Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

11 Oyuncumuz Soğuktan Etkilendi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Nedim Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne oldu ''Yemedi mi'' diye sordum bende İlk maçtan sonra biraz zor olurdu heralde...
    walla ben son dakikaya kadar sahaya atlayacak bir sivaslı! bekledim boylece mac tatil olacaktı
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Yorum

Maçtan önce, başkanlarına (Odyakmaz) '' Sahaya atlamaya geldim'' dedim, ortalık buz gibi oldu. Tabi sonra kıvırdık ''Spor ; dostluk,kardeşlik,...vs..

Yorum

O soğukta maç oynamak bile başlı başına bir mücadele.

İlk yarının sonlarına doğruydu, Barış'ı gördüm. Ya çocuğun saçları resmen donmuştu
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Öncelikle soğuktan olumsuz etkilenen futbolculara geçmiş olsun, Allah şifa versin diyorum.

Sivas'ın çok soğuk olduğu önceden biliniyordu sanırım. Federasyonun bu maçı hava sıcaklığı ve zemin şartları müsait olan başka bir yere alması gerekirdi. Olmassa tatil etmesi gerekerdi! Bu çok açık birşey.

Ancak bizim futbolcularımızın soğuğa yeteri kadar hazırlıklı olmadıkları da bir gerçek. Her futbolcumuzda eldiven ve ayaklarını üşütmeyecek özel çoraplar var mıydı bilmiyorum ama hemen hemen hiçbirinde kulak ve alın kısmını soğuktan koruyan yarı bere yoktu. Bazı Sivassporlu futbolcularda onu gördüm. Bir de Sivas'a daha erken gidilmesi faydalı olurdu.

İnşallah bundan sonra böyle olumsuz hadiseler yaşanmaz...

Yorum

dostluklarını gorduk butun stad koro halinde kufur etti
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

Geçmişler olsun.
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Oyuncularımıza geçmiş olsun...Bu federasyon bu şartları bilmiyormuydu neden maçı ertelemedi,,,

Yorum

Ya yeni farkettim kulakları balon gibi olmuş Umut'un ya ben onları krem felan diye düşünüyordum. Hangi akla hizmet oynattılar o şartlarda maçı işmi yani bu.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

hepsine geçmiş olsun.. çok vahim bi olay yahu..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• Milyonlarca avro değerindeki futbolcularımızın düştüğü duruma bakın. Acaba diyorum Albayrak'ın limanındaki iş makinalarından bir taneciği riske girse Albayrak'ın ve yönetici tayfasının tutumları ne olurdu. Kulüpte herşey Allah'a emanet.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bahanelere sığınılmaması gereken bir maçtı,çünkü bu maç sadece bir maç değildi...Öyle karanfil gül dağıtmakla alınamazdı gönlümüz,çalınan emeğimiz gelmeyecekti geri,ve almalıydık bu maçı ne olursa olsun...Ama olmadı...

Maçtan bir gece önce bir otel basma operasyonu yaptım gene...Üçüncü görüşümdü bu onları...Yüreğime üçüncü dokunuş...

Çiçek yaptırmıştım otele gitmeden önce.Üşümesinler diye iyice sarmalamışlardı abiler .Çiçekleri bile sarıyorlardı üşümesinler diye...Bir biz ısınamadık o lanet sahadan çıkarken...

Oysa o rüyada kalmak istemiştim ömrünce,en azından güzel bir şekilde uyanmak...Olmadı...Aşk bir düşte unutulmaktı belki,ve ben uyandırılmıştım o düşten...

Anama sövülmüş gibi hissediyordum şeref yoksunalrı "kümeye" diye bağırırken,.Bir şey gelmiyordu elimden...Artık hissetmediğim ayaklarım,kollarım oynamıoyrdu yerinden.Yüreğim sıcacık ayrılsın istedim,olmadı...

Bu takımda oynayan futbolcuların futbol kalitesii tartışabilirsiniz.Tartışıyoruz da...Ancak,bu adamlar mutluluğu hak ediyor.Tıpkı biz gibi...

Oteldeydim bir gece önce.Gökdeniz,o sıcacık gülümsemesiyle gözlerim arasında hep bir ekran olmak zorunda olan,minicik adam,bütün gerçek üstülüğüyle yanıbaşımdaydı...Bir gece önce doğumgünüydü.Ve o var diye Sivas bile güzeldi o gün...Emek daha kutsaldı o var diye...Doğumgünü pastası götürmüştüm ona...Bir de yıllardır biriktirdiğim,bulduğum her yerden kestiğim gazete küpürleri,fotoğraflar,haberlerle dolu bir dosya götürdüm...Mektup,olayın kaçınılmaz gerçeğiydi zaten...

Yattara bana verdiği şekerlerin sarı kırmızı olduğunu farkederek,birini alıp yerine yeşilini koyacak kadar bizdendi...Ve verdiğim bordomavi cam kolyeyi hemen boynuna takacak kadar Trabzonsporlu...

Tolga arkadaşlarının yanı dururken yanıma oturacak,bu sevgiyi fark edince gözleri ışıl ışıl olacak kadar güzeldi işte.Hangi takım futbolcusu odasına giderken: "Bir isteğin var mı benden?" diye sorar ki...

Ya da kim,yurdumun şehire varmadan 15 dakika mesafe uzaklıkta olduğunu öğrenince,birini çağırıp,"Begüm'ü götürün gideceği yere mutlaka" der ki Gökdeniz dışında..."Gitme hiç bir yere olur mu?" dediğimde o olağanüstü gülüşünü buldum yine karşımda."Eğer gidersen..." die başlayan cümlemi "Avrupaya giderim" diye tamamlıyordu gözleri gözlerimin içinde."Türkiyede başka takıma gitmem ben" diyordu su serperek yüreğime...Onu ilk gördüğümde Sen gerçke misin" diyebilmiştim sadece,şimdi anladım ki,gerçek olamayacak kadar güzel o...

Eleştirebilirsiniz evet ama,bu adamlar mutluluğu hak ediyor sonuna dek...Tıpkı biz gibi...

Ömrümde bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum hiç...Otobüslerin camları buz tutuyordu ve içerisi görülmeyecek boyuttaydı.Kızılımak üstünde adamlar dolaşıyordu.Dışarıdan gelen doktorumuz Ahmet abinin elinde dudak koruyucular vardı,ne güldüm Ama inanılmaz bir soğuktu.

Tribünlerde "Bu ne biçim soğuk" tezahuratı yanında "Donuyoruz oley" çığlıkları dolaşıyordu hep bir ağızda...

Şimdi elinizi vicdanınıza koyun birazcık lütfen.Canlı yayına bağlanamadığı zaman televizyonlar,yalan olduğunu düşünenleriniz olmuş.Maç gecesi olan soğuğu hayal bile edemezsiniz derdim size ama,hayal etmenize yardımcı olmuş bu görüntüler...Kimse bana çıkıp Sivas ta aynı şartlarda oynuyordu demesin lütfen.Orda yaşıyor o adamalr,o iklimde antrenman yapıp,o iklime geziyorlar.El insaf! Sabah uyandığımda hala üşüyordum ben...

Canım acıdı Umut sizi öyle görünce...

Geçmiş olsun Trabzonspor formasını taşıyan adamlar...İnan hayatını bu kadar ucz sananlara yazıklar olsun!
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Geçmiş olsun.Umut'un kulakları çok kötü olmuş.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• soğuk, maçı tatil etmek için ilk yarıdaki bahaneye göre çok daha geçerli bi nedendi.. geçmiş olsun hepsine...
                            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• 61Viya;

Gece gece beni ağlattın ya sana helal olsun ne diyim.

Gündüz bölümünde futbolcularımızın kısmi donmalar yaşadığını okuyup,fotoğraflarına bakınca garip duygular içindeydim.

Maç anından,maç sonrasına taşan öfkem,üzüntüm,nefrete dönüşmüştü.

Futbolcuların donma(hayati önemde)tehlikesi yaşaması ile ilgili açıklamalar ard arda geldikçe insanlığımdan utancım katbe kat artıyordu.

Ne hallere düştüğümün muhasebesini yaparken senin bu yazın final oldu ünüme.

Bir güzel yürekten duyduklarım silkeledi hakikaten.

Biz Trabzonsporluyuz,hiçbir kulübe benzemeyiz,benzememe sebebimizde sen ve senin gibi yüreklere(jakobien gibi)sahip oluşumuzdan..

Hiç konu ile alakası yok amma;şampiyonluğa oynayan bir takımın taraftarı dün yeniliyoruz diyerekten sahayı terkediyordu,ısıtmalı koltuklarını terkediyordu.Takımlarının gollerini göremeden.

Bizi biz yapan değerleri yükselteceğiz elbette.
                              Elbette güzel günler gelecek.

Yüreğine sağlık kardeşim.

Önce sevmekle başlayacağız..

Eskisi gibi.

Olcay

Yorum

• Breeee bunedir be... "Sivaslılarda aynı sahada oynadı" diyen arkadaşlar sivaslı topçular haftanın 7 günü orda bizimkiler 1.5...
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X