Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belediye otobüsleri için de herkes aynı şeyi söylüyordu. Ancak belediye otobüsleri geldikten sonra her geçen gün daha fazla kullanılıyor ve sadece kazıkçı dolmuşlara muhtaç değiliz. Tramvay kesinlikle yapılmalı Trabzon'a. Tabi önce şu kentsel dönüşümlerin falan bitmesi lazım.

Yorum

• Ben tramvay denen aracı bir türlü sevemedim, sizin dediğiniz sahil boyu bir hat yapılacaksa, metrobüs çok daha uygun olur.

Yorum

• Geçenlerde belediye başkanı soruları yanıtlıyordu, tranvayıda sordular.. Tam rakamları hatırlamıyorum ama söylediği tranvay olabilmesi için saat başına belli bir yolcu olması zorunluymuş, bu rakam Trabzonda gün içinde en yoğun zamanda bile çok aşağılarda kalıyormuş..Hatta istatistik bile yaptırmış meydan beşirli arasımı ney..
        her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçenlerde belediye başkanı soruları yanıtlıyordu, tranvayıda sordular.. Tam rakamları hatırlamıyorum ama söylediği tranvay olabilmesi için saat başına belli bir yolcu olması zorunluymuş, bu rakam Trabzonda gün içinde en yoğun zamanda bile çok aşağılarda kalıyormuş..Hatta istatistik bile yaptırmış meydan beşirli arasımı ney..
          Güzel yalanlar bulmuşlar
          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güzel yalanlar bulmuşlar
            neden yalan olsun ? düşünülen güzergahta günün en yoğun saatlerinde olması gerekenin 3 4 misli daha az yolcu geçiyor. bunu daha önce ki belediye başkanı da yaptırdı sonuç aynı. ayrıca raylı sistemin işlemesi için kesinlikle sahilden değil yavuz selim bulvarından geçmesi lazım bu da eğim, kamulaştırma derken maliyeti çok daha artırır. istatistik de sorun yok. ancak çok pahalı bir sistem şuan için pek de mümkün değil.. ha yap işlet modeliyle yapacak birini bulursan hemen yapılsın ama o da yok şuan için..

Yorum

• Yalanmı değilmi bilmem.. biraz araştırdık pek sağklı bilgi bulamadım ama samsundaki raylı sisteme devlet planlamanın 3 defa red verdiğinden, bunun nedenin nüfüsün 1 milyon kişi olmaması ve saatde 70 bin yolcu rakamına ulaşılamaması deniliyor, yani bu şartları taşımıyorsa ekonamik değil yapamasın gibi bir işleyiş var..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonda herkea tramway yapılmasını istiyor ancak,o tramwayın şehir nüfus yoğunluğu oldan yerden geçmesi lazım.bunun içinde yüzlerce binanın yıkılması lazım.peki tramwayı isterken,evinizi yıkmak istediklerinde ne tepki vereceksiniz?
                Tramvay gelince neden bir yerler yıkılmak zorundaymış anlayamadım doğrusu ? Yurtdışında arabaların gittiği yoldan giden tramvaylar var. Tramvay gitsin diye ayrı bil yol yapılmamış. Dolmuşlardan kurtulduğumuzda pekala ki Tanjantın sağ şeridinden tramvay gidebilir...
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  neden yalan olsun ? düşünülen güzergahta günün en yoğun saatlerinde olması gerekenin 3 4 misli daha az yolcu geçiyor. bunu daha önce ki belediye başkanı da yaptırdı sonuç aynı. ayrıca raylı sistemin işlemesi için kesinlikle sahilden değil yavuz selim bulvarından geçmesi lazım bu da eğim, kamulaştırma derken maliyeti çok daha artırır. istatistik de sorun yok. ancak çok pahalı bir sistem şuan için pek de mümkün değil.. ha yap işlet modeliyle yapacak birini bulursan hemen yapılsın ama o da yok şuan için..
                  Maaliyeti arttıracak bir durum sözkonusu değil eğim sorun olmayacaktır burda 1 problem var istihdam problemi ama şehir büyüyor sonuçta olmazsa olmaz bir sistem eninde sonunda bu yapılacak şimdiden başlanması lazım yavaş yavaş sindire dindire yapıldığında sorunsuzca hallolacaktır insanlar alışacaktır ardından maraş cad. trafiğe kapatılır ve şehir yavaşça o dolmuş çöplüğünden uzaklaştırılıp biraz daha medeni bir hava alır yoksa eski delhi gibi bir şehir olacak Trabzon.Bunu yapabilmek beceri bir vizyon geniş bakışaçısı çalışkanlık ister ne yazık ki bu başkanda ve rakibide belediyeciliği beceremeyecek kişiler.

Ayrıca yap işler modeliyle yapan bulunur ama onu bir kenara bırakın sadece başlangıç olsun diye bile basit bir sistem yapılabilir. Hatta bisiklet asansörü gibi bozuk parayla çalışan basit sistemlerin bile yapılması gerektiğini düşünüyorum. İnanın çalışkan şehir planlamasından anlayan birisi gelsin şu Trabzon'da çok şeyler değişir önce istemek gerekiyor şehrini sevmek emek vermek önemli.
                  Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tramvay gelince neden bir yerler yıkılmak zorundaymış anlayamadım doğrusu ? Yurtdışında arabaların gittiği yoldan giden tramvaylar var. Tramvay gitsin diye ayrı bil yol yapılmamış. Dolmuşlardan kurtulduğumuzda pekala ki Tanjantın sağ şeridinden tramvay gidebilir...
                    Tanjant araba trafiğini kaldırmıyor kaldıki birde raylı sistem koyacaksın..

Yorum

• Stuttgart. Al sana rayli sistem. Tabi Trabzon'da böyle birsey ne yazikki hayal.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Tramvay mramvayi birakin önce sehire temiz hava lazim.Yasadigim ülkede(Almanya) okadar araba olmasina ragmen havasi cok temiz ve güzel.Türkiyede ve Trabzonda fiyasko.Anadoluda yasayan abilerim,kardeslerim bu konuda ne düsünüyor acaba?

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tramvay mramvayi birakin önce sehire temiz hava lazim.Yasadigim ülkede(Almanya) okadar araba olmasina ragmen havasi cok temiz ve güzel.Türkiyede ve Trabzonda fiyasko.Anadoluda yasayan abilerim,kardeslerim bu konuda ne düsünüyor acaba?
                          hava kirliliği ayrı bir konu onun arabayla pek alakası yok. doğalgaz pek yaygın olmadığı için hava kirli. yavaş yavaş yayılıyor ancak o kadar büyük bir çarpık yapılaşma var ki o bile gıdım gıdım ilerliyor..

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tanjant araba trafiğini kaldırmıyor kaldıki birde raylı sistem koyacaksın..
                            tramway zaten araba trafigini azaltacak hmmm

burada bukadar bos itiraz üretilirken politikacilar neler neler üretir

bizim milletimiz istemiyor arkadas
                            hakda etmiyor

siz gidin dizilerinizi izleyin
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hava kirliliği ayrı bir konu onun arabayla pek alakası yok. doğalgaz pek yaygın olmadığı için hava kirli. yavaş yavaş yayılıyor ancak o kadar büyük bir çarpık yapılaşma var ki o bile gıdım gıdım ilerliyor..
                              oda daha bi konu

sen dogalgaz agi bugünki zamanda niye yapiyorsunki

soguk su, sicak su santrali yap onun agini kur

zaten sehirin 50 yil geri
                              en moderini yap

santral su sisteminlen bugünün kentlesmesinde hersey halediliyor
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kaşemizi yaptırıyoruz oyumuzu Trabzonspor'a veriyoruz
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X