Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad Trabzonspor'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• acaip sevinmişdim polonyalı haberine çünkü gerçekten iyi bir oyuncuydu hatta Mpenza ismini duyunca dedim acaba ikiside mi geliyor ama sonunda çok büyük bir hüsrana uğradım şimdi tek transferimiz Moawad umuyorum ki iyi bir futbolcudur
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Allah dan buirada yok yeni safak zaten 1 seneden beri Türk gazetelerini alip desteklemiyorum Trabzonsporumuzu yazmadiklari icin
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bütün moralim alt üst oldu. Diyecek lafım yok valla bunlara.

Yorum

• Bir şeyi anlamadım sporx'te çıkan haber dışında diğer sitelerde spor3, ajansspor, internetspor vs. bu transferin olmadığı hakkında bir haber yok, geçmediler yav uyuyorlar heralde. Sonuçta kaynakta DHA yazıyor
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir şeyi anlamadım sporx'te çıkan haber dışında diğer sitelerde spor3, ajansspor, internetspor vs. bu transferin olmadığı hakkında bir haber yok, geçmediler yav uyuyorlar heralde. Sonuçta kaynakta DHA yazıyor
            Sporx aninda CHA, DHA ve AA'dan haber aliyor ve okurlarina aktariyor. Öbür sitelerde ancak yarin cikar.
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• bu adamı nasıl almayı becermişler anlamadım.yine hüsran yine hüzün yine belirsizlik.....
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ajansspor da okudum çok üzüldüm üstelik simkowyak işi bozmuş.

Ya anlamadığım ulan son dakikaya niye bırakıyon sanki ronaldoyumu alıyon
                zaten avrupada transfer bitmiş türkiyede bu futbolcuyu takip eden bile yoktur ne demeye son dakkaya bırakıyon.

Hadi bıraktın bari işini garantiye al yok adam gelecekte konsolosluk açılacakta nedir bu rezilliğiniz ya azcık utanın

BU CAMİYAYI REZİL ETMEYE HAKKINIZ YOOOOOOOOOOOOOOK.

Bu yönetim geçmişi karartı ama

GİDERKEN BİR UMUT DAHİ BIRAKMADI hepimizi kahretti Önümüzdeki günleri mahvetti

Allaha havale ediyorum

Yorum

• İlk olarak tkz585 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ajansspor da okudum çok üzüldüm üstelik simkowyak işi bozmuş.

Ya anlamadığım ulan son dakikaya niye bırakıyon sanki ronaldoyumu alıyon
                  zaten avrupada transfer bitmiş türkiyede bu futbolcuyu takip eden bile yoktur ne demeye son dakkaya bırakıyon.

Hadi bıraktın bari işini garantiye al yok adam gelecekte konsolosluk açılacakta nedir bu rezilliğiniz ya azcık utanın

BU CAMİYAYI REZİL ETMEYE HAKKINIZ YOOOOOOOOOOOOOOK.

Bu yönetim geçmişi karartı ama

GİDERKEN BİR UMUT DAHİ BIRAKMADI hepimizi kahretti Önümüzdeki günleri mahvetti

Allaha havale ediyorum

Abi syzmekin bozduguna inanmiyorum ben hadi bu transferi syzmek bozdu alex-fernandao-denis ve diger transferleri kim bozdu bence amac gundem oyalama

Yorum

• Allah belanızı versin........... sizin gibi yönetimin ben taaa.......
                    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi syzmekin bozduguna inanmiyorum ben hadi bu transferi syzmek bozdu alex-fernandao-denis ve diger transferleri kim bozdu bence amac gundem oyalama
                      Hiç sorma gecenin bi yarısı Szymek onu arayacak gitme diyecek. O da konsolosluğa gitmeyecek. Sonra yine aynı gece an an konsolosluğun önündeki gece bekçisinden mi artık kimden alıyorsa bilgi alan Baturoğlu topçunun gelmediğini öğrenince muhabirlere profesyonelce deil bilmem ne diye demeç verecek de.. Bu da Brezilya dizisine döndü.
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• mutlaka buraya gelecek olan polonyali oyuncu simekten fikir almistir. simekte "ben bunlari yasadim ama sen bilirsin" gibi bir sey soylemistir cok cok.

bunun uzerine neler oldu bilemeyiz ancak yönetim bilebilir.

ancak simek eger "kardeşim gitme" demisse adama kızamayız.

neden mi?

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste!
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• abi rüyama girdi resmi sitede duyurulmuş diye transfer dedim kesnin bir aksilik olmuştur çünkü benim gördüğüm rüyaların çoğu tersine çıkıyor siteye geldim baktım olmamış gerçi ben demiştim imza atmadan inanmam diye onun için şaşırmadım nuri ve saz ekibinden ne beklenir Allah bilir bu mısırlı işide fos çıkabilir

Yorum

• herkesi yalancı çıkartan yalancılar
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• moawaddada pürüz çıkmış aysel gürel gelmesini istememiş.aysel gürelin bu yaptığı profesyonelliğe sığmaz.

Yorum

• bu sabo olayı nedir ya gazetelerde biri geldi diyor biri szymek olaya burnunu soktu diyor.bu adam geldi mi?gelmedi mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X