İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Insallah kardesim, su Forumda gördügüm nadir pozitif insanlardan birisin.İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız 2015/16 sezonunda büyük ihtimal maçlarını yeni stadı Akyazı'da oynayacak. O zamana kadar inşallah takım'da düzelir. Muhteşem bir sezon geçiririz.Onur Recep Kivrak
Yorum
-
cok iyimsersin coook. bosuna bekleme o tarihte biter diyeİlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız 2015/16 sezonunda büyük ihtimal maçlarını yeni stadı Akyazı'da oynayacak. O zamana kadar inşallah takım'da düzelir. Muhteşem bir sezon geçiririz.
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stad işi daha çok siyasilere koz olacak gibi ...
Yorum
-
Sağol renktaşİlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah kardesim, su Forumda gördügüm nadir pozitif insanlardan birisin.
Bekleyip göreceğiz, Allah nasip ederse iki yıl var sadece.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok iyimsersin coook. bosuna bekleme o tarihte biter diye
Yorum
-
kaç kişilik olacak. koşu pisti olmasın yaaİlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoşu pisti diyorum kenara çekiliyorum (:
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç kişilik olacak. koşu pisti olmasın yaa

o zaman bende diyorum ki;
- koşu pisti olacaksa hiç yapılmasın daha iyi
Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum