İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
11 Oyuncumuz Soğuktan Etkilendi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kaldıki sivaslı birçok oyuncudada aynı şişlikler ve dudak çatlamaları oluşmuş. Ama burda nerdeyse sevinecek olanları, bumu yenilgiye neden oldu türü lafları gördükten sonra insan iki kat üzülüyor. Yazıktır hepimiz insanız. Hele umutun o hali gerçekten içler acısı. o adam yatma bile yatamıyordur şimdi. düşünsenize yav ölümle sonuçlanıcak yada kulaklarının düşmesi gibi dehşet verici durumlar oluşabilirmiş. yazıktır arkadaşlar.En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 15.01.2008, 00:50.
-
Yazacak o kadar çok şey var ki abiciğim.Söylenecek o kadar çok sözcük kitlendi ki boğazımda...
Maç bittiği zaman bütün Trabzonspor taraftarları aynı acıyı yaşadı biliyorum.Ama beninki birazcık daha farklıydı işte.O saçpasapan maçtan sonra o sokaklarda gezerken yemediğim laf kalmadı benim,kavga etmediğim Sivaslı yok gibiydi...Sivasın Fenerbahçeli meymenetsiz başkanı otele gelip" geçmiş olsun mu diyelim,ne diyelim" derken gözlerimdeki öfkeyi fark edip kapattı çenesini...Benim bu lafı yememe sebep olan başka birşey olsaydı,affetmezdim asla o "şeyi"...Ama bu lafı yememe sebep Trabzonspordu ve benim sevgim öfkemden kat be kat büyüktü.O an düşündüğüm tek şey onları beklemem gerektiğiydi...İçeri girdiklerinde Umut kulaklarını tutuyordu.Gökdeniz ve diğerlerine bakarken kendimİ gördüm.Bıçak açmıyordu ağızalrını.Tolga geçerken gittim yanına,bir kaç mektup daha vardı vermem gereken..."Özür dileriz" dedi Tolga gölzeri acıacı değerken gözlerime...İçim acıdı...
Yazdığım mektuplarda Barışın yanında Gökdeniz gibi bir isim olduğu için çok şanslı olduğu vardı.Ve meymenetsiz bi Sivaslı Barışı iteklerken sahada,bilmem kaç metreden koşan adam aynı Gökdenizdi...
Dün gece en çok canı yanan,benden çok yanmamıştır.Ama sevgim öyle büyük ki...Nefret keliemsini ağzıma alamayacak kadar seviyorum bu takımı ve bu takıma emek verebilen veremeyen herkesi...
Ahlkatan bahsediyoruz ya hani.Bazılarımız diyor,"Bize ne ahlakından,çkıp topunu oynasın yeter" diye...Kusura bakmayın ama Nobre futbolun Allahı olsa istemem bu takımda onu....O ilk pozisyonu atamayan Umut olur tercihim....90 dakika sahada durdukalrı için çok şükür Allaha...En son 61viya tarafından düzenlendi; 15.01.2008, 01:22."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
cok güzel seyler anlatiyorsun... belkide biranlik öfkeyle unuttugumuz insanligi hatirlatiyorsun bize...İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazacak o kadar çok şey var ki abiciğim.Söylenecek o kadar çok sözcük kitlendi ki boğazımda...
Maç bittiği zaman bütün Trabzonspor taraftarları aynı acıyı yaşadı biliyorum.Ama beninki birazcık daha farklıydı işte.O saçpasapan maçtan sonra o sokaklarda gezerken yemediğim laf kalmadı benim,kavga etmediğim Sivaslı yok gibiydi...Sivasın Fenerbahçeli meymenetsiz başkanı otele gelip" geçmiş olsun mu diyelim,ne diyelim" derken gözlerimdeki öfkeyi fark edip kapattı çenesini...Benim bu lafı yememe sebep olan başka birşey olsaydı,affetmezdim asla o "şeyi"...Ama bu lafı yememe sebep Trabzonspordu ve benim sevgim öfkemden kat be kat büyüktü.O an düşündüğüm tek şey onları beklemem gerektiğiydi...İçeri girdiklerinde Umut kulaklarını tutuyordu.Gökdeniz ve diğerlerine bakarken kendimİ gördüm.Bıçak açmıyordu ağızalrını.Tolga geçerken gittim yanına,bir kaç mektup daha vardı vermem gereken..."Özür dileriz" dedi Tolga gölzeri acıacı değerken gözlerime...İçim acıdı...
Yazdığım mektuplarda Barışın yanında Gökdeniz gibi bir isim olduğu için çok şanslı olduğu vardı.Ve meymenetsiz bi Sivaslı Barışı iteklerken sahada,bilmem kaç metreden koşan adam aynı Gökdenizdi...
Dün gece en çok canı yanan,benden çok yanmamıştır.Ama sevgim öyle büyük ki...Nfret keliemsini ağzıma alamayacak kadar seviyorum bu takımı ve bu takıma meke verebilen veremeyen herkesi...
Ahlkatan bahsediyoruz ya hani.Bazılarımız diyor,"Bize ne ahlakından,çkıp topunu oynasın yeter" diye...Kusura bakmayın ama Nobre futbolun Allahı olsa istemem bu takımda onu....O ilk pozisyonu atamayan Umut olur tercihim....90 dakika sahada durdukalrı için çok şükür Allaha...
insallah camia olarak tekrar güzel günler nasip eder ALLAH bize...
Yorum
-
Trabzonun büyüklüğü nerde kaldı diyenlere işte verilecek en güzel cevap: Trabzonspor büyük, çünkü başka hiç bi takımda böyle bi taraftar yok, işte bu yüzden Trabzonspor büyük -hemde en büyük- ..İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..Nfret keliemsini ağzıma alamayacak kadar seviyorum bu takımı ve bu takıma emek verebilen veremeyen herkesi...yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
Güzel yazılmış, evet.İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazacak o kadar çok şey var ki abiciğim.Söylenecek o kadar çok sözcük kitlendi ki boğazımda...
Dün gece en çok canı yanan,benden çok yanmamıştır.Ama sevgim öyle büyük ki...Nefret keliemsini ağzıma alamayacak kadar seviyorum bu takımı ve bu takıma emek verebilen veremeyen herkesi...
Ahlkatan bahsediyoruz ya hani.Bazılarımız diyor,"Bize ne ahlakından,çkıp topunu oynasın yeter" diye...Kusura bakmayın ama Nobre futbolun Allahı olsa istemem bu takımda onu....O ilk pozisyonu atamayan Umut olur tercihim....90 dakika sahada durdukalrı için çok şükür Allaha...
Tabi arkasından aması da geliyor.
Ama abartmadan. Duygusallık iyidir.
Gerçeklerleri gözardı etmediğimiz sürece tabi ki.
Geçmiş olsun hepsine.
Futbolcuların senin gibi bakmadığını da bilmen gerekiyor.
Zaten bakmasınlar da. Görevlerini yapsınlar yeter.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
61viya
kardeşimizin yazdıklarını okuyup etkilenmemek mümkün değil çok güzel bi yürek ellerine sağlık duygularını bizle paylaştığı için.
fakat
mesela arkadaşlar bende çok üzüldüm ama bu kadar da çok abartmayın hayatın içinde bunlar var felan diyenleride duygusuzlukla insan olmamakla itham etmeyin diyorum
ayrıca
61viya kardeşimizin yüreği gibi çarpan kaç topçumuz var şu kadroda bide öyle düşünün.
sen çok iyi şeyler düşünüyon ama onların çoğu ruhsuz bide bu var kaç tanesi TS formasının asaletini büyüklüğünü mubarekliğini biliyor onuda düşünün.
ben çok üzüldüm kolay iş değildi ogünkü mücadeleleri ama bizim çektiklerimiz de düşünülecek olursa hem Trabzonspor taraftarlığı adına hemde gerçek hayatta çektiklerimize bakınca çok ta büyütecek dramatize edecek bişi yok diyorum.
tekrar geçmiş olsun.
Yorum
-
61Viya'nın yazısı gene çok güzel olmuş. Üstelik, kendi kendini de geliştirmiş bu sefer (O anladı).
Sevgilerimle.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa Trabzonsporlu futbolcular;
sizlere ne kadar kızsakda eleştirsekde bu durumunuza yine bizden fazla üzülen olmaz.işte biz böyle taraftarız..
Aynen katiliyorum.
Gercekden bu sartlarda Mac oynatanlara yaziklar olsun.
Sivaslilar bu sartlara bizden cok daha fazla alisik oldugundan oynatilmisdir
Tebrikler Ulusoysuz!
Yakinda kurtuluyoruz senden!!!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
.

Yorum