Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz araştırma yaptım da hafif raylı sistem yapılabilir aslında. ancak bu sahil kullanılarak yapılmamalı kesinlikle. mesela beşirli ile tanjant yani yavuz selim bulvarının birleştiği yerden bu bulvar boyunca meydana geçmeli. bu şekilde kesinlikle çok işlevsel olur. akçaabat ile yomra arasında yaklaşık 30 km boyunca kesintisiz bir hat yapılabilir. tabiki eğimler buna pek müsaade etmeyebilir ancak yapılacaksa bu güzergah en uygunu olacaktır.

SAMSUN Körfez–Cumhuriyet 17,5 km 156 milyon Dolar 14,2 milyon TL
    SAMSUN Şehir-içi HRS 15,7 km 105 milyon Euro 15,1 milyon TL

samsunun da hattı yaklaşık dediğim kadar uzunlukta ve maliyeti de diğer raylı sistemlere göre daha uygun.
    Stat tamamlanmadan ihale edilip stat açılışına yetiştirilmesi lazımdı.
    Nedense bizde altyapı hep sonradan yapılıyor.
    Olimpiyat stadına bile seneler sonra ancak raylı sistemi getirebildiler.
    Halbuki çevre boşken hazırlıklarını tamamla, yolları genişlet, ulaşımı hallet ki açılış sonrası sıkıntı yaşanmasın.
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Herkes tramvay Trabzonda zarar eder , lüks kaçar demiş.

Bazı şeyler şehre yeni bir çehre kazandırmak için yeni bir renk getirmek için zararınada olsa yapılmalıdır bence.

Ayrıca biyerden başlamak lazım bugün kıyı şeridine yapılır yarın içlere girer meydana maraş caddesine gider bunun Trabzona kazandırabileceği güzelliği tahmin edebiliyor musunuz ?
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Tramway en guzel Trabzona yakisir.

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Trabzonda herkea tramway yapılmasını istiyor ancak,o tramwayın şehir nüfus yoğunluğu oldan yerden geçmesi lazım.bunun içinde yüzlerce binanın yıkılması lazım.peki tramwayı isterken,evinizi yıkmak istediklerinde ne tepki vereceksiniz?

Yorum

• Birde tramvay öyle çok hızlı giden bir vasıta değil.( tamam anlıyorym sizde diğer kentlerdeki tramwayın görselliğini ve gösterşini beğeniyor olabilirsiniz ancak gerçekler acıdır) ve malesef trabzonun topoğrafik yapısı uygun değil.( sakın bana sahilden travmay gider demeyin,sahilde nüfus yoğunluğu yok).. Mantıklı olmak gerekirse trabzona en uygun olan vasıta metrodur.akçabattan arsine kadar( tam olarak kaç km bilmiyorum 30 km olabilir) yapılacak bir metro hattı,trabzonu 20 yıl ileriye taşır. Ama malesef bunu ne bunu yapacak vizyon sahibi vardır nede bu kadar para..keşke tribünlerde şike ile ilgili yapılan eylemin 10 da biri bu tarz konular için yapılsa emin olun trabzon kenti çok şey kazanır.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonda herkea tramway yapılmasını istiyor ancak,o tramwayın şehir nüfus yoğunluğu oldan yerden geçmesi lazım.bunun içinde yüzlerce binanın yıkılması lazım.peki tramwayı isterken,evinizi yıkmak istediklerinde ne tepki vereceksiniz?
              dediğim güzergah yani yavus selim bulvarını takip edecek hat en ideali olur. ancak bu da hem fiziki durumdan hem de büyük masraftan dolayı imkansız gibi bir şey.

Yorum

• Ben de tam Trabzon'a uygun olduğunu düşünüyorum ve tam şehir için ilaç olduğunu düşünüyorum burda şehiriçi için özellikle füniküler hattı.Akyazı için ise daha farklı yomra ve akçabaatı içine alan bir sistem kurulabilir ve olmaz diye bir şey yok dünyada örnekleri var özellikle füniküler hat kurulsun millet kullanmaya başlasın gerisi çorap söküğü gibi gelir Trabzon artık otobüslere dolmuşlara sığmıyor.Ama yönetici beyinler konusunda hak veriyorum size ne yazık ki her şey de olduğu iş bilmeyenlerin elinde bir Trabzon var.
                Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Bırakın tramvayın lüks olmasını, Trabzon'a demiryolu gelmesi lazım bence
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz ama başaramadık hatta sırf bunun için dernek kurup faaliyet yürütmeyi bile düşündüm ama Trabzon'da insanı bıktıracak kadar umursamaz işbilmez yönetici var.Avrupada yaşayan dostlarımız var forumda onlarda söylüyor ben de gittim bizzat inceledim bu işler gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor değil adamlar 1832 yılında yapmış yıl 2014 te biz düşünmeye korkuyoruz anlayın ne durumdayız.
                    En son vyno tarafından düzenlendi; 13.03.2014, 18:15.
                    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Zigana Yörükçadırı orası, geçen yaz gitmiştik, hey gidi çayın yanında patlamış mısır ikram ediyorlardı. övünmek gibi olmasın Şalpazarında oturuyoruz Ağasarlıya selam

Yorum

• İsmail Tatlıcı..

Resme biraz parlaklık kattım bu şekilde biraz daha belli oluyor..
                        En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 13.03.2014, 20:06.

Yorum

• bu resimlerle oynamanın mantıgı nedir?

Yorum

• Dün dediğim gibi kuleci Adem'i sadece bulduğumla kaldım Cevap vermedi sağlık olsun. Ama kendisi bu forumun Facebook sayfasını takip ediyor. Yönetici arkadaş kendisini tanıyor resim isterse yönetici, kendisine yollar.

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu resimlerle oynamanın mantıgı nedir?
                              İnstegramdan kaynaklıdır..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birde tramvay öyle çok hızlı giden bir vasıta değil.( tamam anlıyorym sizde diğer kentlerdeki tramwayın görselliğini ve gösterşini beğeniyor olabilirsiniz ancak gerçekler acıdır) ve malesef trabzonun topoğrafik yapısı uygun değil.( sakın bana sahilden travmay gider demeyin,sahilde nüfus yoğunluğu yok).. Mantıklı olmak gerekirse trabzona en uygun olan vasıta metrodur.akçabattan arsine kadar( tam olarak kaç km bilmiyorum 30 km olabilir) yapılacak bir metro hattı,trabzonu 20 yıl ileriye taşır. Ama malesef bunu ne bunu yapacak vizyon sahibi vardır nede bu kadar para..keşke tribünlerde şike ile ilgili yapılan eylemin 10 da biri bu tarz konular için yapılsa emin olun trabzon kenti çok şey kazanır.
                                o hangi tramway i yapacagina bakar
                                dünyanin en ileri kentti rayli sistemde viyana
                                burda bir tramway var viyananin göbeginden 20 km sehir disina cikiyor
                                tolplam 27,2 km katlediyor , ortalama10 dakikada bir kalkiyor ve bu yolu 62 dakikada katlediyor
                                sehir ici 50 km/s kadar hiz yapiyor sehir disi 78 km/s hiz izni var

akcaabat - arsin arasi 34 km oldugunu düsünürsegik ve viyana- baden arasi olan sehir ici yol yarisi kadar oldugunu düsündükmü bence bu yolu rahatliklan 60 dakikada tramway katleder, trabonun icindende tanjant üzerinden gecer

su an ayni sistemi slowakyaya satiyorlar
                                alma nedenleri ayni trabzondaki gibi bratislva bas kentleri ufak bir sehir ve etrafinda ki daha ufak yakin sehirleri ucuz hizli erisim

tramwayin resmi http://www.vienna.at/betrunkener-ran...rletzt/3514168

gittigi duraklar, solunda dakikasi saga taraftaki liste kalkis zamanlar
                                günde ortalama 38bin kisiyi transfer ediyor tek yön bilet 2euro

akccabattan arsine bugün dolmuslan 1 saatte varabilirmisiniz
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.03.2014, 20:14.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X