Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad Trabzonspor'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merak etme geldi diyenlerde artık sorun cıktı diye yazıyor.

Yorum

• bir kerede sorun çıkmasa dişimi kıracam

Yorum

• Sayed Moawad bu adam kesin transfer edildimi yoksa kandırılıyormuyuz ben halen daha çözemedimgerçekten edildimiadamın daha resmini cismini görmedikte
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• turkiye gazetesi sozlesme imzalandi yaziyor sobolevski hakkinda
          GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR. GUZEL DUSUNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. ( B.S.N)

( munzevil)

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayed Moawad bu adam kesin transfer edildimi yoksa kandırılıyormuyuz ben halen daha çözemedimgerçekten edildimiadamın daha resmini cismini görmedikte
            TFF'nin sayfasinda islenmis.
            Lisansi cikmis.
            Resmi Sayfada Haber yok ama Lisansini almislar.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              turkiye gazetesi sozlesme imzalandi yaziyor sobolevski hakkinda

Onlar Gazeteyi erken basmis
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• GOAL!! Hakan Yakin slips it through to Derdiyok in the box, and the substitute, making his debut, slots it coolly past James to equalise!

Gol! Hakan Yakın 18'in içindeki Eren Derdiyok'u görür, ve yedek, İsviçre Milli Takım başlangıcını James karşısında soğukkanlı bir vuruşla skoru berabereye getirir

İngiltere-İsviçre maçından...

Artık zor alırız. Fatih Terim'e de sitemlerini gönderiyorum
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 10:34.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Sayed Moawad bu adam kesin transfer edildimi yoksa kandırılıyormuyuz ben halen daha çözemedimgerçekten edildimiadamın daha resmini cismini görmedikte
                  federasyonun sitesinde ismi gözüküo.sorun yok galiba.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    turkiye gazetesi sozlesme imzalandi yaziyor sobolevski hakkinda
                    çünkü gece kesin diye duyurulan bu habere inanarak gazetede haber olarak kullanılmış... internetteki gibi değilki silsinler haberi. gazeteyide yalancı çıkardılar.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Moawad ların Sayed hoşgeldin gardaşım sende olmasan gelenimiz gidenimiz yoktu Allah razı olsun senden
                      İnşallah iyi de bir performans sergilersin gönlümüzü kazanırsın.

Yorum

adamın daha resmini cismini görmedikte
                        Adamin resmini cismini transfer edenler gördümü ki biz görelim.
                        Bu yönetim görmedigi daha dogrusu göremeyecegi bir futbolcuyu transfer ederek bir ilke daha imza atmistir.Tebrik ederim.

Yorum

Yönetim son anda bi Kontra atak yapabilir, % 100 emin olmayalim
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• abooooooo ne oldu ya akşam sobolowski tamamdı şimdi baktım olmamış.nedense hiç şaşırmadım sen transfer saatinin bitimine kadar nerdeydin ne iş yaparsınız.konsoloslukta imza atacakmış hadi ordan hadi ordan beceriksiz basiretsizler yazıklar olsun size ALLAH sizi bildiği gibi yapsın.bu kadarda insanların duygularıyla oynanmaz madem yapmayacaksınız yapamadık diyin yalancı kolpa adamlar sizi..o can karyağdıda çıkıp tamam diyor sen bunları tanımadınmı hala imza atmadan nasıl tamam dersin bu nasıl habercilik seninde suçun çok sende bittin benim için artık sende yalancısın..çıkıpta kimse demesin can karyağdının suçu yok onu da kandırdılar diye.garanti olmadan açıklamayacak o zaman çok sinirlendim çok kızdım ALLAH ım aklıma mukayit ol..
                            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Sayed Moawad diye birisi gerçekten yaşıyormu. varmı yani böyle birisi. herşeyden şüphelenir oldum
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sayed Moawad diye birisi gerçekten yaşıyormu. varmı yani böyle birisi. herşeyden şüphelenir oldum
                                Valla yaşadığı söyleniyor.Varmış galiba
                                Hatta transfer olduğu söyleniyor ama ben birşey göremedim.
                                Başka bir boyutta yaşıyor olmasın.Belkide o bizi görüyordur,biz onu göremiyoruzdur!
                                Belkide ben sıyırmışımdır.O yüzden görmüyorumdur yada görmüyoruzdur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X