İlk olarak Sacit tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlışın yok, haklısın. Şikecileri rezil kepaze ettik.
Şikecileri rezil kepaze ederken gözden kaçan bir durum var ki, o arada bizde Videoton gibi 3.lig takımına yenilip Avrupa ligine veda ettik ve aleme rezil olduk, yüzümüz kızardı. Üstelik böyle bir takıma 2 maçta da gol atamadık. Bundan daha aşağısı var mı bilmiyorum..
Sana O kupayı kazandıran teknik direktörün yaşadıkları dikkate alınmadan at gözlüğü ile suçlamalara mâruz kalması.
Futbolda kepâzelik yenilmek, elenmek değildir.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 29.11.2013, 23:25.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi de affedelim Sacit.
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar maalesef. Ülkende ligin figüranı muamelesi görmek. Kazandığın kupanın ülkeki futbol içi, futbol dışı erkler tarafından başka takıma peşkeş çekilmesi.
Sana O kupayı kazandıran teknik direktörün yaşadıkları dikkate alınmadan at gözlüğü ile suçlamalara mâruz kalması.
Yorum
-
Bir paket sigaranın 10 TL olduğu günümüzde 20-30 TL'lik bilet fiyatına itirazları kabul etmiyorum.
Stadyumda sigara dumanından maç izleyemiyorum.
Sigaraya acımadan para yatıran insanların bilet fiyatlarına pahalı demesi hiç tutarlı gelmiyor bana.
(Sözüm meclisten dışarı... )
Yeni stadyumumuzda bilet fiyatları 20 TL olsa bile Trabzon şehri takımına yeterli ilgiyi göstermeyecektir.
İnsanlar takımda koptu...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir paket sigaranın 10 TL olduğu günümüzde 20-30 TL'lik bilet fiyatına itirazları kabul etmiyorum.
Sigaraya acımadan para yatıran insanların bilet fiyatlarına pahalı demesi hiç tutarlı gelmiyor bana.
Yeni stadyumumuzda bilet fiyatları 20 TL olsa bile Trabzon şehri takımına yeterli ilgiyi göstermeyecektir.
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenklem çok basit; başarı olursa taraftar gelir, başarı olursa biletler 50 tl olsa da taraftar gelir. Trabzonspor kulübünün saha sonuçları taraftar ile doğru orantılıdır. Yeni stadın tıklım tıklım olması takımın başarılı olmasına bağlıdır. ve tabii ki transferler..
Avrupa maçına göre çok daha fazlaydı. Senin dediğine göre Avrupa maçında daha çok taraftar olması gerekiyordu. Bu ters durumun sebebi bana kalırsa bilet fiyatı. (sadece bu 2 maç için konuşuyorum) Eskisehir maçı 20 TL idi ve neredeyse maraton yüzde 70 doluydu. Avrupa maçında ile 50 TL Oldu ve yarısı bile dolmadı.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir paket sigaranın 10 TL olduğu günümüzde 20-30 TL'lik bilet fiyatına itirazları kabul etmiyorum.
sigara kullanmıyorum nefret ederim ama millet kaçak maçak bir şekilde onun fiyatını cebine uygun hale getiriyor. 4-5 e de var 7-8 e de var... ama bilet fiyatları 40-50 TL olursa kimse gelmez, bunuda yadırgamam. adam atıyorum oğlunu alıp gitse, bir maç izlemenin bedeli nerden baksan 80 TL ye patlar, herkeste veremiyor bu paraları malum. bunun yol parasıydı yemek parasıydı bilmem nesiydi...
avni akerin bilet fiyatlarına bakıyorum, apollon maçında fiyatlara bakayım dedim, maraton 50 TL... yaw adamın o gece cebinden çıkacak miktar en az 100 TL, Trabzon un durumuda ortada yani gelir bakımında pek parlak bir şehir değil bizim topraklar. bir sigara pakediyle açıklanacak bir olay değil bu, adam çıkarıp veremiyor işte, oğluyla maç izlese yol yemek vs.. bunları çıkar sadece bilete en az 100 TL vermesi gerekecek."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesigara kullanmıyorum nefret ederim ama millet kaçak maçak bir şekilde onun fiyatını cebine uygun hale getiriyor. 4-5 e de var 7-8 e de var... ama bilet fiyatları 40-50 TL olursa kimse gelmez, bunuda yadırgamam. adam atıyorum oğlunu alıp gitse, bir maç izlemenin bedeli nerden baksan 80 TL ye patlar, herkeste veremiyor bu paraları malum. bunun yol parasıydı yemek parasıydı bilmem nesiydi...
avni akerin bilet fiyatlarına bakıyorum, apollon maçında fiyatlara bakayım dedim, maraton 50 TL... yaw adamın o gece cebinden çıkacak miktar en az 100 TL, Trabzon un durumuda ortada yani gelir bakımında pek parlak bir şehir değil bizim topraklar. bir sigara pakediyle açıklanacak bir olay değil bu, adam çıkarıp veremiyor işte, oğluyla maç izlese yol yemek vs.. bunları çıkar sadece bilete en az 100 TL vermesi gerekecek.
Bu taraftar 2011 de sampiyonluga giderken bile stadi doldurmadi,simdi doldurmamasina sasirmamak lazim.
Ben bu ilgisizligi hicbir sekilde kabul etmiyorum,tasvip etmiyorum.
Gaziantep,sivas ta bile maraton diye tabir ettigimiz tribünler doluyor,bizde ise büyük bosluklar oluyor bunu nasil kabul edecegiz?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya dan bakınca öylemi gözüküyor. Türkiyeyi yönetenler küçük müymüş birde zavallıymış. Şaşırdım gülesim geldi. Şimdi ben desem ki bu zavallı gördüğün insanlara yaşadığın ülkenin yöneticileri imrenerek bakıyor sen yine zavallı bir yorum yaparsın ben yine gülerim.
Demek alman bürokratlar imreniyomuş.
Güzel bi espri.
Tuttuğun takimin hakkini yerler.
Antebin soyunma odasina kadar inip teşvik primi verirler.
Sizin gibiler de gülmeye devam ederler.
Sizler olmasiniz kim bu tiyatroya alkiş tutacak?En son Anıl C tarafından düzenlendi; 29.11.2013, 23:54.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilet fiyatlari bahane,taraftarin maca gelmemesi sahane.
Bu taraftar 2011 de sampiyonluga giderken bile stadi doldurmadi,simdi doldurmamasina sasirmamak lazim.
Ben bu ilgisizligi hicbir sekilde kabul etmiyorum,tasvip etmiyorum.
Gaziantep,sivas ta bile maraton diye tabir ettigimiz tribünler doluyor,bizde ise büyük bosluklar oluyor bunu nasil kabul edecegiz?
yaw abi antep sivasın bilet fiyatları ne kadardır Allah aşkına ?
herkes 2011 senesinde bile taraftar stadı dolduramadı diyor ama ekran başında avni akerin atmosferini kameralar bizlere gayet dolu bir şekilde aktarıyordu, bilmiyorum oraya gidip gördünüz mü neye göre konuşuyorsunuz ama olabilir biz ancak ekrandan izleyebildik ama şu yaşıma kadar hiç bu kadar coşkulu görmemiştim tribünlerimizi, her maç tıklım tıklım ve gayet renkliydi tribünler.
takımın şampiyonluk hedefi yoksa, ligde kör topal giden sıradan bir takımsa, üstüne birde 50 TL fiyat çekersen, gelmez o stada kimse, niye gelmiyorlar diyede ben taraftarıma kızmam. izlenecek takım olsa neyse, öyle bir takımada sahip değiliz maalesef."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna pek katılmıyorum. Tabiki başarı da çok ön plandadır ama şöyle bir örnekle anlatayım. Ligde oynadığımız Eskisehir maçında taraftar A
Avrupa maçına göre çok daha fazlaydı. Senin dediğine göre Avrupa maçında daha çok taraftar olması gerekiyordu. Bu ters durumun sebebi bana kalırsa bilet fiyatı. (sadece bu 2 maç için konuşuyorum) Eskisehir maçı 20 TL idi ve neredeyse maraton yüzde 70 doluydu. Avrupa maçında ile 50 TL Oldu ve yarısı bile dolmadı.
dünkü maçta taraftar olmamasının en büyük sebebi de budur.
Senin katılmadığın düşünce ise Trabzonspor taraftarının gerçek yüzüdür, ben de dahil..
Hatta işin özü de budur
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkalari hep dolu ama?
Niye cunku insanlarin parasi ancak oraya yetiyor.
Benim gözlemim Trabzon disinda yasayan taraftarlarin maca gelmedikleri bu nedenle maratonun dolmadigi yönünde."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkalari hep dolu ama?
Niye cunku insanlarin parasi ancak oraya yetiyor.BiZe HeRyEr TrAbZoN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum