Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bugün şantiyeye uğradım ama sorumlu mühendis arkadaşla görüşemedim yoğunluk dolayısıyla. Firma yetkilileriyle toplantı halindeymiş.

Başka bir görevli arkadaşla sohbet ettik.

Öncelikle iş teslim süresi nisan 2013'e kadar uzatılmış. Daha önce böyle bişey geçti mi bilmiyorum, geçtiyse ben kaçırmışım demek ki.

Dolgu yıl sonuna kadar biter dedi o arkadaş ama bence nisan ayını göze alalım biz.

Deniz tarafına ''T''ler yapılacakmış, ama bunların stad inşaatı ile aynı anda yapılacağını söyledi. Benim pek aklıma yatmadı ama.

Zemin sondajları yapılmış dolguya, bir soruna rastlanmamış.

İhaleye yıl sonuna kadar çıkılacak diyor o da ama kesin bilgi yok tabi.

Marina falan da görünmüyor şu an projede, dümdüz doldurulacakmış gördüğümüz alan.

Belediyede bir toplantıda Ergin Aydın'la karşılaşmıştım, dolguyu da sormuştum, sahil tarafına yol yapılacak demişti. Sezgin hanım yok kumsal yapılacak demişti.

Yani anlayacağınız bu projede daha neyin ne olduğu belli değil. En tepedeki bile tam olarak ne yapılacağına, ne zaman yapılacağına karar verememiş benim anladığım.

Hadi hep beraber beklemeye devam!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar bugün şantiyeye uğradım ama sorumlu mühendis arkadaşla görüşemedim yoğunluk dolayısıyla. Firma yetkilileriyle toplantı halindeymiş.

Başka bir görevli arkadaşla sohbet ettik.

Öncelikle iş teslim süresi nisan 2013'e kadar uzatılmış. Daha önce böyle bişey geçti mi bilmiyorum, geçtiyse ben kaçırmışım demek ki.

Dolgu yıl sonuna kadar biter dedi o arkadaş ama bence nisan ayını göze alalım biz.

Deniz tarafına ''T''ler yapılacakmış, ama bunların stad inşaatı ile aynı anda yapılacağını söyledi. Benim pek aklıma yatmadı ama.

Zemin sondajları yapılmış dolguya, bir soruna rastlanmamış.

İhaleye yıl sonuna kadar çıkılacak diyor o da ama kesin bilgi yok tabi.

Marina falan da görünmüyor şu an projede, dümdüz doldurulacakmış gördüğümüz alan.

Belediyede bir toplantıda Ergin Aydın'la karşılaşmıştım, dolguyu da sormuştum, sahil tarafına yol yapılacak demişti. Sezgin hanım yok kumsal yapılacak demişti.

Yani anlayacağınız bu projede daha neyin ne olduğu belli değil. En tepedeki bile tam olarak ne yapılacağına, ne zaman yapılacağına karar verememiş benim anladığım.

Hadi hep beraber beklemeye devam!
      eyvallah f1
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• Arkadaşlar toki'nin sitesinde Eskişehirsporun stadının ihale tarihi de belli olmuş Detay aynen şöyle;

Eskişehir 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İşi 17.10.2012 14:30

Yorum

• Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te yeni yapılan stadyum
          En son avniaker61 tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 01:01.

Yorum

• Türkiye'deki başka takımların stadyumlarının yapılışını, bitişini izledikçe üzülüyorum.

Bizim futbol kültürü olarak çok mu eksiğimiz var da bu takımlardan gerideyiz?

Yorum

• Biz Taraftar olarak Sadece bir konuda birlik oluyoruz o da BAŞKANI VE YÖNETİMİ istifaya çağrırken biz neden birlik olup sesimizi gür çıkaramıyoruz bunu anlayamıyorum.Elin şikeçileri şikeçi başkanlarına şike yapmasına rağmen bizim şerefli temiz başkanımıza destek olacağımıza köstek oluyoruz;kuyusunu kazıyoruz...EĞER BAŞIMIZDA NURİ ALBAYRAK OLSAYDI ŞİMDİ YENİ STADIMIZDA OYNUYOR OLURDUK MAÇLARIMIZI...NE DE OLSA BAŞBAKANIN DÜNÜRÜ......
              tRaBz10SpOr

Yorum

• Neden yapmışken 50.000 veya 60.000 kişilik yapmıyoruz? Rakiplerin stadını gördükçe içim gidiyor belki 50.000 ve 60.000 dolmayacak ama en azından stadımız onlardan büyük deriz.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bursanın stadı bitti biz daha hala dolgunun bitmesini bekliyoruz..

Kasıt mı var acaba?

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://emlak.ensonhaber.com/timsah-a...012-09-12.html

Bursanın stadı bitti biz daha hala dolgunun bitmesini bekliyoruz..

Kasıt mı var acaba?
                    yapmayın, düz arazi üzerine başladılar, daha bir senelik işleri var. bursa'nın stadı ile bizim projeyi kıyaslamayalım artık. bütçesel olarak bile dağlar kadar fark var.

Ha bizim Akyazı'da bi sürü tilki dolanıyor o ayrı konu.
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• bursa valisi stadı seneye fıfa u-20 dünya kupasına yetiştirmeye çalışıyoruz dedi galiba bizim stad karadeniz oyunlarına yetişecekti
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• arkadaşın dediği gibi artık şu bursa, konyaı filan bizim projeyle kıyaslamayın. gına geldi artık.. adamlar düz ovada stat yapıyor.. bizim yapacağımız dolgu zaten başlı başına bir stat projesi ayarında...
                        busa kıyaslaması yapmayalım lütfen..

Yorum

• İlk olarak avniaker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar toki'nin sitesinde Eskişehirsporun stadının ihale tarihi de belli olmuş Detay aynen şöyle;

inşallah bizimkide 0cak ayında ihale edilir.. çok daha karamsar olmayalım..

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mersin Olimpiyat Stadı da yavaş yavaş yükselmeye başlamış. 2013 Akdeniz Olimpiyatlarına hazır olacak.

Kapasite: 25.000

Mersin'e yapılan stad Kayserispor'un stadı satndartlarında olacak. Bitmesi 1 yılı bulur sanırım. Fakat;

Mersin'e yapılan stad resmen şehrin dışının dışında. Trabzon'da aynı mesafede uzaklıkta yapılsa derbi maçlarda hariç o stadda en fazla 10.000 seyirci olur. Yok yok en fazla 5.000 olur. Bizim şanssızlığımız coğrafi yapımız. Ama ulaşım konusunda yeni yapılan çoğu staddan önde sayılırız.

Dipnot: Kayseri'nin ki de idare eder. -konum olarak-
                            FxY

Yorum

• İlk olarak avniaker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar toki'nin sitesinde Eskişehirsporun stadının ihale tarihi de belli olmuş Detay aynen şöyle;

Çünkü Eskişehir garanti il değil. Trabzon ise garanti tulumluk yer. %61 tulum. Bekleyebilir yani 1 yerel 1 genel seçim daha.
                              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• akyazı videosu!!!

http://www.facebook.com/photo.php?v=393264844072055

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim