İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Şehrinde Bordo-Mavi ruhunu temsil etmek ve organizasyonlarımıza liderlik etmek için aramıza katıl!
WhatsApp Başvuru: 0850 346 79 90

Tabi tokinin keyfi % kaçlar da onu bilmiyorum 
Arka sayfalarda yazıldıyada bulmak zor olacak. Çünkü sanırsın çok süper bir stadyum yapılıyor da insanları biraz daha heyecanlandırmak istiyorlar. Sonuçta Akyazı stadyumu dahil Türkiye'de yeni yapılan bir çok stat copy/paste mantığıyla yapılıyor. Bursa ve Antalya dışında özgün bir yapı yok. Dış çatı kaplamaları farklı genelde. Bizde ise loca mantığı farklı. Ama geri kalan yerler diğer stadyumlarla aynı. Acaba detaylı bilgi verilmemesinin sebebi "ucube yapıyoruz zaten, basamakları atar, katları çıkarız olur biter, yeter de artar bunlara" mantığı mı?

Arka sayfalarda yazıldıyada bulmak zor olacak. Çünkü sanırsın çok süper bir stadyum yapılıyor da insanları biraz daha heyecanlandırmak istiyorlar. Sonuçta Akyazı stadyumu dahil Türkiye'de yeni yapılan bir çok stat copy/paste mantığıyla yapılıyor. Bursa ve Antalya dışında özgün bir yapı yok. Dış çatı kaplamaları farklı genelde. Bizde ise loca mantığı farklı. Ama geri kalan yerler diğer stadyumlarla aynı. Acaba detaylı bilgi verilmemesinin sebebi "ucube yapıyoruz zaten, basamakları atar, katları çıkarız olur biter, yeter de artar bunlara" mantığı mı?
%25 ile %24 arasında ne fark var anlamış değilim sanki deveye hendek atlatıyorlar. Bir örnek vereyim bu uygulamalara, şimdi yeni bir karar aldılar resmi kurumlarda Q klavye yerine F klavye kullanılacak. Bu yapılanlar emin ol bir kişinin aklına geliyor teklif ediyor diğerleri de he diyorlar amaç ben bunu yaptım bu benim eserim demek.
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum