Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madem Avni Aker bize yeterdi ne diye yeni stadyum istiyoruz diye ortalık ayağa kalktı...

Yorum

• akyazıyı millet bekleyene kadar avni akerde yağmur altında insanlar zatürre olacak..
      avni akerin üstünü kapatalım..
      ama sanırım laf olarak kalacak..akyazı olayında olduğu gibi..

Yorum

• Başkanın açıklamasından anladığım "ben gitmeden bu stadı yapmazlar diyor", işin yavaşlamasınında teknik ya da ekonomik değil siyasi sebeplerden ötürü olduğunu açıklamaya çalışıyor.Ben böyle yorumluyorum.

Yorum

• İlk olarak augustus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanın açıklamasından anladığım "ben gitmeden bu stadı yapmazlar diyor", işin yavaşlamasınında teknik ya da ekonomik değil siyasi sebeplerden ötürü olduğunu açıklamaya çalışıyor.Ben böyle yorumluyorum.
          O zaman bir daha ki genel kurul sonrası nur topu gibi bir badem bıyıklı başkanımız olacak Elhamdürillah.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Akyazı'daki Stat Dolgusu Bitmek Bilmiyor

Trabzonspor taraftarlarının yıllardır beklediği Akyazı'da yapılacak olan stadyumun dolgu çalışması bitmek bilmiyor.

Trabzonspor'un daha modern bir stadyuma kavuşması için Akyazı'ya bir stadyum yapılması fikri 2006 yılının Ağustos ayında o zamanın Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak tarafından ortaya atılmıştı. Aradan yaklaşık olarak 6 yıllık bir zaman diliminin geçmesine rağmen stadyumun yapılacağı alan bile hazırlanamadı. 2006 yılında düşüncelerinde yeni stadyum gibi bir proje olmayan kulüpler şu anda karşılaşmalarını yeni statlarında oynuyorlar ama Trabzonspor hala daha Akyazı'da yapılacağı söylenen stadyumu bekliyor.

Trabzonlular bu projede öncelikle yıllarca dolgu alanında çalışmaların başlamasını beklediler. Çalışmalar başladıktan sonra ise şimdi de dolgunun bitmesini beklemeye başladılar. Akyazı'yı yakından bilenler denildiği gibi yoğun bir çalışmanın olmadığından yakınmalarına rağmen konuyla alakalı olarak Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sık sık bilgilendirme amaçlı açıklamalar yapıyor.

2012 yılının Şubat ayında Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trt 1 'de Sabah Aktüel programına katıldığında Akyazı Projesi hakkında bir bilgilendirme yapmıştı. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun o programda söylediği ve daha sonra Trabzon Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan açıklama şu şekildeydi:

"Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'nin mahkemeye vermesiyle ortaya çıkan 7 aylık bir zaman kaybına rağmen Akyazı'da dolgu çalışmaları 2012 yılının Ağustos ayında tamamlanacak. Yüklenici firma 100 kamyon ve 21 iş makinesi ile çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Akyazı spor kompleksi Trabzon'un ve ülkenin önemli vizyon projelerinden biri olacak."

2012 yılının Ekim ayında Akyazı'ya bakıldığında tamamlanan bir dolgu alanı görülmüyor. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün 61saat.com internet sitesinde yer alan habere göre konuyla alakalı olarak yeni bir açıklama daha yaptı. Yapılan açıklama aynen şöyle:

"Akyazı yapılacak mı değil, Akyazı yapılıyor. Oranın dolgusu bir ihale ile birlikte müteahite verildi. Akyazı dolgusu durmadı. Bunun takibi sürdü mü devam ediyor mu ediyor. Biz endişelerle yüklenici ile görüştüğümüzde bize "Bu yılın Ocak ayına kadar sürem var" dedi. Yasal süresi bitmedi dolguyu yürüten insanın. Haklı. Bu dolgu bitip de stad projesi ihale edilince Sayın Başbakanımızın bize söylediği 24 ay içerisinde bitecek şekilde çalışacaksınız. Yer teslimi yapılıp temeli atıldıktan sonra 24 ay sonra bitecek. Yüklenici firma konuşurken Eylül-Ekim ayında bitecek demişti, ama konuşurken demişti imzalarda bu yok."

2012 Ağustos ayını tarih olarak devlet televizyonunda katıldığı bir programda veren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu aynı konu hakkında 2013 Ocak tarihini verdi. Ağustos ayında bitmeyen Akyazı dolgu alanının Ocak ayında bitirilmesini tüm Trabzonsporlular merakla bekliyorlar.
            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.10.2012, 16:19.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Başkan Akyazı'dan ümidini kestiysen Avni Aker'i restore et yolumuza bakalım.

En azından şu kale arkalarının kapasitesini yükselt bütün stadın üstünü kapat helak olduk yağmurlarda.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bize bu stadı yapmazlar dedim , yapmayacaklar !

Yorum

• 2012 Trabzon Oscar'larına hoşbulduk.Birisi versin renktaşımın Oscar'ını . . .
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Taka Gazetesi’nin 17 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlanan sayısında Başkanımız Sadri Şener’e itafen aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir;

“Akyazı Stadı’nı unuttum bile. İsim hakkını çoktan satmam gerekirdi. Siyasilerden şike sürecinde olduğu Akyazı konusunda da destek göremedik. Vali bile bana itiraf etmişti. Akyazı’ya boşuna kürek çekiliyor. Vali ne yapsın bunları konuşamıyor. Trabzon’da Belediye’yi de çok başarısız buluyorum. İstanbul’daki başkan “Kadir Topbaş mütevazi. Hergün bir tünel projesi hazırlayıp yapıyor. Trabzon’da yapılanları bana gösterirmisiniz? Çömlekçi dediler. Nerede çömlekçi? İnsan ev yapar iki ağaç diker derler ki başladılar. Onu da yapmadılar”

Yukarıda bahsi geçen beyanların tamamı gerçek dışıdır. Başkanımızın bahse konu gazeteye bu yönde beyanı olmamıştır.

Bu vesileyle medya mensuplarını hayal ürünü haberlere yer vermemeleri konusunda uyarıyor, daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bize bu stadı yapmazlar dedim , yapmayacaklar !
                      Tabi gözüne baka baka hakkini yiyecek, sonra sesini cikardin mi, "Stati yapmiyorum" diyecek.

Yani susun yapalim Statinizi. Kupayi istemeyin kisacasi. Böyle yürüyor bu isler.

Ulan varya hayattan bir beklentin olmayacak iste, bir ailen olmayacak iste...

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aynı yerine parça parça yapılmaya başlansaydı bitmişti.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          böle bişe olcağını geçen yazmıştım. avni aker restore edilcek stadlar arasında adı geçiyordu. ama asıl soru o değil Trabzonspor a stad yapıcaz deyip 800 dönüm yeri doldurdular şimdi burayı kime peşkeş cekcekler onu merak ediyorum
                          ofta da tersane yapacaktilar, galiba 500 dönümlük alan doldurdular, ama tersane hayal oldu, su anda o alan bosta.

belki bu alanlar her yil kurbanliklar icin dolduruldu. ALLAH kabul etsin
                          „Choose a lazy person to do a hard job.
                          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                          BILL GATES

Yorum

• bu stad yapilacak. eminim. en gec 2016 yilinda orda görüsmek üzere.
                            „Choose a lazy person to do a hard job.
                            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                            BILL GATES

Yorum

• Forumumuzda MT haberleri hatta adının kullanılması dahi yasaktır sevgili üyelerimiz
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Yerel secimlerde ne kadar oy kaybederse ve bu oy kayiplari önemli bir kismini Trabzonlu/Trabzonsporlular dan oldu belli edersek Altin WC Stat bile yaparlar.Ama uslu cocuk gibi durursan birsey vermezler sana.Canlarini acitacaksin o zaman birseyler jet hizi ile yapilir.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X