Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. HAFTA| Trabzonspor 2-1 İst. Büyükşehir Belediyespor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZONSPOR - İ.B.B maçı daha başlamadan meydana gelen kavga olayına karışan ve 2.devreye kadar devam eden, her kişiyi bir dahaki maçlarda görmemek istiyoruzz.

(maçın içine etttiniiizzz kendi bokundan bile korkuyorsunuz tezahürat yerine yaptığınıza bakın siz takıma yarar mı yoksa zarar mı veriyorsunuz kendinize bi sorun lütfen?)

Bu taraftar ile bu Trabzonsporumuz şampiyon olamaz maalesef
    TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sahadaki takım ve oynadığı oyun Ziya DOğan dönemi ile aynı. Henüz Ersun Yanal'ın TS'a etkisi ve katkısı yok.
      Ben tam olarak öyle düşünmüyorum. Tamam, cebimizde yine aynı para var ama bu kez hepsiyle peynir-ekmek almıyoruz diye düşünüyorum. Yani çoook kaliteli bir futbol oynamıyoruz ama iyi-kötü biz oynuyoruz. Rakibe göre pozisyon almıyoruz. Tempoyu biz ayarlıyoruz. Dediğim gibi, bunları söyleyince bilmeyen adam Chelsea'den bahsettiğimi sanacak ama, vasat da olsa yapıyoruz bunları.
      _________
      Karar vermemiz gereken bir iki şey var.

1- Ortasahada Hüseyin ya da Ayman, biri oynar. Bir tane top kullanacak adam lazım. 2. bir Deniz Barış mesela...

2- Umut için bir karar verme zamanı. Eğer olacaksa özel idman lazım. İnsan her topa kaval kemiği ile istese vuramaz. Bence olur, ama yanında top tutan bir adamla. İlerde top tutamadığımız için çoğalamıyoruz.

3- Sağ ve solbeklerimiz belirlenmeli. Jabi kalacaksa iyi bir solbekle işi halledebiliriz. Herkesin eleştirdiği Çağdaş'ın Erdinç, Tayfun ve Tolga'dan iyi bir stoper, Keçeli ve Celalettin'den iyi solbek olduğunu düşünüyorum. En az bir tane toparlayıcı, tartışılmayacak bir stoper almalıyız. Song, Högh tarzı ve tecrubesinde...

Yorum

• Çok iyi oynamadık ama kötü de oynamadık. Futbolcuların hakkını yemeyelim. Gökdeniz'e söylenecek bir şey yok zaten. Bu maçta özellikle Çağdaş'ı beğendim. Yerinde müdahaleleri, topu oyuna sokması iyiydi. Serkan performansını gittikçe yükseltiyor ama sağ bek yerine ön libero oynamalı. Adnan, beklediğimden iyi çıktı. Bizim Yusuf'la aynı kalitede sanki. Yalnız takıldığım bir nokta var; Ersun Hoca genç oyuncuları, yedek olsa bile, niye kadroya almıyor? İzleyenler, kötü futbolcu olmadıklarını söylüyor. Acaba sorun başka mı?

Yorum

• Bi Gökdeniz'le nereye kadar?Gökdenzi gününde olmazsa ne yapacağız anlayamıyorum.Yattara ve Gökdeniz iyi olacak takım maç kazanacak

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3- Sağ ve solbeklerimiz belirlenmeli. Jabi kalacaksa iyi bir solbekle işi halledebiliriz. Herkesin eleştirdiği Çağdaş'ın Erdinç, Tayfun ve Tolga'dan iyi bir stoper, Keçeli ve Celalettin'den iyi solbek olduğunu düşünüyorum. En az bir tane toparlayıcı, tartışılmayacak bir stoper almalıyız. Song, Högh tarzı ve tecrubesinde...
            Song ve Högh'e eşdeğer olup olmadığını bilemem ama elimizde iyi bir stoper var aslında. Hüseyin Çimşir pekâlâ stoper olabilir, ki Ziya Doğan mecbûr kalıp oynattığında gâyet iyi iş çıkarmıştı.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Lütfen birisi Hüseyin e dur desin..
              lütfen biri bu adamı göndersinnn
              Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

• dün akşam trabzona geldim eve uğradım daha sonra istemeye istemeye maça gitmeye karar verdim
                ilk 60 dakika maç berbattı sonra gökdeniz klasını konuşturdu uzun zamandır avni akerde maça gitmemiştim istanbulda insan bu tadı alamıyor bayram için geldim galatasaray maçını kaybederiz diye izlememiştim bile 61 numaralı formadan gol yemiştik istanbulda bu takımdan soğuyorum ne yapsak değişmiyo diyorum ama bir maç yetiyor o berbat maç bile yetti top bile oynamadığımız maç bile yetti
                şişirmelerle oynadığımız maç yeni yetme belediyeye karşı trabzon alt yapısından yetişen gökdeniz kurtardı bu paraya doymuş oyuncularla hiçbirşey olmayacağını görmek istemiyoruz
                cebi dolgun fenerle mücadelenin bu şekilde olmayacağı ortada

ŞERBETÇİ KENDİNE ÇALIŞAN YÖNETİMLER VE OYUNCULAR
                TEK KURTULUŞ ALTYAPI EN AZ SEKİZ OYUNCU OLMALI BU TAKIMDA ALTYAPIDAN
                Kİ AKERDE KENDİNE BAĞIRAN ELEŞTİREN ADAMLARI KALE ALSIN
                YOKSA HİÇBİRŞEY OLMAYACAK GELECEK HAFTA BU TAKIM CSKAYI YENEN TAKIMA KARŞI NE YAPACAK

ALBAYRAK BU CAMİADAN GÜZEL NAM VE PARA KAZANDI
                CİN ADAM ŞERBET VERMEYİ BİLİYORDU YA ARTIK YÜZÜ TUTMUYOR

TRABZONSPORU YÜCELTEN TRABZONLUDUR

EN BÜYÜK İSTİSNA ŞAMİL EKİNCİ VE BİRKAÇI DAHA

Yorum

• Ersun hocanin mactan sonraki aciklamasindan bi bölüm;Bütün oyuncularını ikinci yarıdaki performanslarından dolayı kutladığını ifade eden Yanal, "Ama bir gerçek var ki Trabzonspor takımı, oynayacağı oyunundaki alternatifleri üretebilmesi için de çok ciddi bir şekilde çalışmalarını devam ettirmeli" dedi.

Iste bu bence ersun hoca ile ziya dogan arasindaki en büyük farki gösteriyor.Gercekten Ersun hoca Trabzonsporun büyüklügünü kavrayabilmis ve bu büyüklüge yakisir top oynamasi icin takimi calistiriyor.Bizim gibi düsünüyor en azindan.Kazansa bile kazandik oh ne guzel demiyor..Daha cok calismaliyiz ,trabzonspor gibi bi takim cok daha iyi oynamali diyor.Gecen haftaki g.antep macindan sonrada buna benzer bi aciklamasi olmustu ersun hocanin..Kazandik ama Trabzonspor gibi oynamiyoriz,Trabzonspor cok daha iyi top oynamali diye..
                  Simdi bide ziya dogani dusunun böyle galibiyetlerden sonra ne derdi acaba..Bence herkesin aklindan gecen cumleler assagi yukari aynidir degilmi..1 sezon boyu her mactan sonra ayni seyleri dinleye dinleye beynimize kazidi..

Yorum

• altyapıdan oyuncu çıkmıyor çıkanlarda oynatılmıyor

YOKSA BU TAKIMDA ROBERTO CARLOS VARDA ONUN YÜZÜNDEN Mİ OYNAYAMIYORLAR

Yorum

• Ersun Hoca ÇÖzÜm Olabİlİrse Ne Mutlu
                      Akli BaŞinda KonuŞuyor Ama Önemlİ Olan İŞ Üretmek

Yorum

• Ersun hoca Erdinç ve Celalettin'i kesti takımdan. Hüseyin'i maçın 55. dakikasında oyundan alma cesaretini gösterdi ! Lakayıt Ceyhun'u anında yanına aldı maçtan. Bunlar bile iştir bence
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak ParaNoyaK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun hoca Erdinç ve Celalettin'i kesti takımdan. Hüseyin'i maçın 55. dakikasında oyundan alma cesaretini gösterdi ! Lakayıt Ceyhun'u anında yanına aldı maçtan. Bunlar bile iştir bence
                          sanki yanal bi işaret verio.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• tahminlerimiz tuttu. erman kılıç mutlaka alınmalı. üstelik sudan ucuz.250 bin ytl lik adam. 1 trilyon 200 bin alan çağdaşa atan dan daha faydalı olur.

Yorum

• İlk olarak cholak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tahminlerimiz tuttu. erman kılıç mutlaka alınmalı. üstelik sudan ucuz.250 bin ytl lik adam. 1 trilyon 200 bin alan çağdaşa atan dan daha faydalı olur.
                              bende ermanı ilkez izledim, hayran kaldım, yaşını filan bilmiyorum ama çok kaliteli bir oyuncu,mükemmel bir sol ayak, garip bir stili var, Ersun hocanın dikkatini çekmiştir kesin...
                              Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                              Sadri ŞENER

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bi Gökdeniz'le nereye kadar?Gökdenzi gününde olmazsa ne yapacağız anlayamıyorum.Yattara ve Gökdeniz iyi olacak takım maç kazanacak
                                aynene katılıyorum ben bu galibiyetlere rahata rahat sevinemiyorum... Sanki bişeyler eksik gibi... İnşallah 2. yarı SÜPER takviyelerle daha iyi oluruz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X