bütün büyük takımları yenmişşşşş bizi yenemediiii ey gidi istanbul medyasııı ohoooo siz bizi alçalttıkça biz yükseleceğiz merak etmeyinn
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. HAFTA| Trabzonspor 2-1 İst. Büyükşehir Belediyespor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
adherent_1
Arkadaşlar; Olimpiyat stadında oynayacağımız belediye maçına motive olmaya başlayalım. Eziklerin dolduramadığı o stadı Trabzonspor taraftarı nasıl tıklım tıklım dolduruyor gösterelim. BMN büyük bir organizasyonun hazırlığını yapsa iyi olur. Şu kötü döneminde Trabzonspor taraftarı takımına nasıl sahip çıkıyor, bunu âleme göstermeliyiz diye düşünüyorum.
Umarım belediye otobüsleri seferler düzenler de taraftar ulaşım problemi yaşamaz.
Bekle bizi Olimpiyat. Gerçek taraftar geliyor...
Yorum
-
keske ben de istanbulda olsaydim da o macta staddaki yerimi alabilseydim.simdiden o maca motive olman güzel birsey.trabzonsporun büyüklügünü dedigin gibi trabzonsporlular olarak su kötü dönemimizde haykirmalisiniz.seni tebrik ediyorum.İlk olarak adherent_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar; Olimpiyat stadında oynayacağımız belediye maçına motive olmaya başlayalım. Eziklerin dolduramadığı o stadı Trabzonspor taraftarı nasıl tıklım tıklım dolduruyor gösterelim. BMN büyük bir organizasyonun hazırlığını yapsa iyi olur. Şu kötü döneminde Trabzonspor taraftarı takımına nasıl sahip çıkıyor, bunu âleme göstermeliyiz diye düşünüyorum.
Umarım belediye otobüsleri seferler düzenler de taraftar ulaşım problemi yaşamaz.
Bekle bizi Olimpiyat. Gerçek taraftar geliyor..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
adherent_1
Teşekkür ediyorum. İnşallah o satadı doldurup Trabzonsporumuza gereken desteği vereceğiz. Daha öncede bahsettiğim gibi stada ulaşım problemi var. Özel arabsı olamayan kardeşlerimiz stada gitme sorunu yaşayabiliyor. Taraftar gurupları otobüs kaldırıyor ama o da yetersiz. Bir şekilde Büyükşehir belediyesiyle temasa geçilip maçın yapılacağı gün için Mecidiyeköy ve Taksim gibi merkezi yerlerden stada otobüs kaldırılması sağlanabilir. Belediye sadece İstanbul takımlarının taraftarları için Olimpiyat'a otobüs kaldırıyor. Trabzonspor taraftarı için böyle bir uygulama yapıldığını bilmiyorum. Umarım İstanbul'daki taraftar guruplarımızın yetkilileri veya yöneticileririmiz Belediye ile irtibata geçip güzel bir organizasyonla taraftarımızın olimpiyata taşınması için bir formül üretirler. Bu noktada BMN'ye büyük iş düşüyor...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeske ben de istanbulda olsaydim da o macta staddaki yerimi alabilseydim.simdiden o maca motive olman güzel birsey.trabzonsporun büyüklügünü dedigin gibi trabzonsporlular olarak su kötü dönemimizde haykirmalisiniz.seni tebrik ediyorum.
Yorum
-
zaten türkiye de bircok sorun cözüldü ama olimpiyat stadina olan ulasim zorlugu bir türlü cözülemedi.ama trabzonspor taraftarinin bu sorunun da üstesinden gelecegine inaniyorum.kanaatim odur ki olimpiyat stadini en iyi biz doldururuz!İlk olarak adherent_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ediyorum. İnşallah o satadı doldurup Trabzonsporumuza gereken desteği vereceğiz. Daha öncede bahsettiğim gibi stada ulaşım problemi var. Özel arabsı olamayan kardeşlerimiz stada gitme sorunu yaşayabiliyor. Taraftar gurupları otobüs kaldırıyor ama o da yetersiz. Bir şekilde Büyükşehir belediyesiyle temasa geçilip maçın yapılacağı gün için Mecidiyeköy ve Taksim gibi merkezi yerlerden stada otobüs kaldırılması sağlanabilir. Belediye sadece İstanbul takımlarının taraftarları için Olimpiyat'a otobüs kaldırıyor. Trabzonspor taraftarı için böyle bir uygulama yapıldığını bilmiyorum. Umarım İstanbul'daki taraftar guruplarımızın yetkilileri veya yöneticileririmiz Belediye ile irtibata geçip güzel bir organizasyonla taraftarımızın olimpiyata taşınması için bir formül üretirler. Bu noktada BMN'ye büyük iş düşüyor..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yazıya 4 ay sonra cevap vermekte komik bir olay
dün ezik bi beşiktaslı ile muhabbet ettimde belediye konusu açıldı bizde yenince gece gece yazasım gelmişti
gökdenizin golü gerçekten güzeldi ama dimi
forza Trabzon
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum