İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız 2015/16 sezonunda büyük ihtimal maçlarını yeni stadı Akyazı'da oynayacak. O zamana kadar inşallah takım'da düzelir. Muhteşem bir sezon geçiririz.Onur Recep Kivrak
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız 2015/16 sezonunda büyük ihtimal maçlarını yeni stadı Akyazı'da oynayacak. O zamana kadar inşallah takım'da düzelir. Muhteşem bir sezon geçiririz.
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stad işi daha çok siyasilere koz olacak gibi ...
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah kardesim, su Forumda gördügüm nadir pozitif insanlardan birisin.
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok iyimsersin coook. bosuna bekleme o tarihte biter diye
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoşu pisti diyorum kenara çekiliyorum (:2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç kişilik olacak. koşu pisti olmasın yaa
o zaman bende diyorum ki;
- koşu pisti olacaksa hiç yapılmasın daha iyi
Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum