Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı abilerimiz kardeşlerimiz 40 bine fitler.Kusura bakmasınlar heralde memleketten fazla uzak kalmışlar derim.Gelişmeye açık büyük sehir!olacak bir Trabzon herşeyin iyisi layıktır.Toki kıvamında kıytırıktan stad istemiyorum.Modern ve şartlara uygun olsun isterse 10 senede bitsin.

Yorum

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı abilerimiz kardeşlerimiz 40 bine fitler.Kusura bakmasınlar heralde memleketten fazla uzak kalmışlar derim.Gelişmeye açık büyük sehir!olacak bir Trabzon herşeyin iyisi layıktır.Toki kıvamında kıytırıktan stad istemiyorum.Modern ve şartlara uygun olsun isterse 10 senede bitsin.
      Biz kıytırığını 10 senede yaptıramadık ki abi
      9 # Osvaldo'

Yorum

• TOKİ hiç bir işini kıytırık yapmaz. Şartname ne ise ona göre yapılır. İşi kıyıtırık yapan özel sektör taşeronlarıdır. Kontrol eden müşavirlerdir. İşin güzel olması bu 2 gruba daha çok bağlıdır. Neyse.

Yorum

• Hep çalışma yavaşladı tek kamyon var artık dolgu alanında diye söylenip duruyoruz...

Bir kişide gideyim şu kamyoncuyla bir konuşayım,burayı tek başına doldurmak için mi anlaştın,niye tek başına yardırıyorsun burada diye soran olmuyor....

Foto çeken arkadaşlar ellerinize sağlık,devamlarını da bekleriz ama dolgu alanında işçilere.varsa bir mühendise neden işlerin yavaşladığını söyler diye düşünüyorum...
          En son Hasan YAYLI tarafından düzenlendi; 08.09.2012, 23:03.
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• valla trabzondaki arkadaşlar lafa gelince inanılmaz duyarlılar.herşeyi biliyorlar.her şeye cevapları var ama dediğim gibi iki kare fotoğraf çekip yüklemeye gelince kimse oralı değil.yada arkadaşın söylediği gibi ordaki bir mühendisle yada dolgu alanındaki herhangi bir yetkiliyle konuşup bilgi alan yok.varsa yoksa yorum.yani yorumu ben burdan şırnaktan da yapabiliyorum.lütfen oradaki arkadaşlarımız,rica ediyoruz ya.birazcık kullanın şu orda olmanızın avantajını.
            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TOKİ hiç bir işini kıytırık yapmaz. Şartname ne ise ona göre yapılır. İşi kıyıtırık yapan özel sektör taşeronlarıdır. Kontrol eden müşavirlerdir. İşin güzel olması bu 2 gruba daha çok bağlıdır. Neyse.

Toki hiçbir işini kıytırık yapmaz mı? Sanıyorum gündemi takip etmiyorsunuz. Samsun'daki sel felaketinde faturanın kime çıktığını araştırın biraz. Kaç insanın canına mal oldu Samsundaki "kıytırık" Toki evleri...

Yorum

• trabzondaki arkadaşlara yüklenmemek lazım
                sonuçta buraya fotoğraf ekleniyor
                bakıyorum hep anı yerde
                1 er hafta arayla foto çeksen ne olacak
                zaten 1 tane kamyon çalışıyor
                o arkadaşlara kızmaya gerek yok
                2 ,3 hafta arayla foto çeksinler yeterli benim için.
                zaten işin içine siyaset girdi galiba
                ya da biz inşaattan anlamadığımız için bu işin normali bu kadar yavaş sürüyor ama biz durumdan anlamıyoruz.
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Her konuda agresifleştik (ki bizim suçumuz değil) , basit konularda tansiyon hemen yükseliyor.Sakin olmaya ihtiyacımız var.Konu Trabzondakiler ile gurbettekiler zıtlaşması değil malumunuz.

Konumuza gelirsek:
                  Ben istesem buraya yığınla fotoğraf koyarım ama sizin açınızdan kötü olur çünkü ilerleme göremezsiniz.Hergün Akçaabattan Trabzona giderken ümitle bakıyorum ve her sabah biraz daha ilerlemiş olmasını beklerken kocaman bi 0 görünce daha da kötüsü 1 dozer 1 kamyon görünce ...En azından siz 1-2 haftada bir fotoğrafları gördüğünüz için etkisi sizde daha farklıdır.

Arkadaşların yavaşlama konusundaki önerilerine ve eleştirilerine hak veriyorum ve o konuda haklı olduğunuzu söylüyorum.Gidip birimiz "bilader bi dozer ne ayak pines mi yapaysın" dememiştir.Demiyecektir bu mantaliteyle.Böyle değildik:
                  Duyarsızlaştık, bencilleştik, birtek kendi derdimiz peşinde koşar olduk.
                  Sadece Akyazıdan geçerken bi bakış atıp kafamızı çevirir hale geldik.Sanki başkasının!! hayır bizim.Ama o kadar suni gündem varken buna sıra zor gelir.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arka sayfalarda taka seklinde olsun diyen arkadaslar abiler vardi.

Londra olimpiyatlarinda bisiklet pisti olarak kullanilan stadyumun futbol stadyumu versiyonun yapilamayacak bir sey olmadigini düsünüyorum.

Isin icinde rant olmasa, dogru dürüst bir ihale ile ülkenin en iyi stadyumuna sahip olabiliriz. Ama su an sadece bir hayal olarak görüyorum ben bu stadyum isini. Sirf yapmis olmak icin sacma sapan bir sey dikecekler gibi geliyor bana malesef...
                    Dış görünüş olarak harika bir stadyum.
                    Tamda bize simde olarak uyabilecek stad ve böyle bir stadyuma hayır diyebilecek yoktur herhalde?
                    En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 09.09.2012, 01:42.
                    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla trabzondaki arkadaşlar lafa gelince inanılmaz duyarlılar.herşeyi biliyorlar.her şeye cevapları var ama dediğim gibi iki kare fotoğraf çekip yüklemeye gelince kimse oralı değil.yada arkadaşın söylediği gibi ordaki bir mühendisle yada dolgu alanındaki herhangi bir yetkiliyle konuşup bilgi alan yok.varsa yoksa yorum.yani yorumu ben burdan şırnaktan da yapabiliyorum.lütfen oradaki arkadaşlarımız,rica ediyoruz ya.birazcık kullanın şu orda olmanızın avantajını.
                      yapıda bır ılerlememı var ? ne görmek ıstıyorsunuz resımlerde ? emın ol bır farklılık olsa resım cekılır ve buray konur. stadyum ornegınde bunu cok gorduk. bazende empati yapmakta fayda var. cok degıl arada sırada
                      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Toki hiçbir işini kıytırık yapmaz mı? Sanıyorum gündemi takip etmiyorsunuz. Samsun'daki sel felaketinde faturanın kime çıktığını araştırın biraz. Kaç insanın canına mal oldu Samsundaki "kıytırık" Toki evleri...
                        Oraya olur veren belediye ve mühendisler "yapılabilir" dedikten sonra işi " hayır ben yapmam " demesini kimden bekleyebilirsin, ki bölge önceden gecekonduların oturulduğu bir bölge ki ?;
                        Bodrum katlarını kapıcı dairesi yapan da sitenin yönetimi değil mi. TOKİ lerde bodrum katları Su deposu, Kazan Dairesi, Sığınak v.b. işler için ayrılmıştır. Bodrum katında ki Daireye kapıcıyı yerleştiren site yönetimi olmaktadır.
                        Hangi TOKİ de çekilişte bodrum katının dağıtıldığını gördünüz.
                        Neyse Cümlemi tekrarlıyorum. " Taşeron ve Müşavir firmalar savsaklayıp, alangirli işlere girmediği müddetçe TOKİ kıytırık iş yapmaz " lafını yineliyorum.
                        VE tekrar yineliyorum işin gecikmesi SADECE ANA YÜKLENİCİYE KAYBETTİRİR. Dolgu işlemini bitirmek Albayrak ın görevi ise, süresinde bitirmediği her ekstra gün için ceza tanzim edilmiştir.
                        En son tkalkisim tarafından düzenlendi; 09.09.2012, 14:33.

Yorum

• İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TOKİ hiç bir işini kıytırık yapmaz. Şartname ne ise ona göre yapılır. İşi kıyıtırık yapan özel sektör taşeronlarıdır. Kontrol eden müşavirlerdir. İşin güzel olması bu 2 gruba daha çok bağlıdır. Neyse.
                          peki dostum bu kontrol eden müşavirler kime bağlıdır?

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzondaki arkadaşlara yüklenmemek lazım
                            sonuçta buraya fotoğraf ekleniyor
                            bakıyorum hep anı yerde
                            1 er hafta arayla foto çeksen ne olacak
                            zaten 1 tane kamyon çalışıyor
                            o arkadaşlara kızmaya gerek yok
                            2 ,3 hafta arayla foto çeksinler yeterli benim için.
                            zaten işin içine siyaset girdi galiba
                            ya da biz inşaattan anlamadığımız için bu işin normali bu kadar yavaş sürüyor ama biz durumdan anlamıyoruz.
                            Ben fotoğraf çekenlere birşey demiyorum,hatta emekleri için teşekkür ettim onlara...Ama akyazıyı tepeden gören bir yerden fotoğraf çekmek için o tepeye çıkılabiliyorsa,eğer yasak falan değilse dolgu alanıda ziyaret edilemez mi? Bunu söyledim...

Adamlara bir şişe soğuk su götürsen herşeyi anlatırlar zaten orada olup biten.....

Şimdi çok biliyorsan gel sen sor dicekler çıkmaz umarım,yanlış anlaşılmak ve birini suçlamak istemiyorum bunları söylerken...
                            '9'
                            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Yukarıdaki gerçekten güzelmiş.
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben fotoğraf çekenlere birşey demiyorum,hatta emekleri için teşekkür ettim onlara...Ama akyazıyı tepeden gören bir yerden fotoğraf çekmek için o tepeye çıkılabiliyorsa,eğer yasak falan değilse dolgu alanıda ziyaret edilemez mi? Bunu söyledim...

Adamlara bir şişe soğuk su götürsen herşeyi anlatırlar zaten orada olup biten.....

Şimdi çok biliyorsan gel sen sor dicekler çıkmaz umarım,yanlış anlaşılmak ve birini suçlamak istemiyorum bunları söylerken...
                                sorsunlar tabi.ama işçilerin çok bir şey bildiğini düşünmüyorum.
                                bizim ihtiyacımız olan inşaattan anlayan bir forum üyesi ve gerçekten bu işin bu kadar uzun sürdüğünü anlatabilecek bir insan.
                                yani acaba inşaatı mahsus mu geciktiriyorlar yoksa gerçekten işin gereğimi böyle.

ağasarlı diye bir abimiz burada (inşaattan anlıyor heralde)bu işin normalde bu lkadar uzun sürmemesi gerektiğini ve siyasilere mail kampanyası düzenlersek onların harekete geçebileceğini söyledi.
                                diğer mesajlar genelde yorum üzerine(benim yaptığım gibi)
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X