Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
11 Oyuncumuz Soğuktan Etkilendi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yapma abicim bukadarda acımasız olma.İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALLAH cezalarini böyle veriyor iste. Yinede Gecmis Olsun
Yorum
-
bi kere bu macin oynatilmasi büyük yanlisti.ben bunu mac baslamadan da savundum.mac ertelenip ileri bir tarihte hafta arasi rahatlikla oynatilabilirdi.türkiye de bir cok seyde oldugu gibi bu islere de kafasi calisan yok galiba.selcuk dereli avrupa da mac yöneten birisi olarak bu maci erteletmeyi neden aklina getirmedi?hayret dogrusu.yine de bu soguktan etkilenen neden sadece bizim oyuncular?sivaslilarin bu konuda neden bir haykirisi yok da bizimkiler soguktan aglayacak hale gelmisler."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır umutdada maşallah rüzgar kalkanı gibi kulak var..
gelip geçerken ister istemez rüzgar kesiyo...
......
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak ismail-dede tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukardaki yazıyı cagatay ın açtığı başlığa yazmıştım diğer başlıkla birleştirilmiş yazıyı gönderdikten sonra birleştirildiğini gördüm
gerçekten üzüldüm
Olay benim hatam kardeşim başlık açılmış dikkat etmedim
herkesten özür dilerim bir forumcu olarak
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bildiğim kadarıyla Mehmet Yıldız dahil 5 Sivaslı oyuncu da buz ısırığından muzdaripler. Durumu şöyle özetleyeyim, hayatımda gördüğüm en soğuk havaydı. Maç çıkışı meydandaki orduevindeki tabelada -19'u gördük. Konuştuğumuz Sivaslılar bu sıcaklığın(!) kendileri için bile aşırı olduğunu söylüyorlardı ki, ılıman iklime alışkın Trabzonsporlu futbolcuların bu sahada Sivassporlularla kesinlikle eşit şartlarda oynamadığını söyleyebilirim. Tabii ki; bu yenilgiye mazeret olamaz ama bazı arkadaşların çıkıp da "O kadar para alıyorlar, sanki sadece onları etkiledi soğuk!" gibi söylemlerde bulunmalarına da karşıyım açıkçası... Orda olan ve maçı izleyen arkadaşların da bana hak vereceğine sonuna kadar eminim. Ayrıca saha tam anlamıyla buzdu, Yattara ve Barış başta birçok oyuncumuzun buz üstünde slalom yaptıklarını görmüşsünüzdür. Son söz; Mehmet Yıldız'a... Kesinlike buzlu sahadan en az etkilenen oyuncuydu, arkası dönük topla buluştuğunda ve deparlarında normal bir sahada top oynuyormuş gibiydi...Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Yorum
-
Hepsine geçmiş olsun.
Sıcaklarda maç yapmadan önce, sıcak havadan,
Soğuklarda maç yapmadan önce de soğuklardan kimse şikayet etmiyor. Bunu anlamak için illa bunu yaşamak mı lazım?
Bizim ülke böyle: Ekonomik kriz olunca herkes ekonomist, deprem olunca jeolog kesiliyor. "Olunca"...
Olmadan neredesiniz? Kulüp doktorları, olduktan sonra bunları ifşa edeceğine, olmadan uyarsa olmuyor mu?
Federasyon suçlu da, maddi değeri milyonlarca YTL, manevi değeri de insan hayatı olması açısından paha biçilmez adamları sahaya "Saldım çayıra Mevlam kayıra" diye gönderen diğer yetkililer, uyarıda bulunmayanlar hiç mi suçlu değil.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Aslında maçın devre arasında donmakta olan futbolcuları görüp maçın tehiri için baskı yapılabilirdi.
Hem Sivas gibi çirkef bir takıma karşı da çok yakışırdı bu.
Ama nerede öyle ilgili yöneticiler, bizimkiler Yiğido batteniyesi altında Sivas başkanıyla haşır neşir olmaktan takımı unuttular...üye no: 16870
Yorum
-
erman torğlu bugün hürriyette bu olayla ilgili bi yazı yazmış.okurken saçma sapan bir adam olduğunu anladım.yok bizim doktor kandan korkarmışta,aslında mesleği başkaynışta...falan fistan...
bulabilirsem yazıyı paylaşırım.ya da bilmem varmı okuyanınız.
Yorum
-
e işin içinde fb olunca,neden olmasın...İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivasın içerdeki bi sonraki maç içerde fenerle
bakalım soğuk nedeniyle maçın ertelenmesi gündeme gelecek mi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum