İlk olarak surmeneli_keles tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad Trabzonspor'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Afrika kupası bitti,Bu adam ne zaman gelecemiş.?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
++ szymek musampaİlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam nekadar sansli bi insan ki Nuri Yönetimi yasamadi... Keske marcelinho gibi Stepanov gibi toplcular onun kadar sansli olsaylardi.....
Yorum
-
Orjianal olarak
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMowadlı Mısır Afrika Şampiyonu
Yeni transferimiz Sayed Mowad’ın da yer aldığı Mısır Milli Takımı 26. Afrika Uluslar Kupası finalinde Kamerun'u 1-0 yenerek şampiyon oldu.
Sayed Mowad mı bu adamın adı şimdi =)
Yeni Transferin Orjinal olarak ( yani bizim ve onların söylediği şekli ile) adı:
SAİD ( siz sayit de diye bilirsiniz
)MUAVVED ABULVAHİD
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
kupa bitikten sonra bir kaç gun izin yapacakmis...
bu hafta gelmez sanıyorum ...
bidee milli takımda bek oynuyor ama hucum gucu cok yuksek ... yanı kaydırmalı 4 lu defan oynuyorlar. bizimki devamlı cıktığı ıcın 3 lu defans gibi yapıyorlar...
arkadaşlar bizim ÇAĞDAŞ ın birazdaha hızlısı ve birazdaha koşanını duşunun...__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Biz burada ben de dahil topyekün "Adamın internette resmi bile yok" "Kim la bu Moawad?" diye kendi kendimize sorarken adam gitti Eto, Drogba, Essien gibi yıldızların ulaşamadığı Afrika Kupası' nı kaldırdı
Hem de trilyonluk kadrolarla mücadele eden Gana, Kamerun, Fildişi, Nijerya gibi takımların arasından bir şekilde sıyrılıp çıkmayı başaran Mısır ile..
Benim anlamadığım şu Mısır nasıl bir takımsa artık kadrosuna bakıyorsun bizden beter duruyor..
Trabzon' u da Avrupa' dan saydığımızda bize gelen Moawad dahil toplam 3 oyuncusu Avrupa' da oynuyormuş..
Bu mütevazi kadro ile nasıl oluyor da iki yıldır gelene 4 gidene 5 atarak tulum çıkarıyorlar anlamak mümkün değil yahu
Açıkçası helal olsun
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
birde cagdas´in sutu olsa=)İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupa bitikten sonra bir kaç gun izin yapacakmis...
bu hafta gelmez sanıyorum ...
bidee milli takımda bek oynuyor ama hucum gucu cok yuksek ... yanı kaydırmalı 4 lu defan oynuyorlar. bizimki devamlı cıktığı ıcın 3 lu defans gibi yapıyorlar...
arkadaşlar bizim ÇAĞDAŞ ın birazdaha hızlısı ve birazdaha koşanını duşunun...

Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
@ Great White ,
Takım oyunu , takım oyunu , takım oyunu. Orada bir yıldız yok hepsi yıldız. Oradakiler sırtlarını Ahmed Hassan'a Mohammed Zidan'a yaslayıp oynamıyorlar. Ama bizde herkes Yattara ve Gökdeniz' yaslanıp oynuyor.
Seviyorum böyle mütevazi takımları
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Ah deme işte bunu
Orada ki teknik direktörün başarılı olmasının en önemli sebebi futbolcuları sistemine uyuyor. Ama bizim sistem Ersun Hocaya uymuyor ve futbolcu yapısıda ortada
Şimdi girmeyelim bu konuya, bu konuda
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Carlos Idriss Kameni abi.. La Ligada Espanyol'da oynuyor..İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
dedigin gibi misirin mütevazi kadrosuyla iki defa afrika kupasini kaldirmasi oldukca ilginc.ben bunu Allaha olan sarsilmaz inanclarina ve takim oyunu olgusunu mükemmel bir sekilde sahaya yansitmalarina bagliyorum.hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz icin edasiyla oynadiklari icin kendilerinden kalite olarak üstün olan rakiplerine de üstünlük sagliyorlar.gercekten sahadaki mücadelelerine sapka cikarmak lazim.ben her zaman sunu söylüyorum.rakibiniz sizden teknik olarak üstünsede ondan daha fazla mücadele ederek ve isteyerek birseyleri basarabilirsiniz.bunu bizim takimin oyunculari bu sezonki bir cok macta öyle veya böyle yapamadilar.bu acidan moawadin bizimkilere takim olgusu anlaminda anlatacagi cok sey vardir.İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz burada ben de dahil topyekün "Adamın internette resmi bile yok" "Kim la bu Moawad?" diye kendi kendimize sorarken adam gitti Eto, Drogba, Essien gibi yıldızların ulaşamadığı Afrika Kupası' nı kaldırdı
Hem de trilyonluk kadrolarla mücadele eden Gana, Kamerun, Fildişi, Nijerya gibi takımların arasından bir şekilde sıyrılıp çıkmayı başaran Mısır ile..
Benim anlamadığım şu Mısır nasıl bir takımsa artık kadrosuna bakıyorsun bizden beter duruyor..
Trabzon' u da Avrupa' dan saydığımızda bize gelen Moawad dahil toplam 3 oyuncusu Avrupa' da oynuyormuş..
Bu mütevazi kadro ile nasıl oluyor da iki yıldır gelene 4 gidene 5 atarak tulum çıkarıyorlar anlamak mümkün değil yahu
Açıkçası helal olsun
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum