Güneme geçmesi bile hakarettir, yemin ediyorum hayatım boyunca Trabzonspor için yapmadığım kalmamıştır, kavga, delilik vs. Ki birçok kişi böyledir burada, eğer bahsi geçen şahsın ismi stada verilirse bir daha hiç bir şey yapmam, ne izlerim, ne desteklerim. Bu beledeyinenin de, onu oraya getirenlerin de der dibine kadar da söver bırakırım. Geriye bakıp verdiğim emeklere de çok üzülürüm. Şu an midem bulanıyor, çok övündüğüm memleketimden de insanından da 4-5 senedir yeterince midem bulandı zaten ama bu karar benim hayatıma vurulan büyük bir darbe olur. Gerçekten iğrenç bir durum, bu yalamalara oy verenlere de hakkımı helal etmiyorum! Haberi yeni öğrendim, elim ayağım titriyor!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet konuşuyorum, stada herhangi bir siyasinin ismi verilirse trabzonspor ile olan bütün baglarimi koparacagim.
Trabzonspor'un onca değeri varken saçma sapan isimler verilmemeli stadyuma..
Yorum
-
Ya oluru olmazı geçtim bahsi geçmesi bile bizi yeterince aşağılatır, rezil rezil adamlarla ismimiz nasıl geçer! Neler konuşuluyor, yazıklar olsun! Çok soğuttular çok. İçine ederler böyle şampiyonluğun. Biz şampiyon mu oluyorduk da bu takımın peşinden gittik, çok gerildim, midem bulandı.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Ben Tokayliyim hayatimda hic Trabzona gelmis degilim ama Trabzonsporluyum. Eger öyle birsey olursa Ts ile de futbolla da ilisigimi keserim. Boyle birseye izin verilemez verilirse benden bu kadar.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüleyman KARACA @Karaca1967 34 min
Akyazı'da yapılan stadın adı Trabzon büyükşehir belediye meclisi tarafından Recep Tayyip Erdoğan stadı olarak belirlenmesini gündeme aldı"
Not: Bu söylemim siyasi değildir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Stada verilen emek, ve malesef kayip ettigimiz bir emek-darin cani
Stada adi verilmek isteyen insanin emek hirsizligi (Sikecileri korumak, Yeniden Yargilama sözü, Platiniyle görüsmeler, Tüzel kisiler degil gercek kisiler cezalandirilmali aciklamasi ve daha neler neler)
Ne kadar celiskili degilmi !
Yorum
-
Böyle bir teklif varsa o stadın ismi RTE stadyumu olacaktır arkadaşlar,tepki falan vız gelir tırıs gider.Adam %70 oy alıyor ne tepkisinden bahsediyorsunuz?Bence böyle bir girişim olması ihtimali çok yüksek.Halkın büyük teveccühüyle de karşılanır,açılışını da boynunda Trabzonspor atkısıyla RTE ile Hacıosmanoğlu ile birlikte yapar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum