Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesinlikle kayserideki gibi bir raylı sistem olmalı BMN buna öncülük etmeli.

Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle kayserideki gibi bir raylı sistem olmalı BMN buna öncülük etmeli.

Kayseriyi görme şansım oldu gerçekten çok güzel bir şehir eğer bu şekilde bir raylı sistem olursa Trabzonun marka değeri artacaktır. Tabi ''yiyiciler'' buna izin verirlerse !

Yorum

• bilen varmı ? biraz detay oldu ama..
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 gün öncesine ait fotolar

Resimlere bakildiginda o ambulans ve itfaiye giriş yeri protokol tribünün sağ ve solunca olacak. Ellerine sağlık çekimler icin

Yorum

• Çok detaylı oldu Ama alt kat 24 üst kat 25 basamak sayısı var Kolon sayılarına eski resimlerde tek tek sayarak ancak ulaşabilirsin Kolon genişliğine de tahmini bir ölçüm verebilirim ama kesin değil eskilerimiz gibi bir göz kısarım bakarım Tribün basamak genişliği standarttır ona da Prekastların ölçülerine bakmak lazım.

Yorum

• %25 i beklemeden yeni tasarım yapıcam dayanamadım da o yüzden biraz detay lazım trabzondayım gidip yerinde incelesem ama içeri alınmam diye gitmedim hiç hep yoldan baktım
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                %25 i beklemeden yeni tasarım yapıcam dayanamadım da o yüzden biraz detay lazım trabzondayım gidip yerinde incelesem ama içeri alınmam diye gitmedim hiç hep yoldan baktım
                En iyisi yerinde incelemek..

Yorum

• Git bi sansini dene derim.

Yorum

• şu resimden alt katın 25 basamak olduğu anlaşılıyor. seyir açısını gösteren 25 çizgi var. gözüm bozulacak gibi oldu ama saymayı başardım
                    En son EROS87 tarafından düzenlendi; 12.03.2014, 23:49.

Yorum

• Merhabalar

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Merhabalar
                        merhaba alper. Naber?
                        Patlat bu gecenin şerefine bi juventus stadı
                        sayende bünyede juventusu görmek alışkanlık yaptı
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Ben bize yapılacak stadı her şeyiyle beğeniyorum ama

Juventus'un stadı da güzel tabi ki

İyiyim teşekkür ederim sizler de iyisiniz inşallah, neredeyse her gün bu başlığa bakıp gelişmeleri takip ediyorum.
                          En son alper* tarafından düzenlendi; 13.03.2014, 00:32.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben bize yapılacak stadı her şeyiyle beğeniyorum ama

Juventus'un stadı da güzel tabi ki

İyiyim teşekkür ederim sizler de iyisiniz inşallah, neredeyse her gün bu başlığa bakıp gelişmeleri takip ediyorum.
                            bende iyiyim sağol
                            diğer arkadaşlarda bildiğin gibi
                            takip etmekle kalma alper.
                            yaz bişeylerde.
                            az görüyorum seni.
                            ya da ben denk gelmiyorum
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O.F.Gümrükçüoğlu olmaz dedi adamın bidefa inancı yok. Volkan Canali ise projesi hazır yapacam diyor ama ona da inancım yok.
                              bu belediye başkanın yapacam demesiyle olacak bir proje değil. projenin fizibil raporunda istanbuldan üniversite görevlileri de katıldı ktü den de katıldı. belli bir eğim olması, belli saatlerde taşınan yolcu sayısı, yolun uzunluğu gibi bir sürü etken var. yanılmıyorsam en yoğun olan saatlerde 50 bin öngörülüyorken trabzon da en yoğun saatlerde toplu taşımayı 8 9 bin civarında insan kullanıyor. hadi yapıldığında daha fazla insan kullanır desek yine yetmez. ayrıca yap işlet devret modeline de bir çok firma görüşü alındı ama kimse yanaşmadı. fizibil olması çok düşük olduğu için kredi alınamıyor. ayrıca volkan canalioğlu boşa atıyor daha önce de yapacam dedi fizibil raporu çıkardık dedi ancak o raporda da uygun olmadığı yazıyordu. gerçi bu dolmuş milleti varken kolay kolay da kimse onlara meydan okuyup yapamaz. çünkü tüm başkan adayları dolmuş duraklarını dolaşıp oy dileniyor..

Yorum

• Trabzonda raylı sistem olmaz. Yanı bugünkü şartlarda kurtarmaz. Sahil boyu yapılanma olduğu içe doğru yoğunluk olmadığı için ve Trabzon halkı da 50 metre bile yürümemek için dolmuşa dur kalk yaptırdığı için olmaz. Adam tramwaydan inince 200 metre yürür mü? Olsa da kullanmaz yani. Sadece maç günleri kullanılır. Oda sezon açık olduğu zamanlarda 2 hafta da bire denk geliyor. Kısacası raylı sistem bu günkü Trabzona aşırı gereksiz.
                                Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X