Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. HAFTA| Trabzonspor 2-1 İst. Büyükşehir Belediyespor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz 2 - İstanbul B B. - 1

TAKIMA takviye şart....

hele forvete en az 2 takviye lazım....

bu Umuttan hiç umudum kalmadı....2. sınıf hatta 3. sınıf bir forvet izlenimi veriyor. 2 yıldır hala temel futbol kurallarını bile öğrenemedi....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak oguzhanssan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lütfen birisi Hüseyin e dur desin..
      lütfen biri bu adamı göndersinnn
      Yapma be Hocam
      Hüseyin zaten hep duruyor..

Dileklerimizi gözden geçirip
      Hüseyin artık yürü be..
      Diyelim...

Yorum

• Hüseyinden fener maçında gol bekliyorum. o çok seviyor fener maçlarını

Yorum

• Trabzonsporumu aldigi galibiyetten, Gokdenizide attigi gollerden ve takimimiza (ve bize) hayat verdiginden dolayi cani gonulden tebrik ediyorum. Basarilarinin devamini ve Cumartesi gunu Kadikoyde febeye ayni tarifeyi uygulamalarini diliyorum En buyuk degil tek buyuk TRABZONSPOR! Bu arada golleri nereden izleyebiliriz?
          Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonsporumu aldigi galibiyetten, Gokdenizide attigi gollerden ve takimimiza (ve bize) hayat verdiginden dolayi cani gonulden tebrik ediyorum. Basarilarinin devamini ve Cumartesi gunu Kadikoyde febeye ayni tarifeyi uygulamalarini diliyorum En buyuk degil tek buyuk TRABZONSPOR! Bu arada golleri nereden izleyebiliriz?
            ligtv nin internet sitesinden izleyebilirsin üye olmalısın önce...

Yorum

• Bu Gökdeniz Nerede Var

Yorum

• Ya böyle maç mı olur.Koskoca Trabzonspor'un bazı futbolcuları oyuna küsüyo.Oynamıyo.Ne bileyim türlü türlü işler çeviriyo.Bu Ceyhun bu maç hem bişe yapmadı hem de penaltı yaptırdı.10 kişi oynasak onsuz daha iyiydi.
                Bir de geçen haftaki antep maçında Serkan Balcı ön liberoda daha başarılı idi bence.Ayman gittikçe saçmalamaya başladı.Mevcut kadrodan çıkabilecek en iyi onbir bence Antep maçının onbiriydi.
                Ama artık şu aratransferde yönetim bişeyler yaparsa şu oyuna küsen futbolcular yedek kulübesinde biraz kendilerine çeki düzen verir diye düşünüyorum.Sanki keyfine halı saha maçı yapıyor adamlar.Yakışıyor mu Tek büyük Trabzonspor'un oyuncusuna.
                Şükürler olsun ki Gökdeniz Karadeniz diye bi futbolcumuz var.O da olmasa yine rezil olacaktık herkese.

Ersun Hoca'yı tebrik ediyorum.İnşallah transfer dönemin dede bu kararlılığını gösterip istediği(istediğimiz) transferleri yaptırır ve 2. yarı çok çok farklı;maçın öncesinden sonucu kazanacağımız olan bi takım oluşturur.

Spor programlarında ne diyolar;Trabzonspor'un hiç bi maçı garanti değil ligin en sonuncusu da yenilebilir lideri de yenebilir.

Hadi hayırlısı
                Ne için yaşıyoruz..........

Yorum

• bir fatih tekke olsaydı biz gene yukarılardaydık.fatih-gökdeniz-yattara üçlüsü ve szymek eklenince öldürücü bir hücum gücü olmuştuk ama antrenör müsfettesi adamlar yattarayı harcamıştı dördünü bir arada seyredemedik doğru düzgün.şimdi sadece ikisi var malesef.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yapma be Hocam
                    Hüseyin zaten hep duruyor..

Dileklerimizi gözden geçirip
                    Hüseyin artık yürü be..
                    Diyelim...
                    Gülmekten yerlere yatırdın beni

Hüseyine kızıyoruz ama Hüseyinin olmadığı maçlarda daha çok hata yapıyoruz..
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gülmekten yerlere yatırdın beni

Hüseyine kızıyoruz ama Hüseyinin olmadığı maçlarda daha çok hata yapıyoruz..
                      Hüseyinin olmadığı maçlarda daha az hata yapılıyor çünkü sağolsun büytün hataları kendisi yapıyor millete pek iş bırakmıyor
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• umut sen ne bekliyorsun.her kaleci ömer değildir.birazda sen gayret göstermelisin.bundan daha iyi bir takım asla bulamazsın.kendine gel.gene maçın en kötüsüydün.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyinin olmadığı maçlarda daha az hata yapılıyor çünkü sağolsun büytün hataları kendisi yapıyor millete pek iş bırakmıyor
                          Takım toparlansın o da toparlanır (İnşallah )
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

=))) ama şuda var belediyede herkes çukura düştü bi biz düşmedik

Yorum

• bu başlık neden hortladı...

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                =))) ama şuda var belediyede herkes çukura düştü bi biz düşmedik
                                Bir yazıya 4 ay sonra cevap vermekte komik bir olay
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X