyor yani en buyuk problemimiz bu olsunda, problem degil. Yonetim zamaninda bir cok kampanyalar baslatti, Trabzoncell olsun, kombine, bilet ve forma kampanyalari olsun simdide saha sonuclari istedigimiz gibi gidincede kendileri bunun meyvelerini yemeye basladilar ve bu konuda tebrigi hak ediyorlar. Burada bilet fiyatlar soyle cok boyle cok diyenler stadin nasil doldugunu gormustur sanirim. Ligin 2.devresinde Medical Park Arenaya gecmemizinde ne kadar isabetli bir karar oldugunuda gormus olduk. Keske elimizdeki kadro sene basinda olup yine sene basinda yeni stadimiza gecebilseydik inanin bjknin en buyuk rakibi biz degil, bizim en buyuk rakibimiz bjk olurdu. Seneye guzel bir sezon bizi bekledigini umit ediyor ve umuyorum.....Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Futbol sonuçta bir skor oyunu.Skor alınamadığı sürece oynanan oyun değerini,kıymetini bulamıyor.Doğal olarak da her taraftarda,futbolseverde bir skor takıntısı var.Fakat skor her taraftara göre farklı önceliklerde.Bizde skor olmazsa olmaz yani skor taraftarlığı çok üst düzeyde.Bunun altında yatan sebepte büyüklük -biz en büyüğüz- duygusunu tatmin etmek.Türkiye'deki birçok insan bu düşünce yapısıyla tutacağı takımı seçerken büyüklük duygusunu en fazla tatmin edecek olan takımları tercih ediyor.Yani takım tutan kişi takımla duygusal bir bağdan ziyade kendini tatmin etmek derdinde.Ee iş böyle olunca bizler stadları sadece başarıyı yakalamaya yakın olduğumuz zamanlarda doldurabiliriz.
Trabzonspor'da ortalama 5 yılda bir şampiyonluk yarışının güçlü bir adayı oluyor.Şuanki bulunduğumuz konum ve bulunduğumuz konumun bize gösterdikleri seneye mutlaka şampiyonluk yarışının içinde olacağımızı gösteriyor.Yani bizim sıramız geldi.Dolayısıyla taraftarımız bu sene ve gelecek sene stadın büyük bir çoğunluğunu dolduracaktır.Peki ya sonra!?Gelecek sezon geçireceğimiz bir başarılı sezondan sonra -yönetim eğer bu çarkı kırmazsa- yine aynı şekilde bir beş sene daha bekleyeceğiz.Bekleme süresinde bu stad bize fazlasıyla yetecektir.
O yüzden bu stad bize yetmez ya da bu stad bize fazla vs gibi yorumlar günübirlik yorumlardır.En son Bilall61 tarafından düzenlendi; 20.03.2017, 16:28.
Yorum
-
Dün akşamki Koreografinin doğu tribününde olmamdan dolayı bir parçası olmuştum.Fakat 1.golden sonra atılan kartonlar alnıma ve kulağıma isabet etti.Kulağım 15 dak.kadar kanadı.Yanımdaki seyircininde gözünün hemen yanına isabet etti.Böyle bir taraftarlık olamaz.Ne zaman ne yapılacağından haberi yok.O kartonlar birinin gözünü bile çıkarabilir.Durumu stadın güvenlik müdürü Paşa isimli şahsa bildirdim.Bana sıkıntı yok bir dahaki maçta vermeyiz diyor.Arkadaş ben sana kartonu niye veriyorsun demedim.Seyirciyi anonsla uyar.Atacağınız kartonlar yaralamaya sebebiyet verir diye.İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekareografi güzeldi de o kartonları havaya fırlatmak nedir arkadaş, hiç mi beynin çalışmıyor o sertlikte köşeli bir cisim millete isabet etse ne olur diye? ki yanımda abimin gözünün altına geldi adam kaç dk kendine gelemedi. kulağı kanayan biri de olmuş. golden sonra kapşonu çektim kafamı gözümü koruyordum pes yani
Yinede Sinop'tan kalkıp gelmemin ödülünü aldım.Ayrıca taraftar olarakta dün akşam muhteşemdik...
Yorum
-
1 tane benim alnıma geldi, resmen taş etkisi yaratıyor. Bilinçsiziz ne yazık ki.İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşamki Koreografinin doğu tribününde olmamdan dolayı bir parçası olmuştum.Fakat 1.golden sonra atılan kartonlar alnıma ve kulağıma isabet etti.Kulağım 15 dak.kadar kanadı.Yanımdaki seyircininde gözünün hemen yanına isabet etti.Böyle bir taraftarlık olamaz.Ne zaman ne yapılacağından haberi yok.O kartonlar birinin gözünü bile çıkarabilir.Durumu stadın güvenlik müdürü Paşa isimli şahsa bildirdim.Bana sıkıntı yok bir dahaki maçta vermeyiz diyor.Arkadaş ben sana kartonu niye veriyorsun demedim.Seyirciyi anonsla uyar.Atacağınız kartonlar yaralamaya sebebiyet verir diye.
Yinede Sinop'tan kalkıp gelmemin ödülünü aldım.Ayrıca taraftar olarakta dün akşam muhteşemdik...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum