Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dr.wehbee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    söyleyen arkadaşta dolgu alanın limandan çıkan balçıkla doldurulduğunu bu yüzden çakılan kazıkların tutmadığını başbakanında bu yüzden albayrağa kızdığını söyledi. tabi bize rivayetin rivayeti şeklinde anlattıkları için bişey diyemiyoruz. yakında çıkar kokusu. her zamanki gibi beklemeye devam
    Arkadaşım dolgu malzemesi ile ''Fore Kazıkların'' hiç bir alakası yok...

Kazıklar Deniz zeminine sabitleniyor.

Yani Dolgu Malzemesinin toprak olması, kum olması bir anlam ifade etmez.

Yanlış anons duyumunuz

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşım dolgu malzemesi ile ''Fore Kazıkların'' hiç bir alakası yok...

Kazıklar Deniz zeminine sabitleniyor.

Yani Dolgu Malzemesinin toprak olması, kum olması bir anlam ifade etmez.

Yanlış anons duyumunuz
      Eyvallah hocam. Sallama haber bizde bilgi sahibi olduk😃

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne ara çaktılar o fore kazıkları da haberimiz yok ?
        Bize attıkları kazıkları da saydılar sanırım

Yorum

• Bu stat siyasi rant kapısıdır, her seçim dönemi Akyazı Stadı'yla alakalı gelişmeler olması tesadüf değildir herhalde!

Ben istemiyorum bu KARAyazı'yı.. Trabzonspor deyince benim aklıma Hüseyin Avni Aker Stadyumu gelir, herkesin öyle. Avni Aker'i modernize edin, siyasilerin elinde oyuncak olmuş bir şehrin, oyuncak stadyumunu istemiyorum.

Kirli ellerle yapılan bu stadyumu istemiyorum.

Hiç bir zaman da desteklemeyeceğim..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu stat siyasi rant kapısıdır, her seçim dönemi Akyazı Stadı'yla alakalı gelişmeler olması tesadüf değildir herhalde!

Ben istemiyorum bu KARAyazı'yı.. Trabzonspor deyince benim aklıma Hüseyin Avni Aker Stadyumu gelir, herkesin öyle. Avni Aker'i modernize edin, siyasilerin elinde oyuncak olmuş bir şehrin, oyuncak stadyumunu istemiyorum.

Kirli ellerle yapılan bu stadyumu istemiyorum.

Hiç bir zaman da desteklemeyeceğim..
            Şu Foruma maalesef bir beğeni butonu koymadınız senelerdir neden anlamış değilim Vbulletinin böyle bir eklentisi olduğundanmı haberiniz yoktur nedir bilemiyeceğim ama Mesajınızı sonuna kadar destekliyorum..
            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Foruma maalesef bir beğeni butonu koymadınız senelerdir neden anlamış değilim Vbulletinin böyle bir eklentisi olduğundanmı haberiniz yoktur nedir bilemiyeceğim ama Mesajınızı sonuna kadar destekliyorum..
              Vbulletin sisteminde şu soldaki terazi işareti neye yarıyor sizce ? Katılıyorum butonuna tıklayarak üzerimde test edebilirsiniz

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih öyle olsa bile kapasitesi yüksek stad bence taraftar profilini de geliştirecektir...

Misal, bu taraftar gruplarının kombine üzerinden rantını etkiliyebilir... Gerçi kulüp istedikten snr her türlü hırtlık yapılabilir...
                Hocam bir Bursa,bir Eskişehir hatta Samsunun bıle taraftar profılı bızden kat kat daha ıyı,ne stad kapasitelerı nede stadları bızden daha ıyı ama takımlarını o biçim desteklıyorlar ıyı kötü gün ayırmadan.
                İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sevgili Fatih,

yıllardır bunu savunuyorum. Hatta benim önerim maksimum 20.000 kişilik olması... En ideali de merdiven filan olmayan, ayakta maç seyredilen 15.000 kişilik olanı... Maçlarda merdiven boşluğu görmekten nefret ediyorum.
                Ümit abim yüzde yüz katıliyorum sana.hatta bıraz daha ıleri gidip Rizenin 10 mılyon euro cıvarına yapılan yaklaşık 16 bın kışılık stadı tarzında,ambıansında stad bıze uyardı bence.herşeyıyle on numara bir stad,ıstesek 6 ayda avnı akerın yerıne yapardık.bunca sene kancık sıyasete peşkeş çekılmezdı kulübümüz.ama ışte olmadı,Trabzonsporlu bı şekıl kullanılmalıydı.
                İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ağzına sağlık Fatih Abi,

Sigaraya verilecek paranın hesabını yapmayan insanlar stadyuma gitmek için 1-2 TL nin hesabını yapıyor.

Her şey önce niyet etmekle başlar.

Bahane aranacaksa; gözünün üstünde kaşın var olayına kadar gider bu iş.
                Aynen kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vbulletin sisteminde şu soldaki terazi işareti neye yarıyor sizce ? Katılıyorum butonuna tıklayarak üzerimde test edebilirsiniz
                  Sevgili arkadaşım katılıyorum ayrıdır yazıyı beğenmek ayrıdır..Vbulletin sistemlerde beğeni eklentisi var 2 dklık iş kurulumu..Koskoca BMN Yetkilisi senelerdir bir beğeni getirmedi ben bunu diyorum sen nediyorsun.
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sevgili arkadaşım katılıyorum ayrıdır yazıyı beğenmek ayrıdır..Vbulletin sistemlerde beğeni eklentisi var 2 dklık iş kurulumu..Koskoca BMN Yetkilisi senelerdir bir beğeni getirmedi ben bunu diyorum sen nediyorsun.
                    Biliyorum da farkı nedir onu çözemiyorum. Görünümü de son derece çirkinleştiren ergence bir eklenti.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biliyorum da farkı nedir onu çözemiyorum. Görünümü de son derece çirkinleştiren ergence bir eklenti.
                      Ben senle aynı fikir değilim tam tersine boşa katılıyorum yada aynen diyen mesajları engellenmiş olur her insan beğendiği yazıya beğeni yapar birçok büyük forumda kullanılan eklentiye ergence demende çok saçma geldi bana.
                      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak paps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stadyum projesini 8 yıl önce ortaya Nuri Albayrak atmamışmıydı o arada resmi hiçbir girişim yoktu sadece Albayrak'ın hazırlattığı resimler vardı.Yani yapımına 8 yıl önce başlandığını herhangi bir protokol imzalandığını hatırlamıyorum resmi olarak 3-4 yılı var bu stadın bu süreç içinde de bazı yasal prosedürlerin ve dolgu işleminin yapıldığını biliyorum yanlışım varmı arkadaşlar.
                        Akyazı projesi ile ilgili öncelikle TBMM de yasal düzenleme yapıldı, bu yasal düzenlemenin tarihide 1 Ağustos 2008 yani projenin başlangıcı, 5 yıllık bir geçmişi var ayrıca projenin yaklaşık 1 yıl mahkemelerde süründürülüp durdurulduğunu unutmayalım. Bu proje Trabzonspor ve şehrimizin geleceğidir.

Yorum

• http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ120098SXQ Akyazı projesi ile ilgili haber 01.08.2008 tarihine aittir.Yani projenin başlangıç tarihinide bu tarih olarak kabul edebiliriz.

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            la havle!!!!piyasa yapmak için soru soran ergen twitter kullanıcısı profili... bu adam spor bakanımız acı ama gerçek... yapma abi yapma sen stat falan!!!

Yorum

• Bu kadar ruhsuz bir stadın temelini atsan ne olacak ki?

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                la havle!!!!piyasa yapmak için soru soran ergen twitter kullanıcısı profili... Bu adam spor bakanımız acı ama gerçek... Yapma abi yapma sen stat falan!!!
                                41461
                                NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X