bursa ya yapılan stad milli maçlar için ideal görünüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO dediğin yerler Trabzonspor'un tapulu malı mı.
Tesisler zaten hala Trabzonspor'da. Onu katmayalım.
tesisler ordan çıkacak
o arazi çok kıymetli@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevlet hava alanına talip, yeni pist yapılacağı için
tesisler ordan çıkacak
o arazi çok kıymetli
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen stadi cizdigimde béton ve cati arasinda 3.5 metre biraktim.
Butun satadi tokinin sitesindeki plana gore cizdim
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuan akcaabatta tir konvoyu gordum. cati malzemesi tasiyorlardi. hayirlisi bakalim.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı malzemesi derken?
Gesendet.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum'un çatısını yaparken kullanılan malzeme.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz, komple sökecem. Dış cephe açık mavi ışıklandırmalı cam kaplama, dalga motifli bordo çatı yaptıracam.
Gesendet.+ Açılır kapanır çatı
Bize Her Yer Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum