yattara ya gökenize barışa geçmiş olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
11 Oyuncumuz Soğuktan Etkilendi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Maç sadece yağmur,kar yağdığı için ertelenmez...
Eğer hava koşulları futbol oynanmasını mümkün kılmıyorsa maçın ertelenmesi gerekir.
Futbolcularımızın halinden futbol oynanmasının mümkün olmadığı anlaşılıyor.
Sivas'ta son 30 yılın en soğuk havası demek çok anormal hava demektir.Neredeyse kutup soğuğu...
Herkese geçmiş olsun...
Bir de; Sivaslılarda orada oynadılar,birşeyleri yok,para alıyorlar olacak o kadar diyen arkadaşlar,lütfen bu kadar gaddarlaşmayalım...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
hepsine geçmiş olsun. özellikle de umut baya zarar görmüş su toplamış herhalde o şişlikler onu gösteriyor.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Gerçekten çok soğuktu, ilk yarı 35 dakika oturduktan sonra ayağa kalktığımda sendeledim,yürümekte zorluk çektim. Yaklaşık 20 dakika ısındıktan sonra ancak 2. yaryı izleyebildim.
Ve hala Sivastayım bugun yine -25 derece soğuk vardı gündüz, şu anda siz düşünün,kesinlikle maçın iptal olması gerekirdi. İlginçtirki maçtan sonra karşılaştığımız Selçuk Dereli de aynı şeyi söyledi..
Yorum
-
Geçmiş olsun tüm futbolcularımıza.
Federasyon sadece ceza vermesini bilir.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
ALİH TOPAL:.

İlk maçtan sonra biraz zor olurdu heralde...
Yorum