Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• u will need justice at the end..

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

• Resimler için teşekkürler only ts

Kesinlikle zamanında biticek kamyon boyutlarına bakınca devasa bir alan inşallah 4-5 sene sonra çok güzel bir yer olacak.
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• resimleri tek mesaj altında atamadım. biraz karışık oldu. idare ediverin : )
              u will need justice at the end..

Yorum

• fotolar için teşekkürler...
                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Fotoğraflar için teşekkürler sizin sayenizde bizimde merakımız gideriliyor Çalışmalar gayet güzel devam ediyor.
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• Turkiye'nin en buyuk ve en maliyetli stad projesi.Insallah stad ihalesini hizlandirirlar.

Yorum

• kardeş ellerine kollarına ayaklarına yüreğine sağlık sayende merakımız geçiyor.
                      bence agustostan önce temmuz gibi biter stad inşaatına da eğer poje belirlenir ve ihale sonuçlanırsa ekim gibibaşlanır ve 2014 ağustos sonunda 2014-2015 sezonunun ilk maçını oynarız ve ben nerede olursam olayım kesinlikle orada olacağım allahdan bir mani çıkmazsa tabii ki...
                      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Çok büyük bir alan dolduruyorlar hele yakından bakınca bu daha iyi anlaşılıyor

Yorum

• geçen gün yanından geçtim dolgu alan olarak bayagı ilerlemiş ama yükseklik olarak bayagı alçak gibi geldi bana bunun üstüne 1.5 -2 metre arası daha dolgu konmalı sanki yoksa orasını kışın dalga bir saate alır gider.........

Yorum

• Oraya yapılacak yapıların temelleri çok iyi projelendirilmeli , hızlı olsun ve maliyet düşsün diye gemiyle açıktan kum alıp seriyorlar ve taşıma gücü düşük bir zemin oluşturuyorlar benim kanaatimce
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bu dolguda duvarların deniz tarafında kalan kısımlar neden toprak yapıyorlar onu anlayamadım birde akçaaabat tarafından gelen duvarın uç tarafı sanki içeri doğru kıvrılıyo heralde 1 2 sayfa geride paylaşılan batraktarın yaptırdığı projedeki gibi liman oval bir şekilde içerde olacak ona göremi yapılıyo acaba bilgisi olan varmı

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Silindirin bulunduğu yer ikinci kat dolgu gibi duruyor.
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X