kesınlıkle çok kötü bi stad oluyor.. her tarafı loca .. loca yıgını gıbı ambıyans kötuu.. kesınlıkle tum trıbune loca konulmasın kapalıya bakınca anlasılıyorkı her tarafa loca konulursa çok kotu bı stad olur.. sadece kapalı loca yıgını kalsın barı dıger tarafları kurtaralım.. sımdı keısn olarak tum stada loca yayılacakmı umarım ole olmaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
loca denir ya, sen de gel adam gibi otur koltuğuna işte, insanı çileden çıkarıyorlar bu dünyada gelir farkları keskinleştikçe sorunlarda artacak. bir gün taraftarın kafası atar basar o locaları, o yüzden mümkün olduğunca gizleyin adamın gözüne sokmayın.tahrik etmeyin gergin yurttaşı
Yorum
-
2 tane ambulans girişi normal hiç birşeyi beyenmiyorsunuz çok saçma geliyor bana sonuç olarak şart olan birşey 4 tane yapılırsa konuşun çok ağır yorumlar var yeni stad geliyor iyi yanlarını konuşalım gerek yok olumsuzluğa
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahokan
ambulans çıkışı tribün arasına kadar çıkıyor mu ?? lütfen hayır de.. eğer komple tribünü bölerse iğrençlikten öteye geçemez.
passed_minute
Komple derken ? 2.6m den yüksek ambulans 4 m den yüksek itfaiye aracı mi var piyasada ... @ahokan
ahokan
Şunu demek istedim çıkışlar iki kat arasında ki boşluğa kadar yerden yüksek olacak mı yoksa standart büyüklükte olup üstünde tribün mü olacak?
Ben hiç bişey anlamadım bu cümleden anlayan biri anlatabilir mi ?Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şantiye şefi ne kadar atarlı böyle sanki projenin mimarı o,rahatsız mıdır nedir şununla muhatap olmayın yahu.
Abi atarını geçtim çok farklı bi tarzı var . İnşaat mühendisi vb. olmayanlar onunla konuşamaz gibi sanki. Cümleleri anlaşılmasın diye çaba sarfediyo gibi sanki.
Adam demiş ki çıkışlar tribün yüksekliğinde mi olacak ? Evet yada hayır demek çok mu zor yada ilk kat tribünler şu kadar metre olacak çıkışlarda şu kadar metreye kadar yükseklik olacak demek.
Yinede bilgilendirme yapıyo sağolsun.En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 20.04.2014, 23:49.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi atarını geçtim çok farklı bi tarzı var . İnşaat mühendisi vb. olmayanlar onunla konuşamaz gibi sanki. Cümleleri anlaşılmasın diye çaba sarfediyo gibi sanki.
Adam demiş ki çıkışlar tribün yüksekliğinde mi olacak ? Evet yada hayır demek çok mu zor yada ilk kat tribünler şu kadar metre olacak çıkışlarda şu kadar metreye kadar yükseklik olacak demek.
Yinede bilgilendirme yapıyo sağolsun.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEksik olsun bilgilendirmesi nerede bir cins bizi bulur zaten verdiği bilgiler de şüpheli tribün mesafeleri konusunda yanıltıcı bilgi verip milleti çıldırtmıştı burda ondan beri ciddiye almıyorum bu arkadaşı.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
localar öyle apartman gibi olacağına trübün basamaklarıyla uyumlu yapılsa geriye doğru açılsa. her katta geri den başlasa loca önünde 2-3 basama olsa çok daha iyi olur. stadın yarısı apartman gibi oluyor. çok rhatsız edici bence. karşı trübüne de aynısı yapılsında belki simetri olur . iki apartman arası stad olur.ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 tane ambulans girişi normal hiç birşeyi beyenmiyorsunuz çok saçma geliyor bana sonuç olarak şart olan birşey 4 tane yapılırsa konuşun çok ağır yorumlar var yeni stad geliyor iyi yanlarını konuşalım gerek yok olumsuzluğaHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi atarını geçtim çok farklı bi tarzı var . İnşaat mühendisi vb. olmayanlar onunla konuşamaz gibi sanki. Cümleleri anlaşılmasın diye çaba sarfediyo gibi sanki.
Yinede bilgilendirme yapıyo sağolsun.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan ol evlat!
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Localar düz bi set halinde mi olacak yoksa tribüne gömülü bir şekilde mi olacak??Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocalar düz bi set halinde mi olacak yoksa tribüne gömülü bir şekilde mi olacak??
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelocalar öyle apartman gibi olacağına trübün basamaklarıyla uyumlu yapılsa geriye doğru açılsa. her katta geri den başlasa loca önünde 2-3 basama olsa çok daha iyi olur. stadın yarısı apartman gibi oluyor. çok rhatsız edici bence. karşı trübüne de aynısı yapılsında belki simetri olur . iki apartman arası stad olur.
Sizin dediğiniz gibi oluyor yani...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum