Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad Trabzonspor'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işin için de batırdıbizioğlunun olduğunu bilseydim zaten bu kadar heyecanlanmazdım ..... adam meynemetsizin teki kardeşim ..... allahım sen yarattın onu ama töbe töbe günaha girecem gece gece neyse boşverin...bu yönetimin yapacağı en son şey bir güzellik olamazdı zaten...biz biraz safız orası kesin....gece gece transfer mi olurmuş hep hikaye....çok önceden demiştim arkadaşlar kızmıştı...para toplayıp kiralık katil tutalım bi tanesini vuralım...biraz rahatlarız
    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İçim rahat çünkü oyuncu idmana çıkmadan inanmam demiştim, tranfere hiç sevinmedim. Daha doğrusu hiç sevinmemeye şartlandırmıştım kendimi çünkü daha önceki olaylardan sonra bir aksilik çıkmaması mucize gibi birşey olurdu. Bizim için en büyük tranfer bu beceriksiz yönetimin çekip gitmesidir.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• soğuk odalarda transfer beklemekten karnımı ağrılar girdi 1 aydır mükafatı bu olsa gerek helal olsun yönetim sonun yakın

Yorum

• isin dramatik yani daha haberi almamis arkadaslar var.. yarin foruma girince neye ugradiklarini sasiracaklar..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bunuda Alamayacaklar GÖrÜrsÜnÜz
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              isin dramatik yani daha haberi almamis arkadaslar var.. yarin foruma girince neye ugradiklarini sasiracaklar..
              Allah yardimcilari olsun

Yorum

• Küme düşmeyiz uefaya da gidemeyiz...
                Transfer olmasa da olur
                Ama Nuri Albayrak bu takımın başından gidecek..
                Umarım Ersun Yanal gitmez
                İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunuda Alamayacaklar GÖrÜrsÜnÜz
                  Bunu aldık en azından. Federasyon lisans vermiş. Ama aldığımız oyuncuyu göndermek gibi birşey yaparsak onu bilemem. Bizden beklenir! Son iki yönetim bizi adeta mahvetti. Takım sınıf atlamanın eşiğinden dönüp sınıf düştü. Şampiyonlar ligi takımı seviyesine çıkacakken küme takımı olduk. İnşallah gelecek yönetim adam gibi olur.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• transfer beklerken sabahlardık şimdide sıkıntıdan uyku kaçtı

Yorum

• suan yanalin yerinde olsam takimdan 1 hafytaligina istifa ederim derimki kardesim yeni yonetim gelene kadar protesto ediyorum maclara cikmiyorum bu norii adisi gidene kadar takimla calismayacam derim valla biz kuduruyoz bur da ersun hoca kimbilir kafayi yiyodur

Yorum

• sobolewskiyi transfer ettik diyorsunuz sonra olmadigi anlasiliyor.. peki onun mevkiisinde oynayan adamlari nasil motive ediceksiniz simdi?? O zaten sizden iyi degildi kadroyu genis tutmk icin dusunuyoduk mu diyceksiniz??
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Hiçbir sorunun olmadığı ve yöneticinin bulunmadığı kampta futbolcular iyi çalıştı ve neşeli antrenmanlar yaptı. (medyatrabzon`dan.)

Demek ki yönetici yüzü görmedigi zaman futbolcularin performansi üst düzeye cikabiliyor,seviniyor,gülüyor,neseleniyor.Sorun topcularda degil bu yönetim özürlü insanlarda.

Yorum

• Insallah buda yarin balon cikmaz. Bu yönetim bizi 2 sene icinde kanser etti Allahindan bulsunlar bunlarin sirketleri neyse onlari bütün Trabzonlular protesto edelim eger varsa tabi
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              transfer beklerken sabahlardık şimdide sıkıntıdan uyku kaçtı

aynen katiliyorum valla acinacak hallere dustuk ha

Yorum

• arkadaslar sakin yeni safak gazetesi almayalim bu norinin isleri onun gazetesi bildigim kazdariyla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X