İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Benim düşüncem soyunma odası, hakem odası, koridor , kafe, wc ler (..... böyle uzayıp gider.) gibi bölümler tribünlerin alt kısımlarında olur.İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDistan bakildiginda Merdivenler görülüyor projede...Ama bazilarina görede görülmeyecek deniliyor...
Bu konuda bir bilgi var mi?
Bu konuyu özellikle sordum ve bazı duyumlara göre dış kaplamanın şekln değiştirildiği ve stadın tamamen kapatılacağı söyleniyor ancak kesinlikle bu bilgi maalesef yalanlandı. Tribünün altı kısımları dışardan bakıldığında projede olduğu gibi gözükecek
Ki bu bölümler bütün tribün altlarını kapsar.
Ben mecburi olarak kapatılacağını düşünüyorum.
Yorum
-
Arkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim.. Tribün altının dışardan görülmesinden neden kaygı duyuyorsunuz.görüntü pek mühim değil zaten dünyadaki yeni statlarda artık tribün altları bu konseptte oluyor. Benim tek kaygım şu; statın ikinci kat tribün altı boş olacağı için koca stattın ikinci katında kafe restaurant olmayacağı için.görsel nedenlerden dolayı değil.
Yorum
-
Görüntü neden mühim değil yeni yapılan bazı statlarda gözüküyor ama büyük çoğunluğunda bu görüntü yok bana ilkel bir görüntü gibi geliyor şu an Avni Aker'in maraton tribününün arkası da böyle mesela.Kullanım alanları kısmına gelirsek 2. kat komple boş değil sanırım şu an kapalı ve maraton tabir ettiğimiz yerlerde kullanım alanları var kale arkalarında yok.İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim.. Tribün altının dışardan görülmesinden neden kaygı duyuyorsunuz.görüntü pek mühim değil zaten dünyadaki yeni statlarda artık tribün altları bu konseptte oluyor. Benim tek kaygım şu; statın ikinci kat tribün altı boş olacağı için koca stattın ikinci katında kafe restaurant olmayacağı için.görsel nedenlerden dolayı değil.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Olacak tabiki de onlar yönetimin vereceği ağırlığa bakıyor biraz .İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadda, restaurant, kafe, sinema v.s olmayacak mi?
Yorum
-
Ahokan - f1 Bekir - Fatih Ç. - ağasarlı gibi renktaşlarıma ve onlarla fikir alışverine girip bizi aydınlatan diğer renktaşlarıma çok teşekkür ederim.Başlık sayenizde çok zevkli ilerliyor haberiniz olsun,bu güzel görüşlerden bizde aydınlanıyoruz,eksik olmayın.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum