Bursa taraftarını çokça övmüş arkadaşlar ama benim gözümde bir değerleri yok takımına sırtını dönme potansiyelleri yüksek.Hatırlayın Bursa ile Süper kupa müsabakası oynadık daha 2 ay önce şampiyon olmuş takımın kaç tane taraftarı vardı stadyumda bizim yarımız kadar yoktular ve skor 3-0 olduğunda 60. dakikada stadı terk ettiler takımlarını yalnız bıraktılar bir alkışı çok gördüler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa taraftarını çokça övmüş arkadaşlar ama benim gözümde bir değerleri yok takımına sırtını dönme potansiyelleri yüksek.Hatırlayın Bursa ile Süper kupa müsabakası oynadık daha 2 ay önce şampiyon olmuş takımın kaç tane taraftarı vardı stadyumda bizim yarımız kadar yoktular ve skor 3-0 olduğunda 60. dakikada stadı terk ettiler takımlarını yalnız bıraktılar bir alkışı çok gördüler.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben de o maçtaydım sayıları gayet de iyiydi.Tabi ki bizimki kadar olamaz.Çünkü İstanbulda yaklaşık 1 milyon Trabzonsporlu vardır.Adamların hepsi Bursadan gelmişti.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Trabzon nüfus 750.000.
Bursa nüfus 2.800.000
Bursa.. kişi başına düşen gelir 18000 bin dolar
Trabzon.. Kişi başına düşen gelir 12000 bin dolar
İnsan olmadan ve refah seviyesi iyi olmayan bir şehirde tüketim, harcama olmaz. Trabzon'a kasıtlı olarak geri bırakılıyor. Ne yatırım yapılıyor. Ne üretim. Bu da TS'a negatif olarak yansıyor. Bu bilgiler ışığında Trabzon insanı'nın ekonomik bütçesini sosyal alanlara harcaması mümkün mü?
Sadri Şener'in vurgulamak istediği olgu bu. Trabzonspor '' gs,bjk,fb'den '' büyük kulüptür ama İstanbul'ın o kulüplere sağladığı faktörlerden ötürü önümüzdedir.
Yorum
-
DEEP BLUE
Ne yalan söyleyeyim, ''Bursa bizi 50 senede yakalayamaz'' düşüncesine çok güldüm... Sonra da birden aklıma geldi; mezarlıklar, kendisini vazgeçilmez zannedenlerle dolu...
Bırakalım şu böbürlenme hallerini dostlar... Şehri bilmem ama, kulüp taş devri mantığıyla yönetiliyor... Bu böyle sürerse geçmiş olsun... Dost acı söyler...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yalan söyleyeyim, ''Bursa bizi 50 senede yakalayamaz'' düşüncesine çok güldüm... Sonra da birden aklıma geldi; mezarlıklar, kendisini vazgeçilmez zannedenlerle dolu...
Bırakalım şu böbürlenme hallerini dostlar... Şehri bilmem ama, kulüp taş devri mantığıyla yönetiliyor... Bu böyle sürerse geçmiş olsun... Dost acı söyler...
Arkadaşın da dediği gibi İstanbul'daki Süper Kupa maçına şampiyonluğa rağmen 10 bin kişi bile götüremediler. Takım 4. olmasına rağmen stadları boş, biz en kötü senemiz olmasına rağmen Avni Akeri dolduruyoruz. Kulüplerin tarihine hiç girmiycem zaten. Şu şehir Bursa kadar gelişmiş olsa her sene Avrupa Ligi gruplarında olurduk en azından.
Ha siz yakalar diyorsanız saygım sonsuz..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'dan kasıt Bursaspor. Futbolda bizi yakalayabilmeleri mümkün değil.
Arkadaşın da dediği gibi İstanbul'daki Süper Kupa maçına şampiyonluğa rağmen 10 bin kişi bile götüremediler. Takım 4. olmasına rağmen stadları boş, biz en kötü senemiz olmasına rağmen Avni Akeri dolduruyoruz. Kulüplerin tarihine hiç girmiycem zaten. Şu şehir Bursa kadar gelişmiş olsa her sene Avrupa Ligi gruplarında olurduk en azından.
Ha siz yakalar diyorsanız saygım sonsuz..
Süper Kupa finaline 10 bin kişi götürmeleri neyin kriteridir. Kendimizi dev aynasında görmeyelim, insan en kolay kendisini kandırır çünkü... Sen Avni Aker'i bedavacılarla doldurup, attığımız gol esnasında bile elindeki çekirdeği bırakmayan boş seyirciye oynuyorsun çoğu zaman... (Örnek, son maçta Halil'in attığı gol sonrası TV görüntülerine bakınız lütfen) Bursa taraftarı ise takıma maç alıyor... Özellikle davet ediyorum, bir gün gelip misafirim olun, görün...
Üzülerek söylüyorum ki, ''Trabzon'um benim-biricik sevgilim'' misali Nuh Nebi'den kalma garip bağırışlar yok Bursa taraftarında... 18 Taraftar grubu yok... Açık ara, ülkenin en iyi stadını yapıyorlar ve buradan maç almak çok daha zor olacak artık...
Not; Ertuğrul Sağlam'a tepki nedeniyle, istifasından önceki birkaç maç tribünlerdeki seyirci sayısında azalma olduğu doğrudur. Şu an böyle bir durum sözkonusu değil... Maalesef.
Yorum
-
bursa nın her tarafı güçlü olsa ne olacak adamlar şampiyon oldu evimin önünden bir tane araba korna çalarak geçmedi, istanbul o akşam çok sessizdi... biz şampiyon olsak 2010-2011 in acısını ülkeyi yaka yaka çıkarırız, bunların horozu ancak bursa da öter.
bizansla makası nasıl kapatırızın hesabını yapıyoruz, bizim derdimiz ney sizinki ney, bursa keşke büyüse keşke bizansa onlarda kafa tutsa... şuanda tutuyorlarda zaten hoşumada gidiyor ama bunlarla kendimizi kıyaslayıp, ahlayıp vahlamak bana çok acınası geliyor kusura bakmayın."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim, yanlış biliyorsun... Statları boş filan değil, en azından bizden daha az ortalamaya oynamadıkları kesin. Bizim maçla çakışmadığı sürece her maça gidiyorum, gözümle görüyorum bazı şeyleri...
Süper Kupa finaline 10 bin kişi götürmeleri neyin kriteridir. Kendimizi dev aynasında görmeyelim, insan en kolay kendisini kandırır çünkü... Sen Avni Aker'i bedavacılarla doldurup, attığımız gol esnasında bile elindeki çekirdeği bırakmayan boş seyirciye oynuyorsun çoğu zaman... (Örnek, son maçta Halil'in attığı gol sonrası TV görüntülerine bakınız lütfen) Bursa taraftarı ise takıma maç alıyor... Özellikle davet ediyorum, bir gün gelip misafirim olun, görün...
Üzülerek söylüyorum ki, ''Trabzon'um benim-biricik sevgilim'' misali Nuh Nebi'den kalma garip bağırışlar yok Bursa taraftarında... 18 Taraftar grubu yok... Açık ara, ülkenin en iyi stadını yapıyorlar ve buradan maç almak çok daha zor olacak artık...
Not; Ertuğrul Sağlam'a tepki nedeniyle, istifasından önceki birkaç maç tribünlerdeki seyirci sayısında azalma olduğu doğrudur. Şu an böyle bir durum sözkonusu değil... Maalesef.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa nın her tarafı güçlü olsa ne olacak adamlar şampiyon oldu evimin önünden bir tane araba korna çalarak geçmedi, istanbul o akşam çok sessizdi... biz şampiyon olsak 2010-2011 in acısını ülkeyi yaka yaka çıkarırız, bunların horozu ancak bursa da öter.
bizansla makası nasıl kapatırızın hesabını yapıyoruz, bizim derdimiz ney sizinki ney, bursa keşke büyüse keşke bizansa onlarda kafa tutsa... şuanda tutuyorlarda zaten hoşumada gidiyor ama bunlarla kendimizi kıyaslayıp, ahlayıp vahlamak bana çok acınası geliyor kusura bakmayın.
Keşke 80'li yıllardaki İstanbul takım taraftarlarının da, zamanında sizin yazdıklarınızın aynısını söyledikleri gerçeğini aktarabilecek birileri olsa etrafınızda...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8-10 bin ortalamaya oynuyorlar abi. Bu sezon birçok maçta bizim stad ful doldu. Çekirdekçi her yerde var abi, Avni Aker tribün yapısı malesef tribün yapmaya müsait değil. Hem tribünler birbirinden kopuk, hem de üstü açık olduğu için ses çıkmıyor. G.Birlii maçına gitmiştim. Trabzonlu Gençler karşı kale arkasıyla karşılıklı tezahürat yapıyor. Orda bir iki grup araya girip bozuyor atmosferi. Yeni stadla beraber inşallah sağlam bir tribün grubumuz oluşur.En son Misafir tarafından düzenlendi; 30.04.2013, 20:11.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa nın her tarafı güçlü olsa ne olacak adamlar şampiyon oldu evimin önünden bir tane araba korna çalarak geçmedi, istanbul o akşam çok sessizdi... biz şampiyon olsak 2010-2011 in acısını ülkeyi yaka yaka çıkarırız, bunların horozu ancak bursa da öter.
bizansla makası nasıl kapatırızın hesabını yapıyoruz, bizim derdimiz ney sizinki ney, bursa keşke büyüse keşke bizansa onlarda kafa tutsa... şuanda tutuyorlarda zaten hoşumada gidiyor ama bunlarla kendimizi kıyaslayıp, ahlayıp vahlamak bana çok acınası geliyor kusura bakmayın.
Senin taraftarın önce kendi stadını doldursun gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhlanıp vahlanmak ? Kusura bakmam ancak, acınası halde olduğumu da kabul etmem...
Keşke 80'li yıllardaki İstanbul takım taraftarlarının da, zamanında sizin yazdıklarınızın aynısını söyledikleri gerçeğini aktarabilecek birileri olsa etrafınızda...
benim bursa dan yana bir korkum yok... doğan çocuk artık ya gs li ya fb li oluyor, birazcığıda bjk li. bizim taraftar sayımız, kitlemiz bellidir. ne azalacaktır nede artacaktır, aynı şey bursa içinde geçerli. Ts liyim diyen adamı git çin de bile bulursun, avrupanın her köşesinde her stadı rahatlıkla doldurabilecek potansiyelimiz var. hamsi gibi her yerden çıkıyoruz ama bursa asla o potansiyeli yakalayamayacak, sınırları ve kitlesi bursa şehrinin dışına çıkamayacak.
dışarıyı geçtim şehir diyoruz ama bursa şehrinde bile ciddi anlamda bir Trabzon - Ts ilişkisini yakalayamadıklarını düşünüyorum, epeydir bursa ya gitmedim bursalı arkadaşlarım var bir tanesi bile bursaspor u tutmuyor, şehirlerinde bizanslı bursalı sayısı bir hayli fazla bence.
şehir olarak Trabzon dan çok avantajlılar orası öyle zaten, taraftar gruplarıda bjk den sonra ülkenin en iyisi bence, çokta beğeniyorum. ancak 50 tane derdin arasında birde bursa bizi geçer mi telaşının çok gereksiz olduğunu düşünüyorum, çünkü bu çok ütopik.
içimizdeki irlandalıları temizlesek, şu kulübü siyasetin elinden çekip alabilecek adam gibi vizyon sahibi güçlü bir yönetime kavuşsak, fb yi gs yi bile geçeceğiz bizde o potansiyel var sonuçta ligin kaliteside ortada premier ligde felan değiliz bu ligde birşeyleri başarmak çokta zor değil ama her seferinde kendi ayağımıza sıkıyoruz, hep aynı nakarat..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da tribün bundan farklı olmaz... Hele yörük çadırımız bittiğinde daha iyi tribün olacağını düşünmek bile gereksiz zaman kaybı... Bu manada fark negatif yönde açılacaktır. Önce taraftar grupları birleşmeli, sonra da vizyon sahibi akıllı birileri taraftara önderliği yapmalı... Yaratıcılık sıfır, ortak hareket etme güdüsü sıfır, kendi oyuncusuna küfür etme güdüsü on puan... Tablo bu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum