Akyazı arena ne ya,bordomavi arena yada trabzon arena hatta avni aker arena olmalı ismi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
stadın adını da rusya olimpiyat stadı yapalım. hey Allahım..İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad dışı yüzeyi ve stad logosu için basit bir çalışma yaptım ekte. Bence deniz kenarında çok şık olur...
Yorum
-
Bizim gurupların çok önemli görevleri var,İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş türkiyenin 4. büyük kulubuyuz,taraftar kalitesine gruplarına vursan yemin ediyorum ilk 50 ye giremeyiz,Bu nasıl pasif bir taraftar topluluğudur,Süper ligi geçtim zaten 2. 3. lig kuluplerinin daha ateşli daha organize taraftarları var
1-Beleş bilet bulmak
2-Trabzon üzerinden rant sağlamak
3-Evde karısından tırsıp statda millete gider yapmak
4-Siyasetçilerin bir taraflarını yalamak
5-Siyasetçilerin başka bir taraflarını daha yalamak
6-Siyasetçilerde yalanmamış bir taraf kaldı ona bakıp kaldıysa onuda yalamak
Bu kadar kutsal görevden sonra Trabzonspora destek vermeye hal mi kalır.
Sadece Türkiye nin değil dünyanın en kötü 1. lig taraftarına sahibiz.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Akyazı arena nedir arkadaş kim çıkardı bu ismiİlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı arena ne ya,bordomavi arena yada trabzon arena hatta avni aker arena olmalı ismi
Avni Aker Stadının adı Ortahisar arenamıydı ki bununki akyazı arena olsunTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
gına geldi Arena isminden...İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir bu ARENA sevdasi anlamiyorum, bence igrenc bi isimsakin olun...
Yorum
-
Ingiliz ozentiligimden dolayi katiliyorumİlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngiliz özentiliğimden dolayı Park ismini cezbedici buluyorum
Yorum
-
özellikle 1. ve 3. maddelere çok içten katılıyorum çok iyi tespitler...o gider yapma işi bizim sözde "delikanlılar" için çok büyük marifet...İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim gurupların çok önemli görevleri var,
1-Beleş bilet bulmak
2-Trabzon üzerinden rant sağlamak
3-Evde karısından tırsıp statda millete gider yapmak
4-Siyasetçilerin bir taraflarını yalamak
5-Siyasetçilerin başka bir taraflarını daha yalamak
6-Siyasetçilerde yalanmamış bir taraf kaldı ona bakıp kaldıysa onuda yalamak
Bu kadar kutsal görevden sonra Trabzonspora destek vermeye hal mi kalır.
Sadece Türkiye nin değil dünyanın en kötü 1. lig taraftarına sahibiz.
Yorum
-
Bir insan ''Her şeyi en iyi ben biliyorum'' mantığı ile hareket ederse o insandan hiç bir şey olmaz!
Trabzon halkının büyük çoğunluğu ''Futbol'' konusunda bu şekilde hareket ediyor.
Herkes bilgisi, tecrübesi oranında konuşmakla yetinirse her şey çok daha güzel olur.
Fakat bunu başarmak ''Deveye Hendek Atlatmak'' gibi bir şey...
Trabzonspor'un yıllardır iyi yönetilememesi ''Trabzon Şehrinin ve Halkının'' bir yansımasıdır.
Bunu kabul edip, eksiklerimizi gidermedikçe bir noktaya varamayız.
Yorum
-
Eger evliyseniz kariniza sabah aksam siddet mi uyguluyosunuz , kadinina iyi davranan adamdan daha delikanli biri varmidirİlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözellikle 1. ve 3. maddelere çok içten katılıyorum çok iyi tespitler...o gider yapma işi bizim sözde "delikanlılar" için çok büyük marifet...
Yorum
-
haklısın yokturİlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger evliyseniz kariniza sabah aksam siddet mi uyguluyosunuz , kadinina iyi davranan adamdan daha delikanli biri varmidir
o ne güzel bir insandır ayrıca. evde huzurlu ortam önemlidir.zaten çoğu sorun taa oralardan başlıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum