Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renktaş adam kendi açıkladı, kendi projesinin toki tarafından komple değiştirildiğini. mete arat zaten bunun üzerine akyazı statının resmini kendi sitesinden kaldırdı.
    mete arat bizim statın localarını tüm kat aralarına çizmiş ve projeyi toki'ye yollamış., toki ise daha sonra locaları tek bir tribünde toplayınca herşey bir anda değişti. belki toki bu değişikliği yapmasaydı iç dizayn olarak vodafone arena yada espanyol statının iç kısmı ile kıyaslıyor olacaktık.
    YALAN YALAN YALAN

Mimar izin vermeden kimse projede değişiklik yapamaz. Eğer yapılırsa Toki'yle mahkemelik olur. Toki bir değişiklik yaptıysa bile izni dahilindedir. Kendi beceriksizliğine ortak arıyor o adam.
    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Adam atıl kalan projesini satmış, daha ne istesin? Üstelik sanırım locaların stadyum etrafını dolaşmasını Şener yönetimi istememiş TOKİ'ye onlar başvurmuş değişiklik için
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 17:51.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yalnız harbi şu çatının hiçbir özelliği yok yahu. Ne bize ait bir renk ne bir motif. Resmen resim çizen ilkokul çocukları gibi sıkılıp gerisi boyanmamış gibi duruyor. Tabi özelleştireceğiz derken Timsah Arena gibide çocuk maketine çevirmesinler En azından beyaz yerine bordo-mavi olsaydı yine.

Proje bittikten sonra kendi imkanlarımızla çatının revize edilerek camla veya Allianz Arenadaki malzeme ile kaplanması mümkün mü? Yada en azından yanlardaki bezleri efsanelerimizin figürleri ile döşeyelim.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Van depremine de sadri şener sebep olmuş çok Yaşasın yeni yönetim...
          Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• Adam Trabzonspor'un yöneticisi ama derdi siyasi seçim.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalnız harbi şu çatının hiçbir özelliği yok yahu. Ne bize ait bir renk ne bir motif. Resmen resim çizen ilkokul çocukları gibi sıkılıp gerisi boyanmamış gibi duruyor. Tabi özelleştireceğiz derken Timsah Arena gibide çocuk maketine çevirmesinler En azından beyaz yerine bordo-mavi olsaydı yine.

Proje bittikten sonra kendi imkanlarımızla çatının revize edilerek camla veya Allianz Arenadaki malzeme ile kaplanması mümkün mü? Yada en azından yanlardaki bezleri efsanelerimizin figürleri ile döşeyelim.
              zaten malzeme aynisi, hatta allianz arenanin bir yeni model membran kullaniyoruz
              kesinlikle mavi isiklandirma olmali membranin altinda

İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Van depremine de sadri şener sebep olmuş çok Yaşasın yeni yönetim...
              malesef loca konusu öyle gelismisdi
              70 küsür kat arasi loca olacakti, s.sener biraz az olsun ama hepsi biryerde olsun istedi
              tokide numaralinin üstüne katli loca sistemi yapti
              sonra bizim baskimiz ardindan iho da hakli olusumuzu anlayip kat aralarinada loca dösettirdi
              122 locamiz oldu
              tabi bunlardan restoran, event ve özürlü taraftarlarimiz icin kullanilan olacak
              ayrica baskanlik locasi icin 3 loca birlestirilmis
              sponsorlarada loca verilecegini düsünürsek
              80 locanin ancak satisa cikacagini düsünüyorum
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 18:20.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim stadı beğeniyorum ama bunun nedeni bursa stadının güzel olması değil bursa kimdir Trabzonspor un yanında ihtilal yapmış bir takımdan bahsediyoruz her statta taraftarı olan sayisiz başarılar elde etmiş Avni Aker i rakipleri nezdinde cehenneme çevirmiş gücünü eze eze kabul etmiştir bir takima böyle bir stad layık gorulmemeliydi.Peki neden böyle oldu,bence takımımız tarihimiz bu stadı haketmiyor ama her koşulda biat eden Trabzon kenti Bu stadı hakediyor!!!Hiç itiraz etme koşulsuz biat et,bugün siyasete bulaşmış bir yönetim taraftar grupları ve dayatilan 3. Sınıf bir stada razi olursun sen hakediyorsun bunu!
                7'n bitirdin beni...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zaten malzeme aynisi, hatta allianz arenanin bir yeni model membran kullaniyoruz
                  Geçenlerde Allianz Arena gibi ışıklandırma konusunu söylemiştim bir renktaş bizim membranın buna müsait olmadığını söylemişti. Eğer aynı ise kesinlikle müthiş bir görüntü oluşturulabilir. Hatta maç günlerinde, maç öncesinde ve maç sonrasında maç sonucuna göre farklı renkli ışıklandırmalar yapılarak bir gelenek oluşturabiliriz.
                  En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 18:24.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam feybe başkanı loca için parasını ödeyip kullanıyordu. Başkanlık locası için 3 loca birleştirildi diyorsunuz. Başkan bunların parasını ödeyecek mi?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçenlerde Allianz Arena gibi ışıklandırma konusunu söylemiştim bir renktaş bizim membranın buna müsait olmadığını söylemişti. Eğer aynı ise kesinlikle müthiş bir görüntü oluşturulabilir. Hatta maç günlerinde maç öncesinde ve maç sonrasında maç sonucuna göre farklı renkli ışıklandırmalar yapılarak bir gelenek oluşturabiliriz.
                      isiklandirma membran tarafindan sorun teskil etmiyor
                      kimisi stadlarda bu tür membranlarin direk altina dösenmis kizilötesi isitma sistemleri döseniyor
                      bu tür aletler etrafinda 200 derece isi üretebilirken, led isiklandirmanin elektrik tesisatinda sorun olmadikdan sonra hava en fazla +30 derece isitir
                      yani hicbir sorun olmaz
                      zaten yöneticilerimiz isiklandirma icin calisma yaptiklarini söylemisdiler

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış hatırlamıyorsam feybe başkanı loca için parasını ödeyip kullanıyordu. Başkanlık locası için 3 loca birleştirildi diyorsunuz. Başkan bunların parasını ödeyecek mi?
                      denmiyor
                      ben diyorum
                      ama %100 lük bilgi degil
                      bekleyip görecegiz
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 18:29.

Ünal Karaman

Yorum

isiklandirma membran tarafindan sorun teskil etmiyor
                        kimisi stadlarda bu tür membranlarin direk altina dösenmis kizilötesi isitma sistemleri döseniyor
                        bu tür aletler etrafinda 200 derece isi üretebilirken, led isiklandirmanin elektrik tesisatinda sorun olmadikdan sonra hava en fazla +30 derece isitir
                        yani hicbir sorun olmaz
                        zaten yöneticilerimiz isiklandirma icin calisma yaptiklarini söylemisdiler.
                        Hayır olmaz derken o kadar net bir renk kalitesi olmaz demişti. Öyle allak bullak renkler olacaksa bence estetiği bırak çirkin bile olabilir. Yemin ederim şu dış cepheyi çelik yapsalardı daha güzel dururdu..
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

malesef loca konusu öyle gelismisdi
                          70 küsür kat arasi loca olacakti, s.sener biraz az olsun ama hepsi biryerde olsun istedi
                          tokide numaralinin üstüne katli loca sistemi yapti
                          sonra bizim baskimiz ardindan iho da hakli olusumuzu anlayip kat aralarinada loca dösettirdi
                          122 locamiz oldu
                          tabi bunlardan restoran, event ve özürlü taraftarlarimiz icin kullanilan olacak
                          ayrica baskanlik locasi icin 3 loca birlestirilmis
                          sponsorlarada loca verilecegini düsünürsek
                          80 locanin ancak satisa cikacagini düsünüyorum
                          Loca konusunda bilginiz var sanırım ama bi çok konuda yerel gazetelerin ve bazı şaklabanların sadri çok berbattı aman bu başkana bişey demeyin öyle yaptı böyle yaptı hikayelerinden sıkıldım çok göze batıyor biraz onaydı yakarışım...
                          Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Loca konusunda bilginiz var sanırım ama bi çok konuda yerel gazetelerin ve bazı şaklabanların sadri çok berbattı aman bu başkana bişey demeyin öyle yaptı böyle yaptı hikayelerinden sıkıldım çok göze batıyor biraz onaydı yakarışım...
                            bu baslikda stadin üzeri herseyi okuyabilirsin
                            her sey orjinal tarihinde burada arsivlenmis
                            stadin bütün hikayesi
                            1 sayfadan itibaren
                            aslinda stadimiz bittimi her sayfadan 1 msj secilip güzel bir kitap cikartilabilirdi

Ünal Karaman

Yorum

• dön dolaş aynı yere geliyor.. sonunda mimarın izni olmadan proje üzerinde oynama olmayacağı konusunda mutabakat sağlandı sanırım

burada değişiklik için anket bile düzenlendi.. maddeler halinde belirlenip yüklenici firmaya vs iletildi.. ilgili(siz) yöneticimiz erol ağaoğlunun bol keseden sallamalarını hiç hesaba katmıyorum bile..

uygulanan proje en baştan görseli paylaşılan proje arkadaşlar.. belki o 33 bin kişilik idi bu 40 bin kişilik başka da hiç bir değişiklik yok.. kimse değişiklik falan beklemesin..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İstemeye istemeye Timsah arena yorumlarını okudum. Bu konuyu tatışaya gerek yok. Bence dünya üzerinde yapılan en iyi bi kaç stad'tan biri.
                                Oturup şapkayı önümüze koymamız lazım. Bizim stadın Maliyeti 230 milyon TL yanlış bilmiyorsam. Hadi dolgudur odur budur. 170-180 olsun.
                                Bursa Stadının Maliyeti ise 160 milyon. Bu paraya böyle stadlar yapılabiliyorsa bize uygun görülen bu stadın çok daha iyisi aynı fiyata yapılabilir miydi ? Evet.
                                Burda en büyük suç sesini çıkaramayan BAŞKAN YÖNETİM VE TRABZONSPOR CAMİASINDA. Fenerbahçe başkanı taraftarı kullanarak her istediğini yaptırırken hiçte azımsanmayacak bir kitleye sahip Trabzonspor camiası başkanları bu zamana kadar hiç sesini çıkarmadı.
                                Burda ilk suçlu SADRİ ŞENER'dir. Stad projesi önüne geldiğinde bu stadı nasıl olduda bize uygun gördü anlamak zor. İHO ise stad henüz başlangıç aşamasındayken göstermelik bir yönetici atayarak elini ayağını çekerek belkide 10 yıllar boyunca böyle bir stada bizi mahkum etti.
                                Stad çok kötü değil fakat iyide değil.
                                BURSA kadar bu ülkede söz hakkımız yoksa kapayalım dükkanı.

Son olarak Bursa stadının bitmiş halini koyayım. LOCA'ları ilk bakışta fark edemeyecek , localar nerde diyeceksiniz bitince.
                                Bi söz vardır Umduğunu değil bulduğunu yiyeceksin.
                                Bunada şükür deyip geçeceğiz.
                                Taaa ki gerçekten cesur bir başkanımız olana kadar...

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X