Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. HAFTA| Trabzonspor 2-1 İst. Büyükşehir Belediyespor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bütün büyük takımları yenmişşşşş bizi yenemediiii ey gidi istanbul medyasııı ohoooo siz bizi alçalttıkça biz yükseleceğiz merak etmeyinn
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ahaha evet büyük takımlara bizi almıyorlar..Çok da umrumuzaydı sanki onların demesiyle büyük olduk
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• 16. hafta maçını buraya taşımak kimin aklına gelmişse tebrik etmek lazım
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• bu da nereden fırladı...

Gökdeniz'in golleri güzeldi ama..
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Arkadaşlar; Olimpiyat stadında oynayacağımız belediye maçına motive olmaya başlayalım. Eziklerin dolduramadığı o stadı Trabzonspor taraftarı nasıl tıklım tıklım dolduruyor gösterelim. BMN büyük bir organizasyonun hazırlığını yapsa iyi olur. Şu kötü döneminde Trabzonspor taraftarı takımına nasıl sahip çıkıyor, bunu âleme göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Umarım belediye otobüsleri seferler düzenler de taraftar ulaşım problemi yaşamaz.

Bekle bizi Olimpiyat. Gerçek taraftar geliyor...

Yorum

• İlk olarak adherent_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar; Olimpiyat stadında oynayacağımız belediye maçına motive olmaya başlayalım. Eziklerin dolduramadığı o stadı Trabzonspor taraftarı nasıl tıklım tıklım dolduruyor gösterelim. BMN büyük bir organizasyonun hazırlığını yapsa iyi olur. Şu kötü döneminde Trabzonspor taraftarı takımına nasıl sahip çıkıyor, bunu âleme göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Umarım belediye otobüsleri seferler düzenler de taraftar ulaşım problemi yaşamaz.

Bekle bizi Olimpiyat. Gerçek taraftar geliyor...
              keske ben de istanbulda olsaydim da o macta staddaki yerimi alabilseydim.simdiden o maca motive olman güzel birsey.trabzonsporun büyüklügünü dedigin gibi trabzonsporlular olarak su kötü dönemimizde haykirmalisiniz.seni tebrik ediyorum.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                keske ben de istanbulda olsaydim da o macta staddaki yerimi alabilseydim.simdiden o maca motive olman güzel birsey.trabzonsporun büyüklügünü dedigin gibi trabzonsporlular olarak su kötü dönemimizde haykirmalisiniz.seni tebrik ediyorum.
                Teşekkür ediyorum. İnşallah o satadı doldurup Trabzonsporumuza gereken desteği vereceğiz. Daha öncede bahsettiğim gibi stada ulaşım problemi var. Özel arabsı olamayan kardeşlerimiz stada gitme sorunu yaşayabiliyor. Taraftar gurupları otobüs kaldırıyor ama o da yetersiz. Bir şekilde Büyükşehir belediyesiyle temasa geçilip maçın yapılacağı gün için Mecidiyeköy ve Taksim gibi merkezi yerlerden stada otobüs kaldırılması sağlanabilir. Belediye sadece İstanbul takımlarının taraftarları için Olimpiyat'a otobüs kaldırıyor. Trabzonspor taraftarı için böyle bir uygulama yapıldığını bilmiyorum. Umarım İstanbul'daki taraftar guruplarımızın yetkilileri veya yöneticileririmiz Belediye ile irtibata geçip güzel bir organizasyonla taraftarımızın olimpiyata taşınması için bir formül üretirler. Bu noktada BMN'ye büyük iş düşüyor...

Yorum

• İlk olarak adherent_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkür ediyorum. İnşallah o satadı doldurup Trabzonsporumuza gereken desteği vereceğiz. Daha öncede bahsettiğim gibi stada ulaşım problemi var. Özel arabsı olamayan kardeşlerimiz stada gitme sorunu yaşayabiliyor. Taraftar gurupları otobüs kaldırıyor ama o da yetersiz. Bir şekilde Büyükşehir belediyesiyle temasa geçilip maçın yapılacağı gün için Mecidiyeköy ve Taksim gibi merkezi yerlerden stada otobüs kaldırılması sağlanabilir. Belediye sadece İstanbul takımlarının taraftarları için Olimpiyat'a otobüs kaldırıyor. Trabzonspor taraftarı için böyle bir uygulama yapıldığını bilmiyorum. Umarım İstanbul'daki taraftar guruplarımızın yetkilileri veya yöneticileririmiz Belediye ile irtibata geçip güzel bir organizasyonla taraftarımızın olimpiyata taşınması için bir formül üretirler. Bu noktada BMN'ye büyük iş düşüyor...
                  zaten türkiye de bircok sorun cözüldü ama olimpiyat stadina olan ulasim zorlugu bir türlü cözülemedi.ama trabzonspor taraftarinin bu sorunun da üstesinden gelecegine inaniyorum.kanaatim odur ki olimpiyat stadini en iyi biz doldururuz!
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir yazıya 4 ay sonra cevap vermekte komik bir olay

dün ezik bi beşiktaslı ile muhabbet ettimde belediye konusu açıldı bizde yenince gece gece yazasım gelmişti gökdenizin golü gerçekten güzeldi ama dimi

forza Trabzon

Yorum

• habu başlık da nerden çıktı

(UEFA)

Yorum

• Gökdeniz'İn gollerini tedarik edebilirim

A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• bu başlık nerden çıktı yaa
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Az bi rahat bıraksanız gidecek eski yerine
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X