Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nerede duydun bunu ?
    Bu forumda

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mainz için hazırlanan projei değiştirmeden bize yapmasın bunlar o proje 33 bin kişilkti yanılmıyorsam.
      Onu düşünmedim değil. O projede de locaların üstünde 3 basamaklı tribün vardı bence çok çirkin bir görüntü.Yalnız o projede 2. kat birinci kattan daha küçüktü bizde 2. katı uzatmışlar ama o 3 merdivenli tribün aynı kalmış nasıl oluyorsa artık.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih bişi sorucam

Stad bittikten sonra dış görünüşünde misal veriyorum ışıklandırma gibi yenilikler yapılabilirmi ve bunun maliyeti ne olur bilgin var mı ??
        Bunlar esnek konular yapılabilir. Bizim elimizdeki görüntüler resimler kabaca sunulmuş görüntüler. Bursa da yapılan stadyumun ışıklandırmasını gördün mü bilmiyorum oda membran ama ışıklandırmayla bence süper bir iş yapmışlar. Bizimde inşaat ilerledikçe yapılacak işlerin detayı çıkacaktır. Maliyeti konusunda araştırma yaparım bilgiler bulduğumda yazarım.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onu düşünmedim değil. O projede de locaların üstünde 3 basamaklı tribün vardı bence çok çirkin bir görüntü.Yalnız o projede 2. kat birinci kattan daha küçüktü bizde 2. katı uzatmışlar ama o 3 merdivenli tribün aynı kalmış nasıl oluyorsa artık.
          her ağız farklı bilgiler veriyor. neyin ne olduğunu stat bitikten sonra anlayacağız galiba. iş işten geçmiş olacak tabi.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

Bir tribünde sadece 19+3=22 basamak diğerlerinde 22+24=46 basamak ile 40.000 'i bulmak bile çok zor bana göre.
            Tribün boyuyla da alakalı bence.

Yorum

• Hocam 3. kat dediği basın tribünü sanırım (Kırmızı ile işaretlediğim yer). Oranın üstünde 3 basamak kalmış olabilir.

Ama locaların üst tarafında kalan sarı ile işaretlediğim kısımlarda daha fazla basamak var.

Benim anladığım bu...

Yorum

• F1 bekir burada arkadaş çizdi gördüğü resimlerden sonra ; http://wowturkey.com/forum/viewtopic...926&start=1900

Yorum

• Fotoğraflar için teşekkür ederiz, neşeleniyorum bunları görünce

Yorum

F1 bekir burada arkadaş çizdi gördüğü resimlerden sonra ; http://wowturkey.com/forum/viewtopic...926&start=1900
                    Gördüm onu Fatih ama kendim çizdim dediği kesiti diyorsan o çizime güvenmiyorum ben. Çünkü yukarda paylaştığım kesit resmi ile uyuşmuyor. Bence yanlış anlamış o arkadaş.

Birine güveneceksem daha önce de paylaşılan yukarıdaki resime güvenirim ben.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gördüm onu Fatih ama kendim çizdim dediği kesiti diyorsan o çizime güvenmiyorum ben. Çünkü yukarda paylaştığım kesit resmi ile uyuşmuyor. Bence yanlış anlamış o arkadaş.

Birine güveneceksem daha önce de paylaşılan yukarıdaki resime güvenirim ben.
                      Bence kesit resim bu buna güvenmek daha doğrusu

Yorum

Bence kesit resim bu buna güvenmek daha doğrusu
                        Amaan boşver, yapılsın görelim çocuklar

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam 3. kat dediği basın tribünü sanırım (Kırmızı ile işaretlediğim yer). Oranın üstünde 3 basamak kalmış olabilir.

Ama locaların üst tarafında kalan sarı ile işaretlediğim kısımlarda daha fazla basamak var.

Benim anladığım bu...

Gazeteci arkadaşın çizdiği kesitte 3 kat loca onun üstünde 3 sıra tribün ve onun da üstünde yayın odaları felan var.Bu yayınlanan kesit planına hiç uymuyor.İlk kat tribünün girişlerini loca mı zannetti acaba?
                          En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 21:25.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Gazeteci arkadaşın çizdiği kesitte 3 kat loca onun üstünde 3 sıra tribün ve onun da üstünde yayın odaları felan var.Bu yayınlanan kesit planına hiç uymuyor.İlk kat tribünün girişlerini loca mı zannetti acaba?
                            Evet, onun çizdiği tamamen farklı bişey, hayırlısı olsun artık, bizim dememizle bişey olmuyor zaten.

Baksanıza üçgen ışıklandırma çıktı bir de başımıza, bir Allah'ın kulu böyle bişey talep etti mi bugüne kadar bu sayfalarda? Yok. Ama değişiklik oldu, hikmet değişikliği kimin istediğinde demek ki.

Bu yüzden ben bişey talep etmiyorum artık, değişiklik de beklemiyorum, kafalarına göre takılsınlar.

Stad mı stad, belli bir standart olacaktır sonuçta, kombinemi alır maçımı seyrederim, napayım başka...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Kale arkasindaki locadan kim yer alirki?
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kale arkasindaki locadan kim yer alirki?
                                kale arkasında loca yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X