Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Müteahhit firma proje ile ilgili hiçbir teknik çizim veya bizim anlayacağımız bir görsel sunmuyor.acaba neden aklıma takılıyor.binbir tilki geziyor kafamda.bu konuda birşeyler yapmamız lazım.

fırtına ihtilal efsane
    hukuki olarak böyle bir yetkisi yok firmanın. inşaatın %25i tamamlandıktan sonra projeleri tam olarak tanıtabilirler. zaten bunu öne çekmek için de toki ile görüşüyoruz vs denilmişti.

Yorum

• Merdiven boşlukları problem değil bence..
      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 13.02.2014, 10:51.

Yorum

• Bugün de hava oldukça güneşli.
        İnşaatın kolay ilerlemesi açısından sevindirici
        Hamiş

Yorum

• Bjk yeni statın maketinin tanıtımını yapmış. Bire bir orjinal maket.. Bizimkilerde zorla gösteriyorlar bir kesit resmi.Resim yükleyemedim maalesef.

Yorum

• 1-2 ay daha sabredelim.
            Stadımız güzelce ilerliyor neticede...
            Ben heyecan duyuyorum.
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Distan bakildiginda Merdivenler görülüyor projede...Ama bazilarina görede görülmeyecek deniliyor...

Bu konuda bir bilgi var mi?

Bu konuyu özellikle sordum ve bazı duyumlara göre dış kaplamanın şekln değiştirildiği ve stadın tamamen kapatılacağı söyleniyor ancak kesinlikle bu bilgi maalesef yalanlandı. Tribünün altı kısımları dışardan bakıldığında projede olduğu gibi gözükecek
              Benim düşüncem soyunma odası, hakem odası, koridor , kafe, wc ler (..... böyle uzayıp gider.) gibi bölümler tribünlerin alt kısımlarında olur.
              Ki bu bölümler bütün tribün altlarını kapsar.
              Ben mecburi olarak kapatılacağını düşünüyorum.

Yorum

• Arkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim.. Tribün altının dışardan görülmesinden neden kaygı duyuyorsunuz.görüntü pek mühim değil zaten dünyadaki yeni statlarda artık tribün altları bu konseptte oluyor. Benim tek kaygım şu; statın ikinci kat tribün altı boş olacağı için koca stattın ikinci katında kafe restaurant olmayacağı için.görsel nedenlerden dolayı değil.

Yorum

• Stadın iç zemini dış zemine göre yerin altında kalıyor sanırım?
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim.. Tribün altının dışardan görülmesinden neden kaygı duyuyorsunuz.görüntü pek mühim değil zaten dünyadaki yeni statlarda artık tribün altları bu konseptte oluyor. Benim tek kaygım şu; statın ikinci kat tribün altı boş olacağı için koca stattın ikinci katında kafe restaurant olmayacağı için.görsel nedenlerden dolayı değil.
                    Görüntü neden mühim değil yeni yapılan bazı statlarda gözüküyor ama büyük çoğunluğunda bu görüntü yok bana ilkel bir görüntü gibi geliyor şu an Avni Aker'in maraton tribününün arkası da böyle mesela.Kullanım alanları kısmına gelirsek 2. kat komple boş değil sanırım şu an kapalı ve maraton tabir ettiğimiz yerlerde kullanım alanları var kale arkalarında yok.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Hekimoğlu doğru diyorsun sadece kale arkaları boş olacak sanırım, onlarında bir bölümü diye düşünüyorum bende.

Yorum

• Bu arada stadyum inşaat aşaması %5 şurada bilgilenmek için % 20 lik kısım kaldı Tabi tokinin keyfi % kaçlar da onu bilmiyorum

Yorum

• Stadda, restaurant, kafe, sinema v.s olmayacak mi?
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadda, restaurant, kafe, sinema v.s olmayacak mi?
                            Olacak tabiki de onlar yönetimin vereceği ağırlığa bakıyor biraz .

Yorum

• Ahokan - f1 Bekir - Fatih Ç. - ağasarlı gibi renktaşlarıma ve onlarla fikir alışverine girip bizi aydınlatan diğer renktaşlarıma çok teşekkür ederim.Başlık sayenizde çok zevkli ilerliyor haberiniz olsun,bu güzel görüşlerden bizde aydınlanıyoruz,eksik olmayın.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Geceleri disdan böyle isiklandirma olacakmi? Bilgisi olan varmi? Bu stad FC Baselin stadidir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X