acaip sevinmişdim polonyalı haberine çünkü gerçekten iyi bir oyuncuydu hatta Mpenza ismini duyunca dedim acaba ikiside mi geliyor ama sonunda çok büyük bir hüsrana uğradım şimdi tek transferimiz Moawad umuyorum ki iyi bir futbolcudur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad Trabzonspor'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir şeyi anlamadım sporx'te çıkan haber dışında diğer sitelerde spor3, ajansspor, internetspor vs. bu transferin olmadığı hakkında bir haber yok, geçmediler yav uyuyorlar heralde. Sonuçta kaynakta DHA yazıyor
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Sporx aninda CHA, DHA ve AA'dan haber aliyor ve okurlarina aktariyor. Öbür sitelerde ancak yarin cikar.İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şeyi anlamadım sporx'te çıkan haber dışında diğer sitelerde spor3, ajansspor, internetspor vs. bu transferin olmadığı hakkında bir haber yok, geçmediler yav uyuyorlar heralde. Sonuçta kaynakta DHA yazıyor
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
bu adamı nasıl almayı becermişler anlamadım.yine hüsran yine hüzün yine belirsizlik.....Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Ajansspor da okudum çok üzüldüm üstelik simkowyak işi bozmuş.
Ya anlamadığım ulan son dakikaya niye bırakıyon sanki ronaldoyumu alıyon
zaten avrupada transfer bitmiş türkiyede bu futbolcuyu takip eden bile yoktur ne demeye son dakkaya bırakıyon.
Hadi bıraktın bari işini garantiye al yok adam gelecekte konsolosluk açılacakta nedir bu rezilliğiniz ya azcık utanın
BU CAMİYAYI REZİL ETMEYE HAKKINIZ YOOOOOOOOOOOOOOK.
Bu yönetim geçmişi karartı ama
GİDERKEN BİR UMUT DAHİ BIRAKMADI hepimizi kahretti Önümüzdeki günleri mahvetti
Allaha havale ediyorum
Yorum
-
İlk olarak tkz585 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAjansspor da okudum çok üzüldüm üstelik simkowyak işi bozmuş.
Ya anlamadığım ulan son dakikaya niye bırakıyon sanki ronaldoyumu alıyon
zaten avrupada transfer bitmiş türkiyede bu futbolcuyu takip eden bile yoktur ne demeye son dakkaya bırakıyon.
Hadi bıraktın bari işini garantiye al yok adam gelecekte konsolosluk açılacakta nedir bu rezilliğiniz ya azcık utanın
BU CAMİYAYI REZİL ETMEYE HAKKINIZ YOOOOOOOOOOOOOOK.
Bu yönetim geçmişi karartı ama
GİDERKEN BİR UMUT DAHİ BIRAKMADI hepimizi kahretti Önümüzdeki günleri mahvetti
Allaha havale ediyorum
Abi syzmekin bozduguna inanmiyorum ben hadi bu transferi syzmek bozdu alex-fernandao-denis ve diger transferleri kim bozdu bence amac gundem oyalama
Yorum
-
Hiç sorma gecenin bi yarısı Szymek onu arayacak gitme diyecek. O da konsolosluğa gitmeyecek. Sonra yine aynı gece an an konsolosluğun önündeki gece bekçisinden mi artık kimden alıyorsa bilgi alan Baturoğlu topçunun gelmediğini öğrenince muhabirlere profesyonelce deil bilmem ne diye demeç verecek de.. Bu da Brezilya dizisine döndü.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi syzmekin bozduguna inanmiyorum ben hadi bu transferi syzmek bozdu alex-fernandao-denis ve diger transferleri kim bozdu bence amac gundem oyalama
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
mutlaka buraya gelecek olan polonyali oyuncu simekten fikir almistir. simekte "ben bunlari yasadim ama sen bilirsin" gibi bir sey soylemistir cok cok.
bunun uzerine neler oldu bilemeyiz ancak yönetim bilebilir.
ancak simek eger "kardeşim gitme" demisse adama kızamayız.
neden mi?
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
abi rüyama girdi resmi sitede duyurulmuş diye transfer dedim kesnin bir aksilik olmuştur çünkü benim gördüğüm rüyaların çoğu tersine çıkıyor siteye geldim baktım olmamış gerçi ben demiştim imza atmadan inanmam diye onun için şaşırmadım nuri ve saz ekibinden ne beklenir Allah bilir bu mısırlı işide fos çıkabilir
Yorum
-
herkesi yalancı çıkartan yalancılar''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
zaten 1 seneden beri Türk gazetelerini alip desteklemiyorum Trabzonsporumuzu yazmadiklari icin

Yorum