Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardesim hangi ulkede yasiyorsun sen ya en az 50bin kisi gider oraya. Yukarida tanitim falan yok rezillik demis biriside allah askina olmasin hatta tvse verilmesin bile. Turubunde otobualerle tasinmis sadik bir kalabalik sahada baskanlik sistemi icin konusan bir adam... Yeterde artar bilem... Yani 5bin kisi disarda kalir oda traftar olur ...
    +1

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Gerideki sayfalarda bir arkadaş krasnodar statının tanıtım videosunu yayınlamıştı. Sratın yanından çekim yaparken hemen birisi uyarmıştı çimlere başma diye. Ben çime bakmaya kıyamıyorum millet çime nasıl basıyor anlayamıyorum.

Yorum

• Arkadaş siyaset yapmayı sevmiyorum ama sizin anlamak ve anlamaktada zorlandığınız bir kaç husus var.Öncelikle ben hiç bir zaman bir siyasi partiye entegre etmem kendimi ne atatürkcüyüm ne allah kitabcıyım nede mhp ciyim yani ben onlardan biri olmak zorunda deyilim,Ben hem atatürkcüyüm hem milliyetci hemde dinime kitabıma bahlıyım neyse tanıtma faslını geçeyim.

Buraya yapılan tesis ve yatırım yabana atılcak ondan sonrada onun reklamını yapılmayacak bir proje deyil Trabzona ve Trabzonspora her yapılan dev ve büyük projeleri CHP yada MHP mi yaptı gitsin yapsın propagandasını siyaset budur zaten hizmet yaparsın yaptıgın hizmetide basa basa söylersin öyle kuru kuru ben ocuyum bucuyumla olmaz.

Açık konuştum sanırım CHP gelsin yapsın oda gelsin yapsın propagandasını yada mhp yada akp adı ne olursa olsun artık siyaset budur zaten hizmet yaparsın reklamını yaparsın bu bizim işimize gelir he trabzon belediyesini iş yapıyormu derseniz tabikide hayır Trabzona her sene gidiyorum etraf güzelleşiyor ama iş imkanı ve yaşam şartları çok düştü vs vs.

iyi forumlar.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          AKYAZI NE ZAMAN AÇILACAK SICAK AÇIKLAMA;
          Gökhan Saral: "Akyazı Stadı ilk devre yetişmiyor. Çalışmaları tamamlayıp ikinci devre açacağız. Fenerbahçe maçı Avni Aker'de."
          Teşekkürler.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haftalardır haklı olarak bunu dile getiriyorsun,farkındayım...
            Herhalde bu işten en zararlı çıkan sensin...
            Ne desen haklısın vallahi...
            Bizi takan mı var göreceğiz bakalım kulübe mail attım usturuplu bir şekilde ama gerçekten akyazıyla alakalı bende en ufak bir istek kalmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 18 inde inşallah kuvvetli yağış olur.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 2004 yılında sözünü verdikleri stadyumu 2016 yılında tamamlayanlar Akyazı'ya gelip şov yapacaklar.
                Bu süre zarfında Başakşehir, Mersin, Sivas, Rize, Bursa, Kayseri, Erzurum, Antalya, Kasımpaşa, Konya, TT Arena, Vodafone Arena, Urfa, Ankara ve unuttuğum illerde stadyumlar tamamlandı biz stadyumumuze 2017 yılında kavuşuyoruz. Ve birileri bunu böbürlene böbürlene anlatacak.

Kupamızı çalan birileri.

Siz şampiyonluğu haketmediniz(!) diyen birisi.

Hoş kefenliler varken herşey iyi hoş güzel.

Çok komik değil mi yahu?
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaş siyaset yapmayı sevmiyorum ama sizin anlamak ve anlamaktada zorlandığınız bir kaç husus var.Öncelikle ben hiç bir zaman bir siyasi partiye entegre etmem kendimi ne atatürkcüyüm ne allah kitabcıyım nede mhp ciyim yani ben onlardan biri olmak zorunda deyilim,Ben hem atatürkcüyüm hem milliyetci hemde dinime kitabıma bahlıyım neyse tanıtma faslını geçeyim.

Buraya yapılan tesis ve yatırım yabana atılcak ondan sonrada onun reklamını yapılmayacak bir proje deyil Trabzona ve Trabzonspora her yapılan dev ve büyük projeleri CHP yada MHP mi yaptı gitsin yapsın propagandasını siyaset budur zaten hizmet yaparsın yaptıgın hizmetide basa basa söylersin öyle kuru kuru ben ocuyum bucuyumla olmaz.

Açık konuştum sanırım CHP gelsin yapsın oda gelsin yapsın propagandasını yada mhp yada akp adı ne olursa olsun artık siyaset budur zaten hizmet yaparsın reklamını yaparsın bu bizim işimize gelir he trabzon belediyesini iş yapıyormu derseniz tabikide hayır Trabzona her sene gidiyorum etraf güzelleşiyor ama iş imkanı ve yaşam şartları çok düştü vs vs.

iyi forumlar.
                  Kardeş Bursa'nınki dahil yakın zamanda çok sayıda stat açıldı.
                  Peki hangisinde platform kurulduğunu gördün? Hiçbirinde.
                  -Açık konuşayım açılış miting havasında geçecek yoksa kimse Cb gelmesin demiyor.-

Bunun suçunu ise kesinlikle yönetime yüklemiyorum,
                  top sektirmekten aciz bir oyuncunun takımda kalması yönünde
                  milletvekilinin twit attığı bir şehir için gayet doğaldır.

Yorum

• stadin ikinci devre acilmasi daha Dogru oldu yeni kaliteli oyuncularla oturmus kadroyla akyazi stadina merhaba diyecegiz tam isabet olmus
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2004 yılında sözünü verdikleri stadyumu 2016 yılında tamamlayanlar Akyazı'ya gelip şov yapacaklar.
                      Bu süre zarfında Başakşehir, Mersin, Sivas, Rize, Bursa, Kayseri, Erzurum, Antalya, Kasımpaşa, Konya, TT Arena, Vodafone Arena, Urfa, Ankara ve unuttuğum illerde stadyumlar tamamlandı biz stadyumumuze 2017 yılında kavuşuyoruz. Ve birileri bunu böbürlene böbürlene anlatacak.

Kupamızı çalan birileri.

Çok komik değil mi yahu?
                      size katılıyorum insanlar bazı şeyleri anlamıyor malesef "Akyazı bir lütuf değildir" bunu Trabzon insanına anlatmak çok güç
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2004 yılında sözünü verdikleri stadyumu 2016 yılında tamamlayanlar Akyazı'ya gelip şov yapacaklar.

Kupamızı çalan birileri.

Çok komik değil mi yahu?
                        Sallamayalım lütfen bu stad işini zaten ortada fol yumurta yokken yanlış hatırlamıyorsam üstünkörü bir proje çizdirerek 2008 de Nuri Albayrak gündeme getirdi.Temeli atılmaya başlandıktan sonra kısa bir süre içerisinde bitirildi zaten.Bir inşaatın süresi yer tesliminden itibaren başlar.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaş siyaset yapmayı sevmiyorum ama sizin anlamak ve anlamaktada zorlandığınız bir kaç husus var.Öncelikle ben hiç bir zaman bir siyasi partiye entegre etmem kendimi ne atatürkcüyüm ne allah kitabcıyım nede mhp ciyim yani ben onlardan biri olmak zorunda deyilim,Ben hem atatürkcüyüm hem milliyetci hemde dinime kitabıma bahlıyım neyse tanıtma faslını geçeyim.

iyi forumlar.
                          Ne de Allah kitapçı mıyım? Düzeysizlik akıyor.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sallamayalım lütfen bu stad işini zaten ortada fol yumurta yokken yanlış hatırlamıyorsam üstünkörü bir proje çizdirerek 2008 de Nuri Albayrak gündeme getirdi.Temeli atılmaya başlandıktan sonra kısa bir süre içerisinde bitirildi zaten.Bir inşaatın süresi yer tesliminden itibaren başlar.
                            2004 te Tayyip Erdoğan elinde bir maket bile değil resimle çıkarken oradaydım iyi araştır

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öyle bir platform kuruluyor ki başkanın da dediği gibi 3 gün 3 gece sürecek herhalde açılış ama halka seslenişle
                              ilk sıraya büyük koltuk döşemişler sanki?
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Dile getirilmiş olabilir ben ondan bahsetmiyorum.Bu inşaatın yer teslimi ne zaman olmuştur 2013'te bitti.Yani stad 2013 te başlamış olup 3 sene gibi kısa bir süre zarfında bitirilmiştir üstelik bu kadar stadı çeşitli bahanelerle durdurmak isteyenlere rağmen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X