Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mainz'ın reddedip reddetmemesi önemli değil ki Trabzon'a özel çizilmiş bir proje olmaması önemli.
    Trabzon'a özel olmasını ben de isterdim Ama mesela getirip Juve'nin stadını tıpatıp dikseler Akyazı'ya bir kişinin sesi çıkmaz değil mi? Bize özel olması o kadar da önemli değil. Güzel olması önemli ancak gerçekten güzel stadların maliyeti dudak uçuklatan cinsten. Burada devletin imkanları da düşünülmeli.

Bu proje dışarıdan bakınca görsel açıdan tatmin edici. İçeride ise tek eksiklik localar. Bunun dışında beğeniyorum. Zevk meselesi tabi Siz beğenmeyebilirsiniz. Önceki sayfalarda Yiğit arkadaşın hazırladığı görsele bakınca bizim staddan daha güzel olan sadece Antep'in stadı belki. Kayısı fırtına vs. önemli değil.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'a özel olmasını ben de isterdim Ama mesela getirip Juve'nin stadını tıpatıp dikseler Akyazı'ya bir kişinin sesi çıkmaz değil mi? Bize özel olması o kadar da önemli değil. Güzel olması önemli ancak gerçekten güzel stadların maliyeti dudak uçuklatan cinsten. Burada devletin imkanları da düşünülmeli.

Bu proje dışarıdan bakınca görsel açıdan tatmin edici. İçeride ise tek eksiklik localar. Bunun dışında beğeniyorum. Zevk meselesi tabi Siz beğenmeyebilirsiniz. Önceki sayfalarda Yiğit arkadaşın hazırladığı görsele bakınca bizim staddan daha güzel olan sadece Antep'in stadı belki. Kayısı fırtına vs. önemli değil.
      Ana fikir bu zaten... Bize özel olması.

Yoksa bize de Trabzon Hurması yapılsın demiyor kimse

Hatta dış görünüşünü de geçtim, en azından iç mimarisi bir şeye benzesin.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

Biz de Hamsi şeklinde olsun koltuklar dalga dalga sıralansın demiyoruz zaten Trabzonspor'un istekleri doğrultusunda çizilmiş bir proje olsun.Yani Juve'nin stadını beğeniyorsak ona benzer bişi olabilir.Bursaspor'un stadına bakın hem içi hem dışı mükemmel beklentileri karşılıyor benim bile beklentimi karşılıyor bir futbolsever olarak.
        Bordomavi.net

Yorum

• Şurada locaları tamamen kaldırıp iki katın arasına yerleştirseler, tüm kompleksle beraber en güzel stad bizim stad olacak. + Çatı ile beraber akustik. Ve bittiğinde herkes sevecek diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz de Hamsi şeklinde olsun koltuklar dalga dalga sıralansın demiyoruz zaten Trabzonspor'un istekleri doğrultusunda çizilmiş bir proje olsun.Yani Juve'nin stadını beğeniyorsak ona benzer bişi olabilir.Bursaspor'un stadına bakın hem içi hem dışı mükemmel beklentileri karşılıyor benim bile beklentimi karşılıyor bir futbolsever olarak.
            Aynen öyle. Bursa'nın stada baktığım zaman mest oluyorum adeta...

Bursa kendine stad yaptırabiliyor, biz burada hala kapasite tartışıyoruz. Arada maalesef ciddi farklar var...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• hamsi şeklinde olmaz saçma , timsah hadi neyse de dalga konusu oluruz millete onu geçte bu stat 6 yıldır yapılıyo bi bitmedi arkadaş
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dalga motifleriyle işlenmiş bir stad yapıp adını "Fırtına Arena", "Kavak Meydanı" koyduğumuzu ve "Fırtınanın Kopacağı Yerdesin" diye yeni pankartlar açtığımızı hayal ediyorum... Sonra biri gelip uyandırıyor
                Ayağa KALK!

Yorum

• Bizim insanımız ya anlamıyor yada anlamak istemiyor.Şekil önemli değil bizim istediğimizi yaptırmak önemli.Stadın iç dizaynı önemli dışı isterse beton yığını olsun ancak projedeki gibi merdivenleri açıkta değil her yanı kapalı olsun.Ha diyorsanız ben üzümü yerim bağını sormam o zaman hipodromda yapsalar eyvallah.

Yorum

Şurada locaları tamamen kaldırıp iki katın arasına yerleştirseler, tüm kompleksle beraber en güzel stad bizim stad olacak. + Çatı ile beraber akustik. Ve bittiğinde herkes sevecek diye düşünüyorum.
                    bizde zaten o localar ve çatının basık olmasını istiyoruz.. en azında bu olsun..
                    geçtim statın dış kısmını.. o açıklık haricinde statın dış kısmı güzel aslında...

Yorum

• Bursa'ya top,şeftali demekle meşgul olsun bizim Trabzon'un sözde büyükleri. Onlar kadar lobisi yok. Yalnız şu var ki Bursa'da devasa fabrikaların sahipleri takımına sahip çıkıyor. Bizimkilerin hepsi gibi satılmış değiş. Satılmış diyorum ama içimden geçenlerin en hafifi olduğunu bilsinler.

İstiyorlarki Trabzonspor gelsin ayağıma,köpek gibi yalvarsın banada yardım edeyim. Tüh sizin gibi zenginlerin kalıbına ben. Ticari çıkarlarınızı,şehriniz için az da olsa bir kenara atamıyorsunuz. O kadar adamsınız işte. Kaydadeğer bir kalıplarıda yok ya bizimkilerin neyse. Suratın tükürsen şükür diyecek adamlar sizi ! Yalakalıkla zengin olmuş insanlar !

Tek birinin bile bana bu şehir için kaydadeğer birşey yaptığını gösterebilecek kaç kişi var ? Ha öyle şimdi yanımda olsalar yumruğu patlatasım var suratlarının üstüne. Bu akımın öncülerinden birisi Ergun Gürsoy'dur hatırlatayım. İlk o geldi aklıma.

Oh be içimi boşalttım.Sakinim şu an.
                      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 01.12.2012, 20:43.

Yorum

• bence şehirlerin nüfusu ve stadın yapılma hızı arasında doğru orantı var
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence şehirlerin nüfusu ve stadın yapılma hızı arasında doğru orantı var
                          İşadamının Ferrarisinin altı vuruyor diye Bursa Belediyesi banketleri kaldırdı . Gereksiz milyonlarca insanı umursadıklarını pek sanmıyorum. Özellikle Bursa'da haddinden fazla çapulcu,lüzumsuz adam var.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İşadamının Ferrarisinin altı vuruyor diye Bursa Belediyesi banketleri kaldırdı . Gereksiz milyonlarca insanı umursadıklarını pek sanmıyorum. Özellikle Bursa'da haddinden fazla çapulcu,lüzumsuz adam var.
                            Konudan bağımsız Bursa'da gördüğüm Apaçiyi İstanbul'da bile görmedim.
                            En son Fatih tarafından düzenlendi; 01.12.2012, 21:32.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Stad fotoraf

Arkadaslar, Akyazinin en son halini yukleyebilirmisiniz???

Sizin imkaniniz var ama benim yok. Cunku yurt disindayim..

Yorum

Şurada locaları tamamen kaldırıp iki katın arasına yerleştirseler, tüm kompleksle beraber en güzel stad bizim stad olacak. + Çatı ile beraber akustik. Ve bittiğinde herkes sevecek diye düşünüyorum.

Tribünler daha dik olmali bence. Ayrica statin catisi cok kalitesiz duruyor.

Bence kötü bir stat yapacaklar bize. Hislerim o yönde.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim