İlk olarak trabrock tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
11 Oyuncumuz Soğuktan Etkilendi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır umutdada maşallah rüzgar kalkanı gibi kulak var..
gelip geçerken ister istemez rüzgar kesiyo...
sivassporlu bazı oyuncularda kulaklık oldugunu gördüm,hadi olmadı ondan takabilirlerdi.ben kalecileri düsündüm ama tolga pek etkilenmedi sanırım.umarım cabuk atlatırlar.ayrıca grip oldularmı olmadılar mı hiçbir ses cıkmadı kulüpten.tff yı kınıyorum,albyrak ıda kınıyorum
SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
Evet çok soğuktu ama ısınmak için çaba lazım oda kimsede yoktu.Eksi 25 soğuktan etkilenen bilhassa Umut kardeşime geçmiş olsun birde Sivas Spor oyuncuların durumunu düşündüğüm zaman onlarda ilk defa böyle soğukda oynadılar her zaman bu soğukda oynamıyorlar demek ki gereken tedbirler alındığı zaman korkulacak bir durum yok ayrıca bünyeninde bu soğuğa olan dayanma gücü önemli sonuç olarak bizlerde artık eksi 61 mı kaç diyelim bunu gören duyan var mı bizim gibi üzülen bir yönetici veya bir futbolcu var mı hem yenil paralar bankaya yatmaya devam etsin ne zaman bitecek bu çile inanın eğer bir yapılanma olursa genel kurula gidip bu insanları çok yakından dinlemek istiyorum böyle yöneticiler yüzünden kulube üye olmayan çok insanlar var bende dahil neden mi benim böyle insanlara verecek oyum yok kardeşim onun için genel kurulda gerekenin yapılmasını değerli delegelerden önemle rica ediyorum en yararlı kim olacaksa o yönetimi getirin birde kupada son maçını oynamadan grupta çıkamıyan dört büyük takımı var mı?Bunlar bizi kahrediyor bizler sinir hastası şeker hastası olduk eşim bile korkuyor maç izlerken kalp krizi geçireceksin diye bizleri bu hale düşürenlerin yakasından ömür dünyada bile düşmeyeceğiz eski günlerimize dönmek için her zaman RABBİME dua ediyorum.Sonumuz hakkımızda en hayırlı neyse o olsun.Birlik beraberlik ADAMIN ARKASINDA ADAM OLMAZ,ADAMIN YANINDA ADAM OLUR.Bunu unutmayın SELAM VE SAYGILARIMLA.Birgün herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!
Yorum
-
Sivasporlu futbolcular neden etkilenmedi soğuktan...?
Yüreğiyle oynadılarda ondan, içlerinde ateş yanıyordu Sivaslı futbolcuların. Bizim bilmem ne çocukları ise maç bitse de gitsek ayaklarındaydı. Sa itoğlu bozuntusu da sivaspor battaniyesi altında oldukça huzurluydu. Bunlara kurulan her cümle sonrası baktığımda oldukça kibar yazdığımı düşünüyorum. Halbuki en lanet cümleleri sarfediyorum her seferinde.Yine hırsım geçmiyor!!!
Soğuktan etkilenmemeleri için battaniye kampanyası yapıp klübemi göndersek. Hemi de kırmızı beyaz. Üzerinde Sİ.... yazan...
Yorum
-
maç ertelenebılırdı ama bızım yonetıcılerın becerıksızlıgınden kaynaklınıyo yıne.. skorbord da dereceyı adamlar -4 e sabıtlemısler ılkyarı ıkıncı yarı aynı sıcaklık hakemlerde skorborda bakıyo dogal olarak.. ama bızde azcık akıllı bırı cıkıpta deseydı bu sıcaklık -25--30 die bakılırdı ve geregı yapılırdı... bısey daha soyleyim: ya hadı tamam sıvas soguktu da oynayamadılar sogukdan etkılendıler cok merak edıyorum acaba adana da kı sıcaklık kac dereceydı -30 mu..?
Yorum
-
böyle saçma bi mazeret olmaz..sivaslı futbolcular başka yerde mi oynadı oyunu..doktorumuzun ihmali..havanın çok soğuk olduğunu göre göre hiç mi krem veya benzeri türde şeyler kullanmadı..kendi hatsınından haberi yok..
Yorum
-
Sivasspor’un 4 Eylül Stadı’ndaki rakibi Fenerbahçe, soğuk havayı bahane ederek, şimdiden 10 gün sonraki maçın ileriki bir tarihe alınması için çaba gösteriyor.İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki haftaya o kadar soğuk olacağını sanmıyorum.
Sivasspor’un en son oynadığı Trabzonspor maçında bir çok futbolcunun rahatsızlandığını ve bununda sporcu sağlığını tehdit ettiğini belirten Fenerbahçe’ye yakın çevreler, soğuk havalarda Sivas’ta maç oynatılmaması gerektiğini belirtiyorlar. Yaklaşık 25 yıl aradan sonra ilk defa eksi 25’in üzerine çıkan hava sıcaklığını Fenerbahçe maçında nasıl olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.
Yorum
-
Allah şifa versin diyelim.Sivasspor'un kendi sahasında bizi yenmesini çok doğal çünkü hava şartları belli.Trabzonspor oyuncuları soğuk havadanda etkilendi.Sivasspor o hava şartlarından etkilenmez çünkü onlar o iklimin insanları.Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
Kardeş güzel diyorsun da yani sivaslı futbolcuların o iklimin insanları olduğundan. Bir ayrıntıyı kaçırıyoruz sanırım. Sivaspor 7 yeni futbolcu alarak ikinci yarıya başladı. Onları da Türkiyednin diğer illerinden aldılar. Ya da kaç tane sivaslı futbolcuydu sahada olanların. Shanın en iyilerinden biri abdurrahman bile trabzonluydu. 2-3 ay sivasta kaldı diye soğuğa ayak uydurdu diyemeyiz. Başka bir dip not, Adanada da hava muhalefeti nedeniyle mi yenildiler acep. Sorun yüreklerinde bunların. Ciğerlerinde. Ta bilmemnelerinde...İlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah şifa versin diyelim.Sivasspor'un kendi sahasında bizi yenmesini çok doğal çünkü hava şartları belli.Trabzonspor oyuncuları soğuk havadanda etkilendi.Sivasspor o hava şartlarından etkilenmez çünkü onlar o iklimin insanları.
Yorum
-
Gerçekten sonuçlar çok kötü de olabilirmiş. Allah korumuş onları. Merak ettiğim bişey var: Futbolcular bu haldeyken ya tribündekiler ne yaptılar? Yazık. Allah şifa versin hepsine.Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
Yorum
-
Şöyle tek kelimeyle ifade edeyim: dondukİlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten sonuçlar çok kötü de olabilirmiş. Allah korumuş onları. Merak ettiğim bişey var: Futbolcular bu haldeyken ya tribündekiler ne yaptılar? Yazık. Allah şifa versin hepsine.
Anlatamayacağım bir durumdu gerçekten..."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Acınızı paylaşıyoruz Allah şifa versin inş.
bir sözüm de federasyona bu maçın oynanması bu kadar önemli miydi
bir sözüm de mhk nin kuklalarına can güvenliği olmadığı için 30 saniye kala bir maçı bitirmeyi düşünmediniz de bu maçı nasıl 90 dakika oynattınız ortada insan hayatı olduğu halde
Sivaslılar Allah yardımcınız olsun
heee bu arada ben bu olayı yenilginin sebebi olarak görmüyorum...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
trabzonspor eski doktoru ihsan alioglu olayi cok güzel aciklamis.dogru dürüst hareket etmeyen seyirciler 1.5 saat boyunca maci izleyebildiler ise ,sürekli hareket halinde olan veya olmasi gereken futbolcularin bu soguktan etkilenmemeleri gerekirdi diyor.yüzde yüz hakli.mesele soguklarda degil,basarisizliga kilif arayan futbolcularda.soguktan aglayacak hale gelenlerin trabzonsporda isi olamaz,olmamali."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum