merak etme geldi diyenlerde artık sorun cıktı diye yazıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad Trabzonspor'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TFF'nin sayfasinda islenmis.İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayed Moawad bu adam kesin transfer edildimi yoksa kandırılıyormuyuz ben halen daha çözemedim
gerçekten edildimi
adamın daha resmini cismini görmedikte
Lisansi cikmis.
Resmi Sayfada Haber yok ama Lisansini almislar.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurkiye gazetesi sozlesme imzalandi yaziyor sobolevski hakkinda
Onlar Gazeteyi erken basmis
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
GOAL!! Hakan Yakin slips it through to Derdiyok in the box, and the substitute, making his debut, slots it coolly past James to equalise!
Gol! Hakan Yakın 18'in içindeki Eren Derdiyok'u görür, ve yedek, İsviçre Milli Takım başlangıcını James karşısında soğukkanlı bir vuruşla skoru berabereye getirir
İngiltere-İsviçre maçından...
Artık zor alırız. Fatih Terim'e de sitemlerini gönderiyorumEn son Travelair tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 10:34.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
federasyonun sitesinde ismi gözüküo.sorun yok galiba.İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayed Moawad bu adam kesin transfer edildimi yoksa kandırılıyormuyuz ben halen daha çözemedim
gerçekten edildimi
adamın daha resmini cismini görmedikteÖzkan SÜMER
Yorum
-
çünkü gece kesin diye duyurulan bu habere inanarak gazetede haber olarak kullanılmış... internetteki gibi değilki silsinler haberi. gazeteyide yalancı çıkardılar.İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurkiye gazetesi sozlesme imzalandi yaziyor sobolevski hakkinda2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Adamin resmini cismini transfer edenler gördümü ki biz görelim.İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamın daha resmini cismini görmedikte
Bu yönetim görmedigi daha dogrusu göremeyecegi bir futbolcuyu transfer ederek bir ilke daha imza atmistir.Tebrik ederim.
Yorum
-
İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayed Moawad bu adam kesin transfer edildimi yoksa kandırılıyormuyuz ben halen daha çözemedim
gerçekten edildimi
adamın daha resmini cismini görmedikte
Yönetim son anda bi Kontra atak yapabilir, % 100 emin olmayalim
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
abooooooo ne oldu ya akşam sobolowski tamamdı şimdi baktım olmamış.nedense hiç şaşırmadım sen transfer saatinin bitimine kadar nerdeydin ne iş yaparsınız.konsoloslukta imza atacakmış hadi ordan hadi ordan beceriksiz basiretsizler yazıklar olsun size ALLAH sizi bildiği gibi yapsın.bu kadarda insanların duygularıyla oynanmaz madem yapmayacaksınız yapamadık diyin yalancı kolpa adamlar sizi..o can karyağdıda çıkıp tamam diyor sen bunları tanımadınmı hala imza atmadan nasıl tamam dersin bu nasıl habercilik seninde suçun çok sende bittin benim için artık sende yalancısın..çıkıpta kimse demesin can karyağdının suçu yok onu da kandırdılar diye.garanti olmadan açıklamayacak o zaman çok sinirlendim çok kızdım ALLAH ım aklıma mukayit ol..''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
Valla yaşadığı söyleniyor.Varmış galibaİlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayed Moawad diye birisi gerçekten yaşıyormu. varmı yani böyle birisi. herşeyden şüphelenir oldum
Hatta transfer olduğu söyleniyor ama ben birşey göremedim.
Başka bir boyutta yaşıyor olmasın.
Belkide o bizi görüyordur,biz onu göremiyoruzdur!
Belkide ben sıyırmışımdır.O yüzden görmüyorumdur yada görmüyoruzdur.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum