Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu koyarsın trabzonsporun resmi sitesine, linke tıkladığında ekran önüne gelir, bu iş bu kadar basit.. Yok ip adresine bağlanıcam, ts yazıcam şifrelere ee sonra dağın tepesinden stadı izlicem..

Bu karadenizlilik değil, aptal yerine konulmadır.. Bir işi becerememedir..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• instagramda sef beyi soru yagmuruna tuttum.. vallahi baya sabirli cikti.. nezaman patlicak heyytt uleyyn diyecek diye bekliyorum. saka bi yana dusundugumden daha insancilmis bu sef bey.. ayrica stadin video gorseli yakinda piyasada coming soon bro
      u will need justice at the end..

Yorum

• Ben bu olayi baya sevdim.. 7/24 app acik artik..Insallah Kameranin lensine kuslar etmez
        u will need justice at the end..

Yorum

• gece çalışma oluyo mu???
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem, 101 yıllık Yavuz Selim Sahası’nı yıktırmamak için gereken hukuki mücadeleyi başlattıklarını açıkladı.
            Trabzon kent merkezinde ilk kez 1913 yılında bir karşılaşmaya ev sahipliği yapan Yavuz Selim Sahası’nın kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak olmasına tepki gösteren Burhan Cahit Erdem, Yavuz Selim Sahası’nın yıkılmaması için gerekirse her türlü eylemi yapmaya hazır olduklarını söylerken şöyle dedi:

101 YILLIK BİR MABET

"Trabzon'da 123 amatör kulübü bulunuyor. Trabzon futboluna çok ciddi zararlar verece. Yavuz Selim Sahası, aynı zamanda oturup sohbet edebilecek bir sosyal yaşam alanı. Çünkü 101 yıl önce İdmanyurdu kulübü kurulduğunda burada futbol oynamış. Osmanlıca yazılmış belgeler var. Burada oynayan o takımın futbolcuları savaşta ölmüş. 101 yıllık bir mabedi, spor geçmişini yok etmek kimsenin harcı olmasa gerek. Spor kenti diyoruz, Akçaabat İlçesi’nde Fatih Stadı’nı yok ediyoruz. Boztepe’de kendi imkanlarımızla yaptığımız sahanın yeri otele satıldı. Buraları bırakmayacağız."

"TEPKİ MİTİNGİ DÜZENLEYEBİLİRİZ"

Sivil toplum kuruluşlarından destek beklediklerini de ifade eden Erdem. şöyle devam etti:
            "Spor kenti diyoruz ama spor kentinde bizi yöneten erkler, bu tür sahaların kaybolmasına göz yumuyor. Bu sahaların yıkılmaması için 200’e yakın dosyayı, tüm milletvekillerine, Trabzonspor’un eski başkanlara, yöneticilere, sivil toplum kuruluşlarına ulaştırdık. Bu konuda sezon başlangıcında büyük bir tepki mitingi düzenleyebiliriz. Çünkü gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtaracak olan yegane unsuru ortadan kaldırıyoruz. Gerek Yavuz Selim, gerekse Boztepe sahası için yargı sürecini başlattık. Mahkemeye verdik. Herkesin yanımızda olmasını istiyoruz. Çünkü iş işten geçtikten sonra başımızı taşlara vurabiliriz."

Yorum

• Kamerayı çalmasınlar diye toprağa gömmüşler herhalde.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem, 101 yıllık Yavuz Selim Sahası’nı yıktırmamak için gereken hukuki mücadeleyi başlattıklarını açıkladı.
                Trabzon kent merkezinde ilk kez 1913 yılında bir karşılaşmaya ev sahipliği yapan Yavuz Selim Sahası’nın kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak olmasına tepki gösteren Burhan Cahit Erdem, Yavuz Selim Sahası’nın yıkılmaması için gerekirse her türlü eylemi yapmaya hazır olduklarını söylerken şöyle dedi:

101 YILLIK BİR MABET

"Trabzon'da 123 amatör kulübü bulunuyor. Trabzon futboluna çok ciddi zararlar verece. Yavuz Selim Sahası, aynı zamanda oturup sohbet edebilecek bir sosyal yaşam alanı. Çünkü 101 yıl önce İdmanyurdu kulübü kurulduğunda burada futbol oynamış. Osmanlıca yazılmış belgeler var. Burada oynayan o takımın futbolcuları savaşta ölmüş. 101 yıllık bir mabedi, spor geçmişini yok etmek kimsenin harcı olmasa gerek. Spor kenti diyoruz, Akçaabat İlçesi’nde Fatih Stadı’nı yok ediyoruz. Boztepe’de kendi imkanlarımızla yaptığımız sahanın yeri otele satıldı. Buraları bırakmayacağız."

"TEPKİ MİTİNGİ DÜZENLEYEBİLİRİZ"

Sivil toplum kuruluşlarından destek beklediklerini de ifade eden Erdem. şöyle devam etti:
                "Spor kenti diyoruz ama spor kentinde bizi yöneten erkler, bu tür sahaların kaybolmasına göz yumuyor. Bu sahaların yıkılmaması için 200’e yakın dosyayı, tüm milletvekillerine, Trabzonspor’un eski başkanlara, yöneticilere, sivil toplum kuruluşlarına ulaştırdık. Bu konuda sezon başlangıcında büyük bir tepki mitingi düzenleyebiliriz. Çünkü gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtaracak olan yegane unsuru ortadan kaldırıyoruz. Gerek Yavuz Selim, gerekse Boztepe sahası için yargı sürecini başlattık. Mahkemeye verdik. Herkesin yanımızda olmasını istiyoruz. Çünkü iş işten geçtikten sonra başımızı taşlara vurabiliriz."
                Yıkılsın Yavuz Selim, orda iki üç maç izleyen kendini futbol uleması zannediyor, sonra da Trabzonluoar futbolu bilir yalanı çıkıyot ortaya. Başkan Yavuz Selim için değil 19 Mayıs için konuşsun bence, orası yıkıldığı ile kalacak maalesef, yerine yenisinin yapılması şimdilik düşünülmüyor ancak Yavuz Selim'in yerine birkaç tane saha yapılacak.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gece çalışma oluyo mu???
                  1'e kadar çalışma gördüm ama daha geç vakitte geçmedim ordan hiç, bilmiyorum.

Yorum

• Kameranın açısı çok güzel, çok spesifik bir çalışma olmuş, içinde egzotik nüanslar var.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Android telefonlar için yardim edecek varmı arkadaslar

Yorum

• İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Android telefonlar için yardim edecek varmı arkadaslar
                        Hikvision yazdigin an, ayni uygulama cikmasi gerekiyor...

Yorum

• deplasman tribunu yol tarafında düşünülüyordu bi değişiklik oldumu acaba

Yorum

• F1bekir i takibe devam bu kameradan bişey takip edilmez...
                            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anayasada sahil şeritleri kapatılamaz diye bir madde var diye biliyorum. Bölümümle alakalı gözüme çarpmıştı. Şimdi biz Sahil şeridini kapatabilecek miyiz ? bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Yoksa ben mi yanlış anladım.

Edit ;

“Kıyılar, Devletin hüküm ve tasarrufu altındadır. Kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır,”
                              Önüne gelen heryerde her şekilde kapatıyor örneğin boğazda kıyı alanlarının yarısında fazlası kapalıdır...
                              sakin olun...

Yorum

• Androidten acamayan var mı? yardım edilir isteyene?
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X