Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• legia-warsaw-stadium-15385832.jpg
    stadın koltukları anladığım kadarıyla model olarak böyle olacak.. bence beyazda aynı şekilde kullanılacak

Yorum

• bizede şöyle bi Trabzonspor logosu koysalar üst kısma
      design is my passion

Yorum

• ne dir bu koltuk rengi takıntısı arkadaş sanırsınız her maçımız seyircisiz oynanacak!! yapmayın ya her koltuk takıldıkça her mebran bağlandıkça içinizdeki heyecan artmıyorsa yüreğiniz kıpır kıpır olmuyorsa boşuna yazmayın bakmayın çok güzel oluyor ve bittiğinde orada olacak sizlerle dahada güzel olacak heyecanımız her gün artsın
        BENİM SEVDAM SANA
        BORDO MAVİM

Yorum

• Tribünlerin sadece bordo olmasindan yanaydim ama bizim tribunlerin cogu zaman büyük bir bölümünün bos olacagini düşününce de piksek olayi mantikli geldi..

Konya dolduruyor bizim de doldurmamiz lazim artik..

Yorum

• Arkadaşlar selam bu gün stadı gezme fırsatım oldu
            Son söylenecek şeyi baştan söyleyeyim stadın belirtilen tarihte yani Akhisar maçına yetişme şansı yok eğer yetişirse bilin ki inanılmaz şişirme bir iş yapılacak
            Dikkat çeken noktaları söyleyeyim
            Locaların önüne konan bordo ve mavi deri koltuklar çok kalitesiz ve özensiz
            Stadın diğer plastik koltukları dayanıklı ve güzel ama yinede üzerinde zıplamak koltukları mahveder
            Her ne kadar oturma mesafesi geniş gibi görünse de otururken önünüzden birinin geçip sırasına gitmesi zor mecburen ayağa kalkmak gerekecek
            Localar komple yeniden boyamamak hatta stadın içinde birçok yer yeniden boyanacak ama boya işi duvarlarda fazla sürmeyecektir
            Çatının Akçaabat tarafında çok iş var hala bir sürü çatı elemanı hala monte edilmemiş durumda
            Çatı tamamlanınca tüm çatı metal aksamı yeniden boyanmalıymış ama bunu belki açılış sonrasına erteleyebilirler
            Zeminde bazı çalışmalar var ama Zemini yapacak firma kesinlikle sahada metal bir parça kalmamasını istiyor çünkü iş sonunda drenaj ısıtma vs sorun olursa sorumluluk kendisinde olacak
            Yağmur yağdığında baya sorun oluyormuş Stad çevresinde su birikmesi şeklinde Stad içinde de bazı tribünlerde bunu gördüm ama tamamen üstü kapanınca bu sorun ortadan kalkar
            Birazda iyi şeyler söyleyelim
            atmosfer süper, harika bir ambiyans var çatı çok yakın heryerde ses sistemi hoparlörler var
            şeref tribünü tarafında kullanılan malzeme kalitesi güzel
            Çok güzel bir Stad planı aslında keşke acele etmesek sezonun ikinci yarısı herşey optimal olunca açılış yapılsa ama yinede
            Bitince harika olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Bence de acele etmemek gerek olan oldu zaten, ligin ikinci yarısının başında bütün eksiklikler giderilmiş olarak açalım stadyumu.

Yorum

• Piksel yerine horon figürü koysalardi keske piksel niyetine
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Hazır koltukların montajı yapılıyorken üzerlerine cansız mankenler de yerleştirsinler.

Bordo mavi forma giydirilirse de on numara olur! Hatta içerisine hava üflenince hareket eden cinsten olursa on numara olur.

Neden seyirci gelmiyor sıkıntısı yaşamayız.

Peki neden böyle konuşuyorum?

Çünkü yarın ki ''Veda Organizasyonunda'' stadyumun neredeyse %95'i boş!

Ve bu nedenle Trabzon'daki taraftarımızın Akyazı'yı doldurabileceğini sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hazır koltukların montajı yapılıyorken üzerlerine cansız mankenler de yerleştirsinler.

Bordo mavi forma giydirilirse de on numara olur! Hatta içerisine hava üflenince hareket eden cinsten olursa on numara olur.

Neden seyirci gelmiyor sıkıntısı yaşamayız.

Peki neden böyle konuşuyorum?

Çünkü yarın ki ''Veda Organizasyonunda'' stadyumun neredeyse %95'i boş!

Ve bu nedenle Trabzon'daki taraftarımızın Akyazı'yı doldurabileceğini sanmıyorum.

Kombinelere şehir dışından takviye yapacaz dostum rahat ol Bu arada daha passolig sayımız 100 bini bulmamış. Bence en az 150 bin olması lazım bu sezon.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.08.2016, 22:55.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Passo.com' dan şimdi stattaki doluluğa baktım biraz farazi rakamlar olacak ama;
                      maraton %30,
                      kale arkaları %20
                      Vip %95
                      Kapalı %10
                      Doluluk oranı var.(tek tek hepsine baktım nicel rakam değildir ama buna yakın bir doluluk var)
                      En son sefayasin tarafından düzenlendi; 23.08.2016, 23:50.

Yorum

• Bu stadın yetişme şansı zorken kombinelerin şu aşamada satılması zor,çoğu kişi daha ne zaman taşınacağımızı bilmezken kombine işine temkinli yaklaşıyor...

Yorum

• Akyazı'da ilk maç, en erken Kasım sonu oynanır...
                          Aralık ayına da sarkar büyük ihtimalle...
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kapat kapat. 23 bini dolduramayan 40binde tıkanır. Rizeye falan verelim. Yakında onlardan daha az taraftara sahip olucaz çünkü.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            MCMLXVII

Yorum

• Yonetimin en buyuk sikintilarindan biri eminim akyaziyi doldurmaktir dusunsenize koca stadta 7 8 bin kisiye oynadigimizi kayseri ye guluyorduk 1 lira 2 lira bilet dye ama yonetm bakti dolmuyor boyle yapar belki

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• KISKANDIM YEMİN EDİYORUM.. HELE FUTBOLCULARIN İSMİNİN LED REKLAM PANOLARINDA YAZMASI EFSANE OLMUŞ..
                                İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus açılış maçında Fiorentina'yı 2-1'lik skorla mağlup etmişti. Maç öncesi ligin başlamasına özel Juventus Stadyumu'nda...
                                bordomavi.net
                                https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X